Касиљас: Едноставно...НЕЗАМЕНЛИВ!
Салгадо: Предност му давам зошто многу има покажано за Реал, за да го стигне Рамос треба уште да работи. Сепак Рамос сеуште неможе да се спореди со Салгадо, во поглед на пруженото за Реал.
Иеро: Исто како и Касиљас, НЕЗАМЕНЛИВ!
Пепе: Со оглед на тоа дека одбрана немаме никаква последниве 10 години, Пепе ни е еден од најдобрите за ова време.Елгера не го земам в предвид, зошто увек сум сметал дека не е играч за во Реал, киксер невиден!
Карлос: Нема потреба да се трошат зборови...Добро кажа еден дечко во друга тема, ДЕФИНИЦИЈА ЗА ЛЕВ БЕК!
Макелеле: Најдобриот дефанзивец од средина што сме го имале до сега, Лас е на добар пат да го наследи.
Фиго: Сјаен играч, крило во вистинска смисла на зборот...Ама никогаш нема да му го забраем промашениот пенал против Јуве, кога го изведе онака како на заебанција
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
На негово место би можеле да бидат МекМанаман или пак Савио.
Зидан: Ехх Зидан...ако почнам за него да пишувам треба да останем до утре на PC, затоа поарно не пишуем
Раул: Легенда на РЕАЛ МАДРИД! Незаменлив човек, капитен во секоја смисла на зборот. Фер играч, мотиватор, срце на терен...едноставно NO COMMENT!!!
Мориентес: Заедно со Касиљас и Раул, еден од моите омилен играчи што некогаш играле во Реал. Кога ќе ми текне како само ја силуваа Валенсија во ЛШ заедно со Раул...ЅВЕРОТИЊА!
Роналдо: Исто како и за Зидан, немам време за нив
Онака како замени би ги ставил: Рамос, Каранка, Камбјасо, Мекманам, Редондо (не го стаев у прв тим зошто има играно до 2000 год, т.е на почетокот на оваа деценија, иначе у прв тим ќе ми беше 100%), Савио и Игуаин