Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
Ај честитки за победата..не го гледав натпреварот не бев во можност,сега во вторник не очекува потежок натпревар со Марсеј во ЛШ ама мора да победиме.позз
брате грешка си не играме во вторник туку играме во среда и да не знае некој дали ке ја дават на канал5+ оти на канал5 ке ја даваат баерн во среда

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
колку ме изнервира роналдо дури не сакаше да му честита на Кака за голот
Не се гледа убаво но примети го Роналдо доле е кога шутира Кака, ги крена рацете и тргна накај натака. Види поубаво :smir:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.631
Поени од реакции
14.534
Изјави на играчите и на МП, превземено од македонски фејсбук профил за Реал.

Pellegrini: На ниеден играч не му се допаѓа кога ќе го заменат.... Јас го барам најдоброто за екипата, а натпреварот веќе беше решен..... Не е важно дали Cristiano се налутил или дали Granero ја напуштил клупата пред да заврши натпреварот....
Kaká е ...играч кој го менува лицето на екипата.... беше замена затоа што играше многу на претходните натпревари, а имаме уште многу кои треба да ги играме, особено ЛШ во среда...
Изигравме многу лошо прво полувреме.... замените ни помогнаа многу.....
Екипата се уште се формира во многу аспекти.... Бев навикнат да се игра на контри, но малку по малку се подобруваме врз база на победите и со просекот од над 3 дадени голови по натпревар, а само 2 примени..... Има уште многу работи кои треба да се променат.... Ротациите влијаат на функционирањето на екипата..... чекориме по вистинскиот пат.....

Benzema: Важно е да продолжам да давам голови и да и помагам на екипата.... во второ полувреме игравме многу подобро од првото.... Kaká беше клучот на натпреварот... ни помогна да почнеме да даваме голови.....

Kaká: Знам дека публиката на Bernabéu е научена да гледа добар фудбал и нормално е да биде нетрпелива.... но не секогаш можеме да играме добро.... барам трпение од нив..... Денес е посебен ден за мене поради голот кој го дадов.... и го поветувам на мојата жена и моите деца.... Ги разбирам ротациите иако секој играч сака да игра, а не да биде замена.... Не треба да се споредуваме со Barça.... на Real Madrid му е потребно време за да игра добро....

Xabi Alonso: Одбраната е се подобра секој нареден натпревар.... ни се доближуваат, но немаме поголеми проблеми..... Немаме тешкотии кога даваме голови, но се уште има уште многу на што да се работи.....
Ни јас, ни брат ми не сакаме да губиме.... убаво беше да се соочиме на Bernabéu.... знам дека татко ми гледајќи не си помина најубаво....

Mikel Alonso: Real Madrid има нова екипа и луѓето треба меѓу себе да се запознаат.... сигурен сум дека ќе прерасне во една голема екипа.....

Pepe: Повторно уживав на овој прекрасен стадион и среќен сум што можам да ја усреќам публиката овде..... Имавме лошо прво полувреме, но потоа почнавме добро, силно.... важно е да се бориме за нашата цел, а тоа е La Liga....

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.631
Поени од реакции
14.534

Nekoj IksDe

Челзијаш
Член од
17 септември 2009
Мислења
495
Поени од реакции
9
Голот на Кака ме потсеќа на изреката на Игор Трпески одтаму шутирај колку сакаш(постигнува гол) аиииии како бе колку сакаш
Инаку честито победа

Limbo

maybe an alien
Член од
26 декември 2007
Мислења
835
Поени од реакции
1.471
Дали на goal.com воопшто ги гледаат натпревариве или рејтинзиве на играчиве ги лупаат отприлика гледајќи highlights или нечиј review за натпреварот :toe:

само еден од многуте глупости :uvo:
Xabi Alonso - 7.0: Returning from injury, the former Liverpool was influential, and floated home a teasing free-kick to set up Benzema's powerful headed opener.

free-kick???

http://www.goal.com/en/news/12/spain/2009/09/26/1524183/player-ratings-real-madrid-3-0-tenerife

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
^ Abe so se zamarate so ovie od goal.com ? :nesvest:

Edit: Znae nekoj kolku e seriozna povredata na ramos ? :(

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
колку ме изнервира роналдо дури не сакаше да му честита на Кака за голот
Мене ме изнервира како изреагира кога беше заменет, исто важи и за Гранеро. Ако не ти иде логично е да бидеш заменет.:toe:

Зашто се ми оди дека Ласс ќе игра десен бек со Марсеј:kesa:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.631
Поени од реакции
14.534
Мене ме изнервира како изреагира кога беше заменет, исто важи и за Гранеро. Ако не ти иде логично е да бидеш заменет.:toe:

Зашто се ми оди дека Ласс ќе игра десен бек со Марсеј:kesa:
Роналдо сака да игра до крај, затоа што во последните 10-15 минути противниците се истоштени, и тоа тој може да го користи, затоа што е брз, и може лесно да постигнува голови. Многу од головите што ги даде лани за Манчестер беа постигнати токму во тој период, од 75 до 90та минута.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Роналдо сака да игра до крај, затоа што во последните 10-15 минути противниците се истоштени, и тоа тој може да го користи, затоа што е брз, и може лесно да постигнува голови. Многу од головите што ги даде лани за Манчестер беа постигнати токму во тој период, од 75 до 90та минута.
Да точно. Но вчера утакмицата беше веќе решена, а во среда е потребен за против Марсеј. Треба да ги почитува одлуките на Пелегрини. Ако играчите бидат над тренерот лошо ќе се пишува.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
А да не праите масонски заговори, секогаш така реагира Роналдо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom