Аман бе за 10-15 мин дур дојдеш дома неможеш да се стрпиш.Има некој да му дадам број, и по СМС да ми го пише составот кога ќе излезе ? Ќе си идам од школо тоа време, па не ќе можам да го видам, а ептен ме интересира со што ќе излезе МП вечер..![]()
Ќе ја има на SuperSport 1 (DigitAlb). Ваљда албанска е таа..Ај некој што не му е пројден лимитот ако може да провери на www.liveonsat.com дали ќе ја има Реал на некоја од СуперСпорт албанските, па нека пише овде.
Ќе ја има на СуперСпорт(Алб)кој ја има на кабловските,ако не еве ви www.atdhe.net i www.rojadirecta.com инаку излезе и официјалниот состав.
Касиљас
Рамос------------Гарај-----------Албиол-----------Арбелоа
Џаби
Гаго----------------Гранеро
ВдВ
Роналдо--------Игуаин
Ај со среќа вечерва,се гледаме на полувреме-крај се надевам повторно како лидери.:helou::helou::helou:
aii strasno uste edna greska ako se se sluci ova ke go izgubime isto ko roben ama nema sansiКој гледаше спортски вести на Алфа? Најнова вест од таборот на Реал Мадрид: Холандскиот репрезентативец ВДВ е пред напуштање на клубот за Челзи. Останувале да се договорат уште некои ситници, изјавил Карло Анчелоти :tv: Договорот бил постигнат за сума од некаде 10 м фунти
![]()
Al Jazeera Sport +2Оф леле пак Гранеро
Него ако знае некој нека ги пише програмите кај што ќе ја даваат утакмицава
fala brat iam satelitska barem ke ja gleamAl Jazeera Sport +2
Arena Sport 1
C+ Liga
C+ Sport (Fra)
C+ Sport 1 (Fin)
C+ Sport 1 (Nor)
C+ Sport 2 (Pol)
Digi Sport (RO)
Gol TV (America) **
MaXimo 2
NTV Spor
NTV+ Football
Sky Calcio 2
Sky Sport 3 (Italy)
Sky Super Calcio
Sport 1 (Hun)
Sport 1.1 (Ned)
Sport 2 (Cze/Svk)
Sport TV2
SuperSport 1 (DigitAlb)
SuperSport 3 (ZA)
SuperSport 3A
SuperSport 3N
TRK Futbol
TV4 Sport
~ Al Jazeera Sport HD1
~ C+ Liga HD
~ C+ Sport HD (D/F/N/S)
~ Sky Sport HD3 (Italy)
~ Sky Super Calcio HD
~ Sport TV HD
Без Рамос и Алонсо,па сега излезе официјалниот и тие играат.Не знам што си прочитал.Последно нешто што го прочитав.
Вечерва без Кака, Бензема, Лас, Диара, Дренте, Пепе, Алонсо и Рамос против Гетафе !
Не ми се верува дека е ова точно