Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Да се собереме тука 11 души од кајгана ќе ги победиме на Ксерез. Баталете тоа кој ќе игра за комшиите, кој не.. Гледајте ние се живо да тепаме до крај, а они со Виљареал или со Севиља ќе се сопнат.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Да се собереме тука 11 души од кајгана ќе ги победиме на Ксерез. Баталете тоа кој ќе игра за комшиите, кој не.. Гледајте ние се живо да тепаме до крај, а они со Виљареал или со Севиља ќе се сопнат.
По мое како што глеам немаме некоја пречка, така да сите ќе ги тепаме до крај:pipi:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.507

Истата формација како минатиот натпревар.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.507
Не е време за експерименти, кога требаше Бензема да игра тој беше повреден, сега нема одиграно 2 натпревари со Роналдо или Игуаин, и нема да може да се вклопи во играта. Роналдо и Игуaин се одличен тандем за ваквите тимови, не треба да се менуваат, ќе дојде и времето на Бензема. Јес да Пелегрини вака му ја зезнува кариерата, или нека го пушти да игра, или отворено нека му каже да си оди, али се додека победуваме не ме интересира кој игра, како што кажав, не сака МП да ризикува.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Очекувам Кака и Бензема да добијат по 20тина минути за игра.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Најголемата моја желба. :pipi:
Сакаш да дојде Швајнштајгер?? Незнам шо е толку он за во Реал. Знам играше супер на предходното светско, па од тогаш до сеа не ми оставил некој добар впечаток......али можеби грешам, незнам.

Еве и на АС:
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=mk&sl=es&tl=en&u=http://www.as.com/futbol/articulo/silva-di-maria-schweinsteiger/dasftb/20100424dasdaiftb_28/Tes&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhi8W6zeTWtE2-H_VzQY5iekwqWYng

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Може Швајни.. Ни треба играч со таков (германски) менталитет за у средина. Јас би им ги дал Мецелдер и Рафа и done deal.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom