Опааааа паднал стриптиз изгледа хахаха
Ај сега за да не не вреѓаш,јас ќе ти кажам:smir:.Значи во прво полувреме сите освен Гарај и Рамос изиграа лошо.Делувавме изгубено,тек кун 40 минута Роналдо пво имаше шут со нога,а после некоја минута пречка со глава.Пипита беше слаб,исто и Кака,исто и Лас.Ксерез имаа дури и пречка:pos2:.Е потоа во второ полувреме се тргна по агресивно , и одма имавме шанси.Е сетот тоа се резултираше со одличниот пас на Гранеро,и со уште поодличниот финиш на Арбелоа.Потоа следуваше дуото "Ро-Ка"со својот 3 минутен настап,каде успеаја да ја кренат публиката на нозе,и успеа да постигне 2 гола,со што веќе се знаеше кој е победникот:smir:Опааааа паднал стриптиз изгледа хахаха
Иначе да ви кажам дека сте ГЕЈОВИ сите до еден, срам да ви е:kesa: ве замолив некој убаво да ми каже за играта што и како и добив одговор...како неее
Фала им на комшииве за вчера, па сега кај нас ќе им се заблагодариме поубаво, потемелно:back:
шо ти се вика кавалер:pos2:Ај сега за да не не вреѓаш,јас ќе ти кажам:smir:.Значи во прво полувреме сите освен Гарај и Рамос изиграа лошо.Делувавме изгубено,тек кун 40 минута Роналдо пво имаше шут со нога,а после некоја минута пречка со глава.Пипита беше слаб,исто и Кака,исто и Лас.Ксерез имаа дури и пречка:pos2:.Е потоа во второ полувреме се тргна по агресивно , и одма имавме шанси.Е сетот тоа се резултираше со одличниот пас на Гранеро,и со уште поодличниот финиш на Арбелоа.Потоа следуваше дуото "Ро-Ка"со својот 3 минутен настап,каде успеаја да ја кренат публиката на нозе,и успеа да постигне 2 гола,со што веќе се знаеше кој е победникот:smir:
Се надевам дека ќе ти се допадна анализава
Лелеееее стварно си кавалер:back:....фала ти многу што се потруди и без гајле доволно е и ова објаснување за тоа што предходно не го ни дочекав од никој од вас:back:....иначе знам дека има во моментов на алфа реприза ама неможам да гледам зашто не сум во најдобра состојбаАј сега за да не не вреѓаш,јас ќе ти кажам:smir:.Значи во прво полувреме сите освен Гарај и Рамос изиграа лошо.Делувавме изгубено,тек кун 40 минута Роналдо пво имаше шут со нога,а после некоја минута пречка со глава.Пипита беше слаб,исто и Кака,исто и Лас.Ксерез имаа дури и пречка:pos2:.Е потоа во второ полувреме се тргна по агресивно , и одма имавме шанси.Е сетот тоа се резултираше со одличниот пас на Гранеро,и со уште поодличниот финиш на Арбелоа.Потоа следуваше дуото "Ро-Ка"со својот 3 минутен настап,каде успеаја да ја кренат публиката на нозе,и успеа да постигне 2 гола,со што веќе се знаеше кој е победникот:smir:
Се надевам дека ќе ти се допадна анализава
Да не речам Роналдо :pos2:шо ти се вика кавалер:pos2:
а сите други испаднавме педеришта(да не речам Гејови) :kesa:
Поразот на Барса од Атлетико беше намерен, затоа што во последните 6 oсвоени титули на Барса во Примера, секогаш биле поразени на Висенте Калдерон."Поразот на Барса беше смислено сценарио од Liga BBVA, оти немаше смисла да бидат без изгубена утакмица цела сезона" - коментар од еден "експерт" за фудбал на кафе муабет пред саат-два. :tv:
нека се тешет со тоа каталонциве, ние си стигнавме на -2Поразот на Барса од Атлетико беше намерен, затоа што во последните 6 oсвоени титули на Барса во Примера, секогаш биле поразени на Висенте Калдерон.
Исто така, Реал бил шампион секогаш кога ја победувал Валенсија на Местаља. :tv:
Tocno! Krizata na Barselona tek pocnuva. Ne moze vecno so eden pederski stil na igra da stigaat do pobedi.нека се тешет со тоа каталонциве, ние си стигнавме на -2
Јас мислам допрва им следува криза во тимот, а тогаш ќе треба да се искористи моментот и да избиеме на врвот во Примера
Дресот :kesa: