Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Незнам шо зборите толку за Дренте, не изигра толку лошо. На натпреваров сите изиграа солидно. Само да пофалам некој: Албиол многу ми се допадна како изигра, колку топки повлече напред а и доста спаси позади. Лас Едноставно не се раѓа ваков играч секој ден. Кака - Се е поразлично коа игра он. А нешто Што веке стварно го гледам како сериозен проблем се нафрлувањата(кон нашиот гол). Многу голема несигурност.
Ja местеа за кладилници, да не биде кец у кец. :)
Да каеше порано да не ја ставам:nesvest:

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Ај честитки за победата..не го гледав натпреварот не бев во можност,сега во вторник не очекува потежок натпревар со Марсеј во ЛШ ама мора да победиме.позз

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Прво место во Примера, се враќаме таму кај што треба да бидеме на крајот од сезоната. :real:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не глеав цела утакмица, после 30 минута пуштив. Тие 15 мин. што ги глеав од прво полувреме катастрофа. Многу очекувате од Гранеро, но нема шанси цела сезона да изигра подобро од тоа што играше Снајдер. И мислам дека поназад да игра ќе му биде подобро.
Дренте и не изигра така лошо колку што викате, а Кака докажа кој е и колку е голем, кога CR не е на ниво тука е он.
Добра игра и на Албиол и Бензема, а за Лас ноу комент,невиден ол-раунд играч. Сепак како деструктивец у средина би бил поарен, но и како бел може да се користи.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Денес не ни одеше добро во 1 пол. најлошо полувреме оваа сезона... но потоа се виде кој е кој :) Benzema е опасен... :back:

Член од
21 јули 2009
Мислења
92
Поени од реакции
4
Ајде нека му се честито првите голови на бензема само така да продолжи браво и за кака почнаа да ги оправдуваат големите пари браво само така да продолжат поз и напред РЕАЛ

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Не знам дали броевте вие, ама јас броев, Дренте 2-3 пати излеваше напред, и ја оставаше таа лева страна празна, и 2-3 пати беше поминат. Да беше некој поголем тим тука, со добри напаѓачи кој знаат да погодат од таква ситуација, сигурно би ги казниле грешките на Дренте. И Марсело прави излети напред, ама секогаш кога е потребен во дефанзива затвора. На Дренте денеска 2-3 пати му беше скршена кичмата од играч на Тенерифе, можам да замислам што ќе биде ако го стават да му биде чувар на Меси. Дренте е добар во офанзива, во дефанзива е тапа, бар за мене..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom