Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Реков дека ке влези коеф 4.50 :pipi: Фала на комшииве и си зедов некој денар :D:D

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Super,super sega e samo 2 boda so takva igra na Real mislam deka itekako se dostizni :) :D pozz do site Hala Madrid!!! :)

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Опааааа паднал стриптиз изгледа:vozbud: хахаха
Иначе да ви кажам дека сте ГЕЈОВИ сите до еден, срам да ви е:kesa: ве замолив некој убаво да ми каже за играта што и како и добив одговор...како неее:(
Фала им на комшииве за вчера, па сега кај нас ќе им се заблагодариме поубаво, потемелно:pipi::back:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Опааааа паднал стриптиз изгледа:vozbud: хахаха
Иначе да ви кажам дека сте ГЕЈОВИ сите до еден, срам да ви е:kesa: ве замолив некој убаво да ми каже за играта што и како и добив одговор...како неее:(
Фала им на комшииве за вчера, па сега кај нас ќе им се заблагодариме поубаво, потемелно:pipi::back:
Ај сега за да не не вреѓаш,јас ќе ти кажам:smir:.Значи во прво полувреме сите освен Гарај и Рамос изиграа лошо.Делувавме изгубено,тек кун 40 минута Роналдо пво имаше шут со нога,а после некоја минута пречка со глава.Пипита беше слаб,исто и Кака,исто и Лас.Ксерез имаа дури и пречка:pos2:.Е потоа во второ полувреме се тргна по агресивно , и одма имавме шанси.Е сетот тоа се резултираше со одличниот пас на Гранеро,и со уште поодличниот финиш на Арбелоа.Потоа следуваше дуото "Ро-Ка"со својот 3 минутен настап,каде успеаја да ја кренат публиката на нозе,и успеа да постигне 2 гола,со што веќе се знаеше кој е победникот:smir:
Се надевам дека ќе ти се допадна анализава:)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Ај сега за да не не вреѓаш,јас ќе ти кажам:smir:.Значи во прво полувреме сите освен Гарај и Рамос изиграа лошо.Делувавме изгубено,тек кун 40 минута Роналдо пво имаше шут со нога,а после некоја минута пречка со глава.Пипита беше слаб,исто и Кака,исто и Лас.Ксерез имаа дури и пречка:pos2:.Е потоа во второ полувреме се тргна по агресивно , и одма имавме шанси.Е сетот тоа се резултираше со одличниот пас на Гранеро,и со уште поодличниот финиш на Арбелоа.Потоа следуваше дуото "Ро-Ка"со својот 3 минутен настап,каде успеаја да ја кренат публиката на нозе,и успеа да постигне 2 гола,со што веќе се знаеше кој е победникот:smir:
шо ти се вика кавалер:pos2:
а сите други испаднавме педеришта(да не речам Гејови) :kesa:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Ксерез - Реал Мадрид, имате во моментов реприза на Алфа. :smir:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Лелеееее стварно си кавалер:back:....фала ти многу што се потруди и без гајле доволно е и ова објаснување за тоа што предходно не го ни дочекав од никој од вас:pipi::back:....иначе знам дека има во моментов на алфа реприза ама неможам да гледам зашто не сум во најдобра состојба:(
п.с. ај ај не сте ГЕЈОВИ, срцки сте хаха:):back:

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
"Поразот на Барса беше смислено сценарио од Liga BBVA, оти немаше смисла да бидат без изгубена утакмица цела сезона" - коментар од еден "експерт" за фудбал на кафе муабет пред саат-два. :tv:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
"Поразот на Барса беше смислено сценарио од Liga BBVA, оти немаше смисла да бидат без изгубена утакмица цела сезона" - коментар од еден "експерт" за фудбал на кафе муабет пред саат-два. :tv:
Поразот на Барса од Атлетико беше намерен, затоа што во последните 6 oсвоени титули на Барса во Примера, секогаш биле поразени на Висенте Калдерон. :)

Исто така, Реал бил шампион секогаш кога ја победувал Валенсија на Местаља. :tv:

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Поразот на Барса од Атлетико беше намерен, затоа што во последните 6 oсвоени титули на Барса во Примера, секогаш биле поразени на Висенте Калдерон. :)

Исто така, Реал бил шампион секогаш кога ја победувал Валенсија на Местаља. :tv:
нека се тешет со тоа каталонциве, ние си стигнавме на -2
Јас мислам допрва им следува криза во тимот, а тогаш ќе треба да се искористи моментот и да избиеме на врвот во Примера :)

Член од
9 февруари 2010
Мислења
315
Поени од реакции
910
нека се тешет со тоа каталонциве, ние си стигнавме на -2
Јас мислам допрва им следува криза во тимот, а тогаш ќе треба да се искористи моментот и да избиеме на врвот во Примера :)
Tocno! Krizata na Barselona tek pocnuva. Ne moze vecno so eden pederski stil na igra da stigaat do pobedi.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Одиме во Франција на победа и мирна завршница во Мадрид. Оваа година многу традиции беа бутнати, многу работи прв пат се случуваа после долго време, не само во Ла лига туку и во сите други лиги, така да очекувам да стигнеме без големи проблеми во 1/4 финалето.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Aјде за убоо нека е се зголемува бројот на пациенти во познатата болница Каталонија.Сеа и Чави 15 дена out.Наредните две утакмици во Шпанија сигурно ги пропушта.Кај шо беа со слаба одбрана сеа и средниот ред им е изрешетан.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom