Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Е пилиња мои,ќе му сечам главче на тој шо ќе рече нешто против Пелегрини.ТОЈ Е КРИВ ШО ОНАЈ НАЈДОБРИОТ НАШ НАПАЃАЧ футка празен гол.....и шо лакоми како мечка над кошаре со мед.Тоа е....ако не дадеш,ќе ти дадат...И залсужено помина Лион понатаму.Едино ми е мака за Пелегрини и за Роналдо....а другите,ако сакаат и нека пукнат од мака....И сезонава во Лига на Шампиони ни стана ко филмови на МТВ...само се повторува,и повторува...и повторува...!!!!!

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Значи џабе ке се нервираме сега бидна шо бидна немавме срека:toe:
Ма нека иде се у курац веке како можеше ПАК да се случи воа бе леле ке извршам самоубиство држете ме луѓи оти се убив...не се нормални на толку шанси на таков посед на топката да не можеме гол да дадеме морееее у пичку матер нека иде све и коментаторов ми иде да го напикам од кај шо испаднал...
Смирено дечки значи повеке срека следниот пат си знаат сите кој е Реал, еден и единствен најдобриот...HALA MADRID
Нека им е со срека на тие шо продолжиа понатаму...ке чекаме следна средба:toe:
Абе ајде ќе чекаме и ќе се тешиме ко задњи кретени секоја година??? Не иде тоа така! Незнам само што мислеше со главата Пелегрини, стварно незнам(тој и ништо не мислел)...Сстрашно, катастрофа. Да дозволи Мамаду у Раул да му решат утакмица, тоа чудо ќе да е...

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
guti bese premnogu nazad neznam zasto golman ne go stavese
ako sea ne go izbrkaat pelegrini neznam koga

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Некои работи неможат да се купат со пари па дури и ЛШ :)Роналдо се заеба што отиде во Реал :pos::pos::pos:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Tренерот е неавторитетен за онај тим. Немат Реал Барса, ама јебига.

Се гледаме во Шпанија.

Едит: незнам шо ми го искриввит вака постов... мислам се читат сепак...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не е Иван. Некој од ФБ беше мислам.
Убаво си кажа братот.

И не е*ете, не е крив Пелегрини... уште на почеток на сезоната пишав.... не е за Реал Мадрид.... нас ни треба голем тренер... карактер... некој што ќе му пререче на Перез, а не да му ги лиже....

Имаме право на ремет, имаме......

Член од
10 март 2010
Мислења
11
Поени од реакции
2
Ronaldo mu se javil na Fergie odma posle natprevarot.... Go imam ekskluzivno muabetot:

Ronaldo: Alo, kako si cale?
Ferguson: Eve be sine slavime... Slusaj, razbrav, eliminirani ste... Zal mi e... zasluzuvas da odis daleku!!!
Ronaldo: Pa za toa te barav cale... Dali mozes nekako da me zemes da vi pomognam za cetvrt finaleto? Eve ke bidam i zadovolen na klupa... Ne se bunam!!!
Fergie: Sine znaes deka za tebe se bi napravil... Aj ke se javam na Platini pa ako dozvoluva zosto ne... I onaka Gibson mi e nekako visok za klupa... Sega za sega si na klupa posto Valencia i Nani se zverovi ama znam deka ke uspees da ja mines ovaa konkurencija vo timot... :))) Pozz i moram da odam.. .Rooney me bara za da me casti Skotsko viski :)))
Ronaldo: Pozz cale i vidi so ova so Platini :)))... MI FALIS i ti i United
Fergie: I ti mi falis i mene i na navivacite... mlad si znam zgresi :))))

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Шо се нервирате, нека провоцираат...6 години немаме ЛШ пројдено, нормално дека ќе гледаат сеир. На потрошени 300 милиони да неможеш еден Лион да тепаш, треба да си незнам што, ДЕБИЛ!

Слободно земам за право тимов да го прекрстим у ФК НАРЕДНА СЕЗОНА!!!

Не замеравај ама ова е потпис материјал... ми остаре овој за Јуве јбг :smir:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.826
Убаво ви напишав еднаш на фан клубов, ставањето на Пелегрини за тренер е исто ко во Ферари да ставиш коњопој и да очекуваш да извози маестрално. :)

Jeбига, за наредна сезона, со оглед дека шанса нема Мур за само 2 години да си отиде од Интер, мислам дека Рафа ке седне на чело на овој клуб, иако, кога веќе се тргна со Пелегрини, може да гураат уште една сезона од проста причина што тешко просперираат тимови кои менуваат тренери ко чорапи, тоа Реал веќе еднаш го искусија, последни примери ви се и Челзи. :toe:

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Дечки не се нервирајте многу, па французи се тоа не е заебанција. Ај повеќе среќа следниот пат:smir:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Никако не смее у тек на сезонава да се смени Пелегрини. Може за тоа да се размислува на крајот. Али сега НИКАКО!!!!!

Ако сеа го сменат отиде и ЛаЛига у неповрат, ќе треба се отпочеток, реприза на Луксембурго и Квироз:nenene:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Чекај чекај испадна Реал?
Па јас не знам за кого играат играчиве, дали за дресот или за некоја маалска екипа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom