Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 јуни 2007
Мислења
1.446
Поени од реакции
10
Го гледав составот на Р.Мадрид на "Euro News" па чисто да го прикажам.

---------------Casillias---------------
?Maicon?---Ramos-----Pepe---Marcello
-----------Diara-----Snaider----------
C.Ronaldo--------Kaka--------Robben
-------------D.Villa/Raul--------------

За Маикон ништо не се знае и за Виља, мада ако дојдат нема да биде лошо.. :)

Г

Грејвдигер

Гостин
Гол ќецот нема врска со Реал Мадрид, а вториот е од 2007 мислам, така да ништо ново... :) Има и посебен филм само за Реал :baeh:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Реал Мадрид U-18 Барса U-18 2-1 у некое финале :)
Сарабија мислам два голови дека даде. Само ако го дадат детево.
Светско клубско првенство У-18, финале :)

Еве ги зверовите

Има таленти еден куп у кантерата, само да се смени ебаната политика на клубот, ќе излезат децата на виделина.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ај честито титула на омладината :smir:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.212
Поени од реакции
46.473
Линкови за филмчиња и игрици на други места, имате ПП, имате теми на форумов наменети за истото .

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Мурињо признава: Реал владее со трансфер маркетот
Големиот Хозе Мурињо призна дека на Реал Мадрид апсолутно му нема рамен кога е во прашање купувањето на скапи фудбалери. "Знам како одат работите во фудбалскиот бизнис.
Штом успеаа да ги донесат Кака и Роналдо, само можам да констатирам дека се кралеви на фудбалскиот пазар. Некогаш навистина прават невозможни работи":icon_lol:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.942
Поени од реакции
23.426
Светско клубско првенство У-18, финале :)

Еве ги зверовите

Има таленти еден куп у кантерата, само да се смени ебаната политика на клубот, ќе излезат децата на виделина.
За греота ви е политикава у клубов, треба да плачете по цел ден :icon_lol:
Вие сте последните навивачи на планетава шо треба да се жалат за политиката у клубот

Шо да кажемо мие другиве :pos2:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Вие сте последните навивачи на планетава шо треба да се жалат за политиката у клубот

Па и не е многу битно што ти/вие би кажале за тоа.:)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Мурињо признава: Реал владее со трансфер маркетот
Големиот Хозе Мурињо призна дека на Реал Мадрид апсолутно му нема рамен кога е во прашање купувањето на скапи фудбалери. "Знам како одат работите во фудбалскиот бизнис.
Штом успеаа да ги донесат Кака и Роналдо, само можам да констатирам дека се кралеви на фудбалскиот пазар. Некогаш навистина прават невозможни работи":icon_lol:
ne ste svesni kolku e sega ljubomoren... sekogas ja sakal taa mok da ja ima,ama nikogas ne mu se ostvari :toe:
sega 100% se kae sto go prodozi dogovorot so inter :pos2::helou:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ич нејќам да дојде Алонсо. Подобро Снејдер да игра на таа позиција. Па овие од Лв`пул се занесваат за цена ептен, го преценуваат, шознам, џабе ќе биде тој играч ќе видите.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535

Политиката е на место ако не беше таа политика Реал ќе неможеше да купе ниту еден од двата МЕГА ТРАНСФЕРИ а и немаше да биде Најтрофејниот Клуб ....:tapp:

Ич нејќам да дојде Алонсо. Подобро Снејдер да игра на таа позиција. Па овие од Лв`пул се занесваат за цена ептен, го преценуваат, шознам, џабе ќе биде тој играч ќе видите.
И самиот Перез е голем Фан на Алонсо а и кажа дека е најдобриот пасер a мислам и дека позицијата му е Дефанзивен централен играч но и со способности како Плејмејкер па би бил како замена за Гаго а во ист случај би можел и како замена на Гути јас баш би сакал да дојде а гледам го нудат Робен и Хајнце можеби за трампа но ова некако не ми се свиѓа пак ќе немаме замена за Winger освен ако не го купат и Силва :toe:
...

Е ова е многу фер од страна на Торес секоја му чест 22 за КАКА доколку ја сака :aplauz:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
"Yo soy un hombre de club y no me importa cambiar el número si Kaká quiere el 22" · El brasileño también podría elegir entre el 5, el 8, el 10 y el 18

A зашо е10ката слободна? :S

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom