P
PewDiePie
Гостин
Браво,за инат на сељачиштана насилни што оставиле мотиките на клупа па влеге да играат,ебате простата маса,селска неписмена!!
Ај да частиш сега :tv:Ve cekam 2+pp za 1500
Па Гранеро што игра? Формациски крило пишуваше, ама да беше крило ќе го разберев. ВдВ игра крило, а Гранеро е тој што треба да сврзе средина и напад, т.е да даде пас кон напаѓачите, не Лас. Го нема нигде, незнае ни самиот кј се движи, изгубен случај. Никој неможе да ме убеди дека може да изигра подобро од Гути.Играва ни е тапа, една ебана стопроцентна шанса не создадовме, среќа што имаме некој како Роналдо у состав. Нашите офанзивни играчи од средниот ред два паса не сврзаа, и чувствувам дека без Кака нашата игра е сосема различна, иако тој на натпреварите не се забележува многу, и секогаш прима огромни критики. Не знам зошто, но секогаш со ваквиве тимови слабо играме, се додека не дадеме некој гол од некоја си чудна ситуација. Во второ Роналдо, Чаби и Рамос надвор, Раул, Гаго и Гарај во игра.
И Боби, не се сложувам со тебе за Гранеро, не можеш да го критикуваш кога целиот среден ред е тапа. Чаби и Лас во дефанзива добри, во напад топка не дадоа, Рафа се извади со центаршутот за голот, Роналдо и тој се извади со голот, и се обидуваше после тоа да направи нешто. Уште кога ќе видиш дека поголем посед на топка имаат од нас, и ти станува јасно дека целиот среден ред ни е тапа.
Неколку топки одзема, неколку напади прекина. Гути тоа не го може, трча Гранеро, не седи.Па Гранеро што игра? Формациски крило пишуваше, ама да беше крило ќе го разберев. ВдВ игра крило, а Гранеро е тој што треба да сврзе средина и напад, т.е да даде пас кон напаѓачите, не Лас. Го нема нигде, незнае ни самиот кј се движи, изгубен случај. Никој неможе да ме убеди дека може да изигра подобро од Гути.
Гранеро според мене игра нешто како СМ на Менаџер што е. Во право си дека е изгубен, до 25 минута мислев сериозно да прашам дали Гранеро игра, но потоа го видов додаде некоја топка, и имаше неколку фаули врз него. Сите ми се тапа денес, сите ги критикувам, се плашам ако играме вака со Гетафе на наредното гостување, и ако Роналдо не испали некоја како денес, како ќе пројдеме.Па Гранеро што игра? Формациски крило пишуваше, ама да беше крило ќе го разберев. ВдВ игра крило, а Гранеро е тој што треба да сврзе средина и напад, т.е да даде пас кон напаѓачите, не Лас. Го нема нигде, незнае ни самиот кј се движи, изгубен случај. Никој неможе да ме убеди дека може да изигра подобро од Гути.
Фала богу има кој да игра дефанзива, Лас и Чаби се задолжени за тоа. Како што реков ни фали некој што го има осетот за пас, да даде употреблива топка за напаѓачите. А подобар од Гути за тоа у тимов, здравјеНеколку топки одзема, неколку напади прекина. Гути тоа не го може, трча Гранеро, не седи.
Треба Мамаду да влезе, во случај да има тепачка :tv: