Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
И наредниот натпревар остануваме на 2 бода во случај ако не киксне Барса па да избиеме на првото место.Инаку ме плаши тоа што играме со Севиља точно пред натпреварот со Лион.Тоа треба да го среди МП зашто има широка клупа и да направи комбинации.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Португалецот од редовите на Реал Мадрид Кристијано Роналдо ќе учествува во хуманитарен меч за помош на настраданите на островот Мадеира. Претседателот на Порто Хорхе Нуно Пинто контактирал со Роналдо кој му потврдил дека ќе биде присутен на хуманитарниот дуел.

Репрезентативецот на Србија, Милош Красиќ oткpи дека мадридски Реал е на неговото прво место во листата на желби и дека би посакал налето да го облече дресот на „кралскиот клуб“.

:toe:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Еве, нова статуа на Роналдо на некој плоштед во Мадрид висока 10 метри

морам да признаам, бидејки сум уметник оваа статуа е многу аматерска и дебилна и пред се непропорционална...
никаде во светот (освен некои изроди де) не може нозете да ти пократки од целото тело нагоре(и тоа во голема мера) а на роналдо тука се премали... :tapp:
така да ќе служи само како предмет на исмејување, али само браво за иницијативата :pos2:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
извинете едно прашање
мецелдер уште е кај вас?
мислам дека е добар играч али никад не игра прва постава за вас:toe:

Член од
9 февруари 2010
Мислења
315
Поени од реакции
910
Bravos Real Madrid rastur manga 6-2..

ronaldo rastur ne spomenik ajfelova kula treba za nego nova da se naprae

a za ovie od barselona ljubomornive kopilinja so me blokirale od tamu zs im fufka cutek samo za niv treba

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Bravos Real Madrid rastur manga 6-2..

ronaldo rastur ne spomenik ajfelova kula treba za nego nova da se naprae

a za ovie od barselona ljubomornive kopilinja so me blokirale od tamu zs im fufka cutek samo za niv treba
браво бе мајсторе само така, имаш муда тоа да им го кажеш у лице :helou:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.523
Тука го имате оној разговор помеѓу Чаби и Роналдо кога се договараа за пеналот. Исто се слуша и дека цел Бернабе бараше Раул да шутира.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Можи некој да најди снимка од тоа кога Роналдо ја стаса топката од Рамос, ко го истрча цел терен ? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom