ГОлемите јајца еден сме купиле и ајде сега манчестер. Чекај за Видиќ нема уште понуда.....Уште името во Манчестер да си го смените и таман ќе биде..:nesvest:
Денес тренирале најнормално и Кака и Руд.ГОлемите јајца еден сме купиле и ајде сега манчестер. Чекај за Видиќ нема уште понуда.....
Btw... Се опорави Кака од повредата?
Вистинскиот договор: Робен + 25€ милиони ?
The Turkish press says that Andre Santos will sign for Real Madrid
The Brazilian international was left uncovered as a great winger at the last Confederations Cup
It had sounded in recent days as possible reinforcement for Real Madrid in the winter market. However, according to Turkish press, Andre Santos, left-handed side Fenerbahçe and internationally for the Brazilian team, would be verbal agreement to sign for white but not the whole market for this winter, but with a view to next season.
As reported by the newspaper Milliyet, Real Madrid have reached an agreement with the player's agent, Roberto de Queiroz Andrade. The amount you'd pay for the transfer of Madrid Andre Santos would be 12 million, a reasonable price, considering that the player passes for the left side canarinha holder and one of the revelations in European football.
The information also states that the management would have made Jorge Valdano by request of the Real coach, Manuel Pellegrini, who would see that Andre Santos winger who works the band during the 90 minutes of matches.
http://www.defensacentral.com/real_madrid/40318/andre-santos-fenerbahce-valdano-pellegrini
28 има. Иначе точно е тоа дека тренирале, имаше мислам на официјална.Прочитав дека ВДВ тренирал со Кака, Нистелрој и Гути има некој некоја информација ???
Хаха дечково е звер обожава да дупи дефанзивци
Колку години има ?
Па се пожали на повреда претходно, и не тренираше со останатите играчи.хмм не сфатив вдв тренирал со кака и гути што има врска тоа?
Не знам зошто, ама ова ич не ми е верно:pos2:Па се пожали на повреда претходно, и не тренираше со останатите играчи.
Нема да има трансфери оваа зима
па и не ни требаат што и да биде може, да се снајдеме со овие што ги имаме...:smir:Па се пожали на повреда претходно, и не тренираше со останатите играчи.
Нема да има трансфери оваа зима
Мене па баш ми е верно, штом досега не се направи некој трансфер, не ни очекувам во текот на трансфер-периодот да се направи. Колку за потсетување, лани Хунтелар и Диара ги купивме околу 25 декември.Не знам зошто, ама ова ич не ми е верно:pos2: