Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
+ пари = Робен
али ок решавајте матетики кој е подобар од кој за тој да дојде а овој не и обратно...
само ќе се јави перезчо ваш омилен и ќе рече:
агуеро,рибери,силва,руни,виља,видич,фабрегас...(ако испуштив некој додајте) ин
и ќе рече аут: бензема,кака,раул,мамаду,матцелдер,дренте,гаго...
срање политика :icon_idea
Де бе Бати што го направи Робен? Бог...добар играч е и се, али се виде годинава кај Баерн колку се послаби без Рибери...заклучок не е тоа ти што го увелича Робен:smir:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
+ пари = Робен
али ок решавајте матетики кој е подобар од кој за тој да дојде а овој не и обратно...
само ќе се јави перезчо ваш омилен и ќе рече:
агуеро,рибери,силва,руни,виља,видич,фабрегас...(ако испуштив некој додајте) ин
и ќе рече аут: бензема,кака,раул,мамаду,матцелдер,дренте,гаго...
срање политика :icon_idea
Фабрегас-можда,ама Руну-не веруем..и Кака да си оди од Реал-no comment..Од Перез се е можно..Не знам што му е намерата..Dream-Team??Епа јбг така не се прави тим..Окупувањето на моментално најдобрите фудбалери изгледа му е опсесија на Перез:tapp::tapp:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Вопшто не се сложувам со тебе.Според мене Перез не ја прави сам политиката иако ние мислема дека Пелегрини е само фигура таму и тој има свое мислење,Валдано има свое мислење,Зидан и другите советници имаат свое мислење а плус тоа секој трансфер треба да биде одобрен од одборот (мислам дека така беше поправете ме ако грешам за одборот):smir:
кој ги донесе играчите, одоборот или перез?!
кој избрка 11 играчи од реал, одборот или перез?!

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
За потсетување е и дека редно време да се купи втор голман кој ќе му биде јака конкуренција на Икер....
Не бе така може Икер да си го изгуби провтимскиот статус, а не би сакал ѕвер е типот:vozbud: Може да се доведе некој од калибар на Серхио Ромеро(аргентинец), Гомез(тотенхем) итн...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462
Мене стварно не ми е јасно како ви се дискутира уште и уште, и уште за овие теми. :/

Арно рече Иван еднаш "никогаш не сум помислил дека ќе треба некој фан на Реал да ставам на игнор, ама очигледно треба тоа да се направи."

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Не бе така може Икер да си го изгуби провтимскиот статус, а не би сакал ѕвер е типот:vozbud: Може да се доведе некој од калибар на Серхио Ромеро(аргентинец), Гомез(тотенхем) итн...
Дечково од Алмерија ми остави солиден впечаток:wink:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Ајде менувајте тема 00-01 кај мене..22 Април..Рикардо Изексон дос Сантос Леите КАКА полни 28 години..Среќен роденден:pipi::pipi:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ја утупивте темава со тие Робен и Снајдер. Аман више...

Среќен роденден нека му е на Кака, и се надевам дека од наредна сезона нема да го гледам у Реал.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462
Среќен роденден нека му е на Кака, и се надевам дека од наредна сезона нема да го гледам у Реал.
Пу да ти ебем желбата што му ја посака. :pos:

Среќен нека му е, јас па се надевам од наредна сезона ќе го гледаме вистинскиот Кака. :smir:

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
кој ги донесе играчите, одоборот или перез?!
кој избрка 11 играчи од реал, одборот или перез?!
E сега на оваа има и друга страна.Перез не ги ,избрка, тие играчи.тој во предизборната кампања најави дека ги носи овие играчи кои ги донесе и тоа се оствари.А ова за Перез воопшто не се согласувам .Перез како Перез не носи никакви одлуки тој само дава предлози на одборот(предходно тој овие предлози ги разгледува со сите соработници и тренерот) а одборот е тој кој одлучува кои играјачи ке се донесеат дали е добро заа тимот на играчки и финансиски план (уште два клуба има во светот со таков одбор тоа се Барселона и... Атлетик Билбао) мислам дека е така.
П.С Срекен роденден Кака дај Боже следните години со Мадрид да ни бидат многу трофејни ,

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Пу да ти ебем желбата што му ја посака. :pos:

Среќен нека му е, јас па се надевам од наредна сезона ќе го гледаме вистинскиот Кака. :smir:
Па ако е вистина дека не игра заради тоа што се чува за СП, парталите и да го нема. Ако е шпекулација, му се извинуем и нека игра, го пуштам :pos2:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Среќен роденден Кака и дај боже да заиграш следна сезона, иначе БАЈ БАЈ:smir:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Среќен нека му е роденденот, сите желби да му се исполнат :pipi:

За разлика од двајцава горе( manga i bobi), ја сакам само да не се продаде, другото само по себе ке си дојде.:smir:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Стварно го отупевте со трансферите на Перез....ќе го купи Руни да му ја коси тревата во градината...ма даајј....во клубот има многу постручни од него кои одлучуваат какви играчи се потребни за клубот:wink:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
E сега на оваа има и друга страна.Перез не ги ,избрка, тие играчи.тој во предизборната кампања најави дека ги носи овие играчи кои ги донесе и тоа се оствари.А ова за Перез воопшто не се согласувам .Перез како Перез не носи никакви одлуки тој само дава предлози на одборот(предходно тој овие предлози ги разгледува со сите соработници и тренерот) а одборот е тој кој одлучува кои играјачи ке се донесеат дали е добро заа тимот на играчки и финансиски план (уште два клуба има во светот со таков одбор тоа се Барселона и... Атлетик Билбао) мислам дека е така.
да му е**м и одбор и него и се... тренерот тоа треба да го одлучува кој навистина му треба акој не!!!
ако се слушаше пелегрини друга песна ќе свиревме :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom