Јас друже ке шетам на плоштад, за Реал се разбира:smir:јас ќе шетам гол у собрание заедно со djmanga i baze ако Манчестер освои ПЛ
Аre you normal>>??Бензема ништо не прави..Дрворед.Тој треба да си оди.Се прашувам кај ќе бевме сега,Кака да не дадеше гол со Сарагоса..Веќе ме изнервиравте со вакви постови..Зошто целата вина ја префрлате на него.?.Можам да замислам што ќе се случеше доколку изгубеа Реал..И,сепак велите дека не играл убаво..Точно..Се чувствуваше неговото отсуство на теренот и тоа како...Како така де споредувате Кака со Тевез.,со двајца други играчи:?.Не ве разбирам,се трудам ама навистина не можам...И,можеме да се кладиме,ама Кака нема да си оди оваа сезона од Реал..:baeh::baeh:Најдобро една трампа да направиме Кака за Тевез Сити среќни, ние среќни
И на Снајдер последната сезона во Реал му беше многу повеќе од бедна, па сеа каков е. :wink:Кој стар Кака? И последната сезона во Милан му беше бедна победна од оваа
Од Реал годинава нема да си замини никој од Ланските Летни Засилувања.. очекувај некој од Диара да си оди... Мецелдер , Дренте , ВДВ ... али најмногу сакам да го видам Гранеро ... и тоа во Арменија онаму ...Аre you normal>>??Бензема ништо не прави..Дрворед.Тој треба да си оди.Се прашувам кај ќе бевме сега,Кака да не дадеше гол со Сарагоса..Веќе ме изнервиравте со вакви постови..Зошто целата вина ја префрлате на него.?.Можам да замислам што ќе се случеше доколку изгубеа Реал..И,сепак велите дека не играл убаво..Точно..Се чувствуваше неговото отсуство на теренот и тоа како...Како така де споредувате Кака со Тевез.,со двајца други играчи:?.Не ве разбирам,се трудам ама навистина не можам...И,можеме да се кладиме,ама Кака нема да си оди оваа сезона од Реал..:baeh::baeh:
Каков Тевез бе ? Марш таму нека се гони кај шо е.. Појма нема. Денеска го гледав цел натпревар скоро, нема идеја, незнај шо да прај со топката. А и шо коментираме уствари, Кака секако не си оди. Џабе си прајте филмојНајдобро една трампа да направиме Кака за Тевез Сити среќни, ние среќни
Ај извинете овака шо ви се убацуам ама морам. Кака сезонава е МИЗЕРИЈА. Единтсвено го извади голот со Сарагоса. Толку си му запнала на как некој ќе мисли дека роден брат ти е:smir:Овоа ти е исто како да викаат навивачите на Манчестер дека Бербатов вреди, а ни пет пари не би дал никој за него сега. Сезонава да не ви беа Роналдо и Игуаин (иако вториов се изнапромаши на важните утакмици) и Касиљас да не го заборавам кој си е стандард веќе сезона тешко дека ќе бевте вие второ место. Па и потписот на манга кажува кој колку вреди годинава во РеалАre you normal>>??Бензема ништо не прави..Дрворед.Тој треба да си оди.Се прашувам кај ќе бевме сега,Кака да не дадеше гол со Сарагоса..Веќе ме изнервиравте со вакви постови..Зошто целата вина ја префрлате на него.?.Можам да замислам што ќе се случеше доколку изгубеа Реал..И,сепак велите дека не играл убаво..Точно..Се чувствуваше неговото отсуство на теренот и тоа како...Како така де споредувате Кака со Тевез.,со двајца други играчи:?.Не ве разбирам,се трудам ама навистина не можам...И,можеме да се кладиме,ама Кака нема да си оди оваа сезона од Реал..:baeh::baeh:
Ама Бензема има 21 година и нема извини на изразов хронизчна болка со мадињата шо до крај на живот ќе му одзема по 20 натпревари во сезоната.Аre you normal>>??Бензема ништо не прави..Дрворед.Тој треба да си оди.Се прашувам кај ќе бевме сега,Кака да не дадеше гол со Сарагоса..Веќе ме изнервиравте со вакви постови..Зошто целата вина ја префрлате на него.?.Можам да замислам што ќе се случеше доколку изгубеа Реал..И,сепак велите дека не играл убаво..Точно..Се чувствуваше неговото отсуство на теренот и тоа како...Како така де споредувате Кака со Тевез.,со двајца други играчи:?.Не ве разбирам,се трудам ама навистина не можам...И,можеме да се кладиме,ама Кака нема да си оди оваа сезона од Реал..:baeh::baeh:
Прв болд: Мецелдер потпиша за Шалке.Од Реал годинава нема да си замини никој од Ланските Летни Засилувања.. очекувај некој од Диара да си оди... Мецелдер , Дренте , ВДВ ... али најмногу сакам да го видам Гранеро ... и тоа во Арменија онаму ...
Сити Сити !! ... пеер , Гранеро + Пари за Тевез... измислено .. твојот Гранеро за таму е ... Кис.Каков Тевез бе ? Марш таму нека се гони кај шо е.. Појма нема. Денеска го гледав цел натпревар скоро, нема идеја, незнај шо да прај со топката. А и шо коментираме уствари, Кака секако не си оди. Џабе си прајте филмој
Пс. Не ми го спомнувајте Сити, и некој играч од Сити, и поврзан со нив. Црвенко ке јадите :kesa: (шала)
:pos2::pos2::pos2: лудак:tv:Ама Бензема има 21 година и нема извини на изразов хронизчна болка со мадињата шо до крај на живот ќе му одзема по 20 натпревари во сезоната.
Море да дојди тренер како Рафа Бенитез ... че видиш како че се исполни .. ))Прв болд: Мецелдер потпиша за Шалке.
Втор болд: То нема да ти се исполни.