Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Casillas; Arbeloa, Ramos, Albiol, Marcelo; Lass, Xabi Alonso, Granero, Van der Vaart; Higuaín y Cristiano Ronaldo.

Не е официјално, но изгледа дека со овие ќе излеземе.

Се повеќе и повеќе почна да ми се мота во главата дека МП му е само една обична марионета на Перез. Има предходно и некој спомнат, а и сликата од коа ја најдов и баш глеам...а и Перез највеќе ги спомнува Силва, Виља и Рибери.
Заклучок: Перез е тој што кажува кои играчи да играат, а МП само им кажува како да се постават.:toe:

Перез само купува, не му се меша на МП тој. Многу случаеви видовме оваа сезона кога на некој му иде, веднаш е во прв состав.. Гути, ВДВ, Игуаин. Не знам од каде тој заклучок дека Перез кажува кој да игра, кога скоро секогаш МП ги поставува најдобрите.

Casillas; Arbeloa, Ramos, Albiol, Marcelo; Lass, Xabi Alonso, Granero, Van der Vaart; Higuaín y Cristiano Ronaldo.

Не е официјално, но изгледа дека со овие ќе излеземе.

Перез само купува, не му се меша на МП тој. Многу случаеви видовме оваа сезона кога на некој му иде, веднаш е во прв состав.. Гути, ВДВ, Игуаин. Не знам од каде тој заклучок дека Перез кажува кој да игра, кога скоро секогаш МП ги поставува најдобрите.

Што мајка тогаш бара Гранеро у прв состав :tv:

Официјално.

CASILLAS; ARBELOA, SERGIO RAMOS, ALBIOL, MARCELO; XABI ALONSO, LASS, GRANERO, VAN DER VAART; CRISTIANO RONALDO E HIGUAÍN

los-galacticos-business.jpg
Се повеќе и повеќе почна да ми се мота во главата дека МП му е само една обична марионета на Перез. Има предходно и некој спомнат, а и сликата од коа ја најдов и баш глеам...а и Перез највеќе ги спомнува Силва, Виља и Рибери.
Заклучок: Перез е тој што кажува кои играчи да играат, а МП само им кажува како да се постават.:toe:
Оваа слика е од изминатиот трансфер период само Кака е реализиран трансфер на таа слика додека Роналдо,Чаби, Албиол, Виља, Силва, Рибери пишува потенцијални засилувања така да не се замарајте со таа слика :smir:

Оваа слика е од изминатиот трансфер период само Кака е реализиран трансфер на таа слика додека Роналдо,Чаби, Албиол, Виља, Силва, Рибери пишува потенцијални засилувања така да не се замарајте со таа слика :smir:

Ќе праиме муабет после летните трансфери.:smir:

Клошарите тепаа сега ние сме на потег :)

Официјално.

CASILLAS; ARBELOA, SERGIO RAMOS, ALBIOL, MARCELO; XABI ALONSO, LASS, GRANERO, VAN DER VAART; CRISTIANO RONALDO E HIGUAÍN

What the fuck?????

Ако игра Роналдо напред, Гранеро ќе игра крило и пак без плејмејкер ќе сме. :tapp:

Не сакав ваква формација, а никако па Гранеро во први 11. :jaj:
Ај да видиме што ќе биде... со среќа!

What the fuck?????

Ако игра Роналдо напред, Гранеро ќе игра крило и пак без плејмејкер ќе сме. :tapp:

Не сакав ваква формација, а никако па Гранеро во први 11. :jaj:
Ај да видиме што ќе биде... со среќа!

Алонсо и ВДВ во која категорија спаѓаат

Алонсо и ВДВ во која категорија спаѓаат

Епа пак ќе играме со таа „дијамант“ формација. Пак ќе си ги мешаат улогите. ВдВ и да игра овде плеј, треба Гранеро пред него, а колку тој ќе изигра на ниво... :jaj:
А пак ако играат крила овие двајца... па Алонсо да игра понапред ај така може...

И коа веќе менуваме одбрана, можеше Арбелоа да се одмара а не Гарај... али ајде ќе видиме што ќе биде за пола саат.

Гранеро си игра на ниво, си врши тоа што му е работа. Со Лион утакмицата, Игуаин кога утна он асистираше. Незнам што очекувате да направи, кога другите не го прават тоа што треба.

:pos: фала ти што си се изнасмеа...Иначе повеќе ќе идат топките преку крилата со 4-5-1 од колку со 4-4-2:smir:

И ти си во право но ако се тие стартни 11 верувај дека пак ќе се преобразува таа формација во 4-4-2 кога е Роналдо во шпицот е многу подобро

-------------Касиљас--------------

Арбелоа--Албиол--Рамос--Марсело

--------------Алонсо---------------

----Лас------------------Гранеро---

---------------ВДВ------------------

---------Роналдо--Игуаин-----------

Како што реков

capturemn.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back