Зошто не знае да води топкаА зошто да не може ?
Затоа што имав можност да ја пратам руската лига, и имав можност да ги гледам неговите квалитети. Извонреден е, знае и да повлече топка, знае да се загради, има одлична техника, Сега ти ако не си гледал ни еден натпревар од него, не значи дека не е добар. Има многу таленти што може да заиграат за Реал, и да се борат за место во првиот тим, само што тешко дека во ерата на Перез ќе се ослонуваме на играчи кои допрва ќе стануваат ѕвезди.Зошто не знае да води топка
А зашто да може ?
Затоа што имав можност да ја пратам руската лига, и имав можност да ги гледам неговите квалитети. Извонреден е, знае и да повлече топка, знае да се загради, има одлична техника, Сега ти ако не си гледал ни еден натпревар од него, не значи дека не е добар. Има многу таленти што може да заиграат за Реал, и да се борат за место во првиот тим, само што тешко дека во ерата на Перез ќе се ослонуваме на играчи кои допрва ќе стануваат ѕвезди.
Еве ти, ако не си го гледал.
Од 1:36 па натаму.
Што зборите бе луѓе Красич не знаел да води топка,а тој прави извонредни потези.Не ги оспорувам неговите квалитети и нема врска тоа што има 25 години,не ни треба бебенце.но мислам дека не би се вклопил во Реал.Нека бара друг тим побрзо додека не му е уништена кариерата.:wink:Незнам сеуште неам некое мислење за него
На клипов има мн добри потези пробиви голови ама сите се со противници од руска лига или некои послаби противници а да беше некој талент ќе го зневме одамна ако не се лажам има негде 25-26 год
Како и да е игра десно крило колку што видов а таков играч не ни треба
КИКИ е заслуга на манчестер јунајтед :bip:Кики доби награда за најдобар гол за 2009 година. Оној против Порто од 40 метри
и ?? заборавил да ги понесе своите вештини од јунајтед ??КИКИ е заслуга на манчестер јунајтед :bip:
Извини. Не дава голови у Реал а? Онака бе на несакајки ги дава ко Инзаги така ? :pusk:КИКИ е заслуга на манчестер јунајтед :bip:
Може заради снегов е одложен...http://www.alsat.tv/eng/ALSAT_Lajme/Sport/The_“Taçi_Oil”_trophy,_on_December_21st_Real_Madrid_will_play_in_Tirana/
Во вторник е тоа со Африка, ова требаше денес али како да лажеле соседиве
Ти толку пратиш фудбал изгледа...Красиќ е најзаслужен што ЦСКА влезе у 1/8 финале.Зошто не знае да води топка
А зашто да може ?
Ти се јави да ми збориш за пратење фудбал ебате тоаМоже заради снегов е одложен...
Ти толку пратиш фудбал изгледа...Красиќ е најзаслужен што ЦСКА влезе у 1/8 финале.
Ако мислиш дека ќе се карам со тебе...грешиш!Ти се јави да ми збориш за пратење фудбал ебате тоа
И шо ако изиграл 6 добри утакмици значи за во реал е а?
И не ми збори види прво со кој беа у група. манчестер ај , ама волфсбург кој игра очајно сезонава и бешикташ
Боље не се јавуј ,ќути си
Некако на тоа ми одиАко мислиш дека ќе се карам со тебе...грешиш!
Некако ме цитираш цело време и агресивно ми делуеш, олади малку. Него да речеш дека Красиќ не е добар...ми делуе дека некој го рекол што не прати фудал. И ја реков дека не ни треба, незнам како си сфатил ти. Ама незнаел да води топка, не го бивало за ништо...незнам што да кажем.