Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461
Jас мислам дека составот со Виљареал ќе биде ист како оној со Ксерез, само наместо Гаго ќе биде Гути, и на местото на Раул, Игуаин.

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Ја мислам дека само Гути ќе го стаи место Гаго а друго све исто ќе си остане:toe:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Real Madrid defender Ramos wants to be 'new Makelele'

Real Madrid defender Sergio Ramos admits he sees his future as a defensive midfielder.

Ramos wants to be the 'new Claude Makelele' at Real and explained: "I'm improving. I practice playing there a lot in training, but I'm not (David) Beckham."

"And I've played there in the past. Both Lopez Caro and Luxemburgo played me there. The truth is that I like playing the pivot. You tackle, you pass, you're more involved."

"This position also lets you get up and help the forwards."

:pos2::pos2:

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Не би сакал да експериментира МП.... треба да игра Кака ама може и да одмори... и со Чаби средината е одлична.... Руд.. колку се радував коа се врати ама ете у пм.... ама ајде ке се врати пак па ке кине мрежи. :):):)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Real Madrid defender Sergio Ramos admits he sees his future as a defensive midfielder.

Ramos wants to be the 'new Claude Makelele' at Real and explained: "I'm improving. I practice playing there a lot in training, but I'm not (David) Beckham."

"And I've played there in the past. Both Lopez Caro and Luxemburgo played me there. The truth is that I like playing the pivot. You tackle, you pass, you're more involved."

Можем да претпоставим, goal.com? :D

Не се сите како Пепе па ајде од централен на задњи везни :):)

Ian

Член од
28 април 2009
Мислења
65
Поени од реакции
1

Го теши Aberloa :D.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535

Добро е што го повикаа ВДВ можеби ќе ја искористе својата шанса кога е најпотребно :vozbud: ако е овој состав добро ќе биде да биде замена за Гранеро

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Во 2010 ни истекува договорот со Bwin, па со новиве засилувања ќе има убави пари.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
sena nema da igra prva postava....a im se povredi i ibagaza.....bi trebalo rosii da igra polu spic a gilermo franko na mestoto od rosi(ili pak pires na mestoto od senna).Kako da e ocekuvam tezok mece vecerva , pa i so 0-2 sum zadovolen..

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Вечерва Роналдо има рекорд за рушење :) Никој играч на Реал досега нема постигнато голови во првите негови 4 утакмици, па ако Кики вечерва постигни гол ќе се запиши во историјата на Реал како првиот кој го постигнал тоа.

http://goal.com/en/news/12/spain/2009/09/23/1517701/ronaldo-seeks-real-madrid-record-against-villarreal

Come ON! :vozbud:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Еиии после 2-3 дена и ја да пишам. Очекувам вечер победа и тоа убедлива ко пред сезона две коа им даовме 0-5 у гости:smir: На ред е Игуаин да им покаже кој е кој.:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom