Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Абе сеа, ние не може да знаеме дали Пелегрини знае да постави формација, и дали знае да им каже што треба да прават. Тој најдобро си го знае тоа, сигурно не е ставен на клупа како икона, сигурно им дава на секој совети што и како да играат, ако не знаел како тогаш изгуравме 36 натпревари оваа сезона.

Не е Пелегрини крив што игравме така лошо во првото полувреме, се вида разликата во второ кога вложија само малку повеќе труд и не изиграваа манекени како во прво.
Крив е брат... кога не знае да им каже на играчите како да се однесуваат на теренот - крив е!

Али да не ја ебаваме сеа после победа...

Иначе добар е Негредо бе шо... :tv:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
Кака со ВДВ се страшна комбинација, двајца брзи и добро технички потковани играич догодина па за со Силва да не зборам. Гранеро со ова што го прикажуе многу подобро би изиграл како последен играч во средниот ред, него ли нешто поофанзивно. :toe:

некој треба да влегува гол в собрание :tv:
Утре 12 часот на собраниски канал, сите пред ТВ. :)

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Незнам дали и вас ви смета али на нерви ми иде тој коментаторот!!!

Прво Ди Мариа нов играч на Реал, секоја шпекулација си помислува вистински трансфер е ( колку само сигурно го кажа тоа :tapp:)
За Бензема ќе одел во Манчестер за 20М !!! Има многу шпекулации за тоа но секаде пишува во фунти али нема врска за него 20-ка е битна :pos2:

Најмногу од се ме нервира кога квалитетите на Роналдо ги фрла во вода затоа што одбраната биле како мали деца :tapp: а головите на Роналдо биле на среќа дадени :nesvest: ... кога Меси го прави истото е тогаш е бог :pos2::pos2::pos2: не е до слабата одбрана во тие моменти :tapp:
Смешки од коментатор :pos:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Гол у собрание на сред седница влагам ако напраиме пресврт. :tv:
Тргна бе ? Ајде и клај слика :))

Тепаме вечер. Мајорка го прима за сите пари. Мој тип 1:4
Ѕвер сум (H)

Роналдо :vozbud: Eдинственото нешто шо можи да се прокоментира е тоа. :) Утакмицава ја проследив со гооолема напнатост. Реал ми губеше, а умренио Манчестер Сити го чекав за многу голема сума, едното помина како шо треба, другото Сити за на гробишта:tapp:.

Честита нека ни е победава, многу значајна. Севиља е во неверојатна форма. 90% сум сигурен дека ке извадат барем нерешено со комшиве.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Како би го шитнал на Сити оној Кака
Не си единствениот ....и така дава изјави дека имале шанса да играат ЛШ ете му нека игра Лига Европа догодина...

П.С Плус би имал пари за секој ден на голем одмор да си купуваш сендвич:tv:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
Тргна бе ? Ајде и клај слика :))

Ѕвер сум (H)

Роналдо :vozbud: Eдинственото нешто шо можи да се прокоментира е тоа. :) Утакмицава ја проследив со гооолема напнатост. Реал ми губеше, а умренио Манчестер Сити го чекав за многу голема сума, едното помина како шо треба, другото Сити за на гробишта:tapp:.

Честита нека ни е победава, многу значајна. Севиља е во неверојатна форма. 90% сум сигурен дека ке извадат барем нерешено со комшиве.
Е ѕвер си, пак играј го ти Сити на спортска. Да си ја пишел Реал ТР ќе си наплател и за Сити :pos2:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Како би го шитнал на Сити оној Кака
Бриши постов додека не те видела емето:)

П.С. Честито победа па ќе има љубов у сабота:back:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
Ова со шетањето гол у собрание стана главна магија на форумов..

можда офтопик,ама и јас ќе шетам гол у собрание заедно со djmanga i baze ако Манчестер освои ПЛ

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Биче белаја....и утре Хрико викаш у 12 пред ТВ сите а? хахаха:back:

Иначе честито нека е и оваа победа. Бев дома и не ја гледав утакмицава. Едноставно немам сили веќе и мислам дека ако застанев пред ТВ ќе се онесвестев. Јавно вака да му се заблагодарам на Хрико за тоа што ме известуваше на мсн за се што се случуваше на терен и за тоа што го гњавев.:kesa::back:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Гранеро - Тапа
Гаго - Тапа
Кака - Сеуште не навикнат и изгубен во теренот ...а и слабо топки му даваат
Едино почнавме да се крстиме на Гути, Роналдо , Рамос Касиљас и Игуаин ... почнавме да се крстиме во 5 играчи наместо да изиграат како шо треба и еднаш да не примат гол... дали дома или гости.. Честитки за Роналдо за Хет трик ... сакав и 4гол да дај :)

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Бриши постов додека не те видела емето:)

П.С. Честито победа па ќе има љубов у сабота:back:
Го видов:smir::smir:Ама не ми е толку важно што мислат другите за него,.Сметав на вакви реакции и мислења..Имаат фудбалерите и такви моменти..:toe:И,мене се уште едно не ми е јасно-Што стана со стариот Кака...?Сепак,пак за мене си е најдобар...Цврсто верувам дека ќе се поправи,и така и ќе биде..Ќе видите:pipi::pipi:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Најдобро една трампа да направиме Кака за Тевез:) Сити среќни, ние среќни :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom