Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
И ? Поентата е? Сепак за пари заминува.. а и Љоренте е скапан.
Абе види, ако има понуда и од Реал и од Сити нема шанси нив да ги одбере. И дупло поише пари да нудат. Али кога се беше готово и беше потребен само потврден одговор од Мурињо тогаш уствари ние го зезнавме :) Така да мислам дека си гледа за себе, нема вечно да чека понуда од Реал. Како и да е, има и други заинтерсирани за него, се надевам нема у Шити да иде.

Незнам зашто али мислам дека Ди Мариа ке биде еден од подобрите трансфери. Сетете се истото беше и со Милито, кога го купија Интер сите им викаа "што ви е на вас бе зарем Милито ли се купува". Истото се случува и со Ди Мариа сите викаат "леле дрвово ли ке го купувате бе". Да знам дека е недокажан, али од кај знаете може ке испадне ѕвер у Реал.

Иначе за плејмејкер, јас идниот плејмејкер го гледам во Каналес. Значи оваа сезона ако му се дава пристојна минутажа под водство на Мурињо он ке стане премногу добар. Не смее да се земе и да се запостави, и да испуштиме таков играч или па уште полошо да го уништиме.
Многу голема разлика од трасферот на Милито кој и да не испаднеше добро голем кур шо се вика, трансфер со мал ризик е тоа. Башка Милито не отиде во Интер како млад и недоквакан така да споредбата не е баш добра. Подобра би била со Кварезма, кој сите знаат како заврши.

Не добивајте погрешен впечаток дека мислиме дека нема да успее, секој се надева дека ќе биде одличен трансфер. Али јас мислам дека повеќето тука го преферираме Силва кој е стандарден у репрезентација, навикнат на лигата и баш тоа што моментално треба. Различни играчи се со Ди Мариа, за мене одлично би било и двајцата да ги зееме. Силва е плејмејкер, еден од најдобрите, Ди Мариа е крило има потенцијал али сеуште не е довршен производ и некој кој сака да игра со топка али покрај Роналдо незнам колку ќе ја допира.

Реално ако Кака успее да игра на ниво, ако останат Рафа и Каналес мислам дека и без купување на плеј ќе се помине па Ди Мариа играл не играл нема и да праи некоја разлика.

Поише сум загрижен за одбраната и кој ќе му праи друштво на Чаби, нападот мање више можат Бензема Роналдо и Игуаин да играат.


пс: Каков посран весник се Марка, на Каранка му се свртија уште непочнат со работа. Прашање на време е кога ќе почнат да го пцујат Мурињо.
 
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.553
Поени од реакции
14.317
Дали ќе одам на операција ? - Засега не размислувам за тоа, затоа што повеќето од докторите ми препорачаа да не одам под нож. Ќе размислам за тоа после Светското првенство, затоа што морам да видам во каква состојба ќе биде моето здравје. - изјавата на Кака.

--- надополнето ---

Според Газета Дело Спорт, Маикон би можел да биде играч на Реал Мадрид, кога ќе продолжат и преговорите за неговиот трансфер.
 
Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.893
Ајде бре што е работава со Маикон....ќе иди или не ???? :toe:
 
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Не знам каде али прочитав негде дека официјализиран трансферот ќе биде во понеделник.:toe:
 
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.553
Поени од реакции
14.317


Сите мадридисти на Светско со своите репрезентации се пласираа во осмина-финале.
 
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.553
Поени од реакции
14.317


Роберто Карлос го одобрува трансферот на Маикон: Тој е ѕвер во одбрана. :)
 

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Одбранава наредната сезона треба да биде најсилната од кога знам за Реал ваљда.
 

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
дечки да ве прашам нешто дали Лас диара беше на светското??
 
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.553
Поени од реакции
14.317
Real Madrid Accelerate Drive For Inter Defender Maicon

Real Madrid are planning to wade their way through the financial obstacles that are currently stopping them from landing Maicon from Inter.

AS reports the Spanish giants will do everything to land the Brazilian and they will not stop at anything to attain his services.

So far the move has been blocked following a breakdown in negotiations in relation to Maicon's price. An initial €25 million bid was not enough for the Italians to break off the shackles.

But voices in Spain this morning claim Madrid have found a breakthrough after offering the club €30m for the stopper. Inter are likely to accept the latest proposal and a deal could arrive by Monday.

The Italian champions will then use the money to fund a move for Liverpool midfielder Javier Mascherano, wanted at Inter by Rafael Benitez.

However, Barcelona are also reportedly interested in the Argentine captain.
 
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.553
Поени од реакции
14.317
Raúl comunica a Mourinho que no va a seguir en el Real Madrid

Раул комуницирал со Мурињо, и го известил дека го напушта Реал. Колку ми е бедно ова еј, не можам да си го замислам во друг дрес, најголемата легенда на Реал што сум имал можност да ја гледам. Доколку е решен да си оди, се надевам ќе се пензионира, и нема да облече дрес од друга екипа.
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom