Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Напиши на фејсбук групата шо е,таму некој кажуваше дека има,јоцогалактико мислам.
Досега се тројца од таму со се дарко100спорт, уште 2ца треба за фан клуб признат од Перез :D

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
lele naviva4ive od real patat od kompleks od mesi ama ve svakam navistina svesta vi ja zema me mrzi da postiram video so vi napravi na poslednite 3 el klasiko.
pozz i le4ete kompleksi uste malce:smir:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
lele naviva4ive od real patat od kompleks od mesi ama ve svakam navistina svesta vi ja zema me mrzi da postiram video so vi napravi na poslednite 3 el klasiko.
pozz i le4ete kompleksi uste malce:smir:
So da pravime aj takvi naviva4i sme nie kiss4e:)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
И уште нешто Заборавивте на добрите партии на Бенз оваа сезона. Човекот го мачеа повреди и треба уште малце да се прилагоди мислам дека до крај на сезонава ке распали. И дали заради некој ситници УШТЕ ОВАА ГОДИНА ТРЕБА ДА СЕ ПРОДАДЕ ИГРАЧ ОД КАЛИБАРОТ НА БЕНЗЕМА?

седи мирен не ме радуј... гранеро имаше повеќе добри утакмици и марсело кои најгрешници ги сметам/те...
освен една добра утакмица ништо не покажа до сеа, не вреди да го споменам дека втор најскап напаѓач во историјата на клубот купен :toe:
фала на разбирањето... шшшшшшшшшт!!!

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
седи мирен не ме радуј... гранеро имаше повеќе добри утакмици и марсело кои најгрешници ги сметам/те...
освен една добра утакмица ништо не покажа до сеа, не вреди да го споменам дека втор најскап напаѓач во историјата на клубот купен :toe:
фала на разбирањето... шшшшшшшшшт!!!
И мислиш треба да се продаде уште летово? :tapp:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
de4ko ti madridista si? :nesvest:
А дечко извини ти знаеш воопшто зашто ги стави Shuriken видеава или слабо? Ај ако не иди прво разлистај неколку страни предходно, прочитај ги сите постови, а не онака само меѓу редови, па може ќе ти светне зашто ги ставил видеава, а?:toe:...ако не ти светне дојди и пак прашај, па ние ќе бидеме така фини и добри и ќе се потрудиме да ти објасниме како стојат работите.:smir: Мада не би било лошо и сам да се сетиш, нели?:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom