V
Viktoranius
Гостин
Перез.:pos2:Да не познавате некој што има carnet madridista картичка?
Перез.:pos2:Да не познавате некој што има carnet madridista картичка?
Напиши на фејсбук групата шо е,таму некој кажуваше дека има,јоцогалактико мислам.Да не познавате некој што има carnet madridista картичка?
Досега се тројца од таму со се дарко100спорт, уште 2ца треба за фан клуб признат од ПерезНапиши на фејсбук групата шо е,таму некој кажуваше дека има,јоцогалактико мислам.
Колку кошта еден таков луксуз да се извади?Досега се тројца од таму со се дарко100спорт, уште 2ца треба за фан клуб признат од Перез![]()
So da pravime aj takvi naviva4i sme nie kiss4elele naviva4ive od real patat od kompleks od mesi ama ve svakam navistina svesta vi ja zema me mrzi da postiram video so vi napravi na poslednite 3 el klasiko.
pozz i le4ete kompleksi uste malce:smir:
седи мирен не ме радуј... гранеро имаше повеќе добри утакмици и марсело кои најгрешници ги сметам/те...И уште нешто Заборавивте на добрите партии на Бенз оваа сезона. Човекот го мачеа повреди и треба уште малце да се прилагоди мислам дека до крај на сезонава ке распали. И дали заради некој ситници УШТЕ ОВАА ГОДИНА ТРЕБА ДА СЕ ПРОДАДЕ ИГРАЧ ОД КАЛИБАРОТ НА БЕНЗЕМА?
И мислиш треба да се продаде уште летово?седи мирен не ме радуј... гранеро имаше повеќе добри утакмици и марсело кои најгрешници ги сметам/те...
освен една добра утакмица ништо не покажа до сеа, не вреди да го споменам дека втор најскап напаѓач во историјата на клубот купен
фала на разбирањето... шшшшшшшшшт!!!
de4ko ti madridista si? :nesvest:Дали драги мој ова ви личи на играч ? :
Овој не би го примил ни у Рајо Валекано
Срамови, срамови :kesa:
EPIC:nesvest:de4ko ti madridista si? :nesvest:
Разликата е евидентнаHiguain 24 гола вo 1766 min 24 натпревари
Messi 26 гола во 2261 min 27 натпревари
Јас имам зошто????????????Да не познавате некој што има carnet madridista картичка?
65 евра најскапатаКолку кошта еден таков луксуз да се извади?
А дечко извини ти знаеш воопшто зашто ги стави Shuriken видеава или слабо? Ај ако не иди прво разлистај неколку страни предходно, прочитај ги сите постови, а не онака само меѓу редови, па може ќе ти светне зашто ги ставил видеава, а?de4ko ti madridista si? :nesvest:
Еве сам да си провериш колку коштат и кои се поволноститеКолку кошта еден таков луксуз да се извади?