Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.653
Поени од реакции
14.623
Има некој да му дадам број, и по СМС да ми го пише составот кога ќе излезе ? Ќе си идам од школо тоа време, па не ќе можам да го видам, а ептен ме интересира со што ќе излезе МП вечер.. :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Има некој да му дадам број, и по СМС да ми го пише составот кога ќе излезе ? Ќе си идам од школо тоа време, па не ќе можам да го видам, а ептен ме интересира со што ќе излезе МП вечер.. :)
Аман бе за 10-15 мин дур дојдеш дома неможеш да се стрпиш.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Кој гледаше спортски вести на Алфа :) ? Најнова вест од таборот на Реал Мадрид: Холандскиот репрезентативец ВДВ е пред напуштање на клубот за Челзи. Останувале да се договорат уште некои ситници, изјавил Карло Анчелоти :tv: Договорот бил постигнат за сума од некаде 10 м фунти :tapp:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ај некој што не му е пројден лимитот ако може да провери на www.liveonsat.com дали ќе ја има Реал на некоја од СуперСпорт албанските, па нека пише овде.

Член од
23 ноември 2009
Мислења
88
Поени од реакции
3
И така не шитнаа Алфа и Алсат и нема да ја даваат утакмицата барем ке може некој да најде некој стрим каков таков, да ги глеаме момците наши...

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Ај некој што не му е пројден лимитот ако може да провери на www.liveonsat.com дали ќе ја има Реал на некоја од СуперСпорт албанските, па нека пише овде.
Ќе ја има на SuperSport 1 (DigitAlb). Ваљда албанска е таа..

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Stavete nekoj link ako ne ja davat na Alfa ili Alsat,da gledame nekade :toe::nesum:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ќе ја има на СуперСпорт(Алб)кој ја има на кабловските,ако не еве ви www.atdhe.net i www.rojadirecta.com инаку излезе и официјалниот состав.
Касиљас
Рамос------------Гарај-----------Албиол-----------Арбелоа
Џаби
Гаго----------------Гранеро
ВдВ
Роналдо--------Игуаин
Ај со среќа вечерва,се гледаме на полувреме-крај се надевам повторно како лидери.:helou::helou::helou:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Оф леле пак Гранеро
Него ако знае некој нека ги пише програмите кај што ќе ја даваат утакмицава

Член од
23 ноември 2009
Мислења
88
Поени од реакции
3
Ќе ја има на СуперСпорт(Алб)кој ја има на кабловските,ако не еве ви www.atdhe.net i www.rojadirecta.com инаку излезе и официјалниот состав.
Касиљас
Рамос------------Гарај-----------Албиол-----------Арбелоа
Џаби
Гаго----------------Гранеро
ВдВ
Роналдо--------Игуаин
Ај со среќа вечерва,се гледаме на полувреме-крај се надевам повторно како лидери.:helou::helou::helou:

Фала, па господ нека биде со нас и да победиме...:smir:

Член од
6 јануари 2009
Мислења
512
Поени од реакции
73
Кој гледаше спортски вести на Алфа :) ? Најнова вест од таборот на Реал Мадрид: Холандскиот репрезентативец ВДВ е пред напуштање на клубот за Челзи. Останувале да се договорат уште некои ситници, изјавил Карло Анчелоти :tv: Договорот бил постигнат за сума од некаде 10 м фунти :tapp:
aii strasno uste edna greska ako se se sluci ova ke go izgubime isto ko roben ama nema sansi

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Последно нешто што го прочитав.

Вечерва без Кака, Бензема, Лас, Диара, Дренте, Пепе, Алонсо и Рамос против Гетафе !

Не ми се верува дека е ова точно

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Последно нешто што го прочитав.

Вечерва без Кака, Бензема, Лас, Диара, Дренте, Пепе, Алонсо и Рамос против Гетафе !

Не ми се верува дека е ова точно
Без Рамос и Алонсо,па сега излезе официјалниот и тие играат.Не знам што си прочитал.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom