VENOM
تعيش حياتك بالطريقة التي
- Член од
- 5 октомври 2008
- Мислења
- 1.664
- Поени од реакции
- 535
4 ... овој му беше последен 6 од претходната сезона и сега овие 4 >> 10 :helou:5 натпревари, уште викендов и после ќе игра.
4 ... овој му беше последен 6 од претходната сезона и сега овие 4 >> 10 :helou:5 натпревари, уште викендов и после ќе игра.
5 ми се чини беа претходната сезона,Барса, Валенсија, Виљареал Мајорка и Осасуна...4 ... овој му беше последен 6 од претходната сезона и сега овие 4 >> 10 :helou:
дефинитивно се враќа во сабота4 ... овој му беше последен 6 од претходната сезона и сега овие 4 >> 10 :helou:
pa da ti kazam i ke trca i ke trca.... bas mi e milo za negoНа натпреваров ВДВ кога влезе трча трча(од желба да се докаже) мислиш од затвор го пуштиле после 1 год робија.
----------------------Cassilas-----------------------Gledam deka vi se dopandna igrata na ramos kako centralen bek,pa zasto ne bi igrale vaka.......
Casillas
Lass Ramos Albiol Marcelo
Pepe Alonso
Van der vart Kaka Ronaldo
Benzema
Mislam deka bi bilo super,+ site srekni i zadovolni:smir::smir::smir:
Лас десно, а Мамаду до Чаби----------------------Cassilas-----------------------
Arbeloa---------Pepe----------Ramos---------Marcelo
----------------Lass----------Alonso----------------
Kaka-------------------Guti------------------Ronaldo
----------------------Benzema----------------------
Боље би изгледало вака
По што заклучи дека не го бива спореди го неговиот старт од сезоната и предсезоната со оној на Игуаин :helou: ако можеш да кажиш за Игуаин дека бил најслаб вчера исто може да се каже и за Бензема кога не се покажал немам ништо против Игуаин но само направи споредба а баш би сакал да бидат добар тандем Бензема-Игуаин .... остави простор рано е за споредби :tv:a uste edno bravo sto i benzema i raul ne bea forsirani od prva minuta iako Higuain bese najslab denes (ama toa ne mora da znaci nisto) a ako saka benzema prv tim neka se pomaci malku poveke poso mnogu pati kazav NE GO BIVA...
se na se odlicno izdanie na site :helou:
Мамаду не е уште у најдобра форма, го нема тоа темпо на воиграност на другите играчи. Оваа игра што ја практикува Реал во моментот е со брзина во нападите. Мамаду не е доволно брз за таа игра Би можел да игра али како задни везњи и тоа пред Пепе и Албиол, али да игра на место на Ласс, тешкоЛас десно, а Мамаду до Чаби