Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Јас незнам како можите да речите за ВДВ дека е трупка(како играч мислев како да не е јак играч).. добро знаете кој беше пред да дојди во Реал.. а и моментално... подобро би му дал шанса да игра тој отколку на Гаго моментално.. али сепак Мамаду со Гути е најдобра опција според мене. Туку шо е важно кој игра , важно е да ја тепаме и Хет трик на Раул :):):):smir:

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Роналдо десно Кака лево Алносо и Диара или ВДВ средина. Кака и Роналдо на иста страна никако... Роналдо се истура од десно а Кака од лево а пред гол Чека Бензема - пострашно амин
и имајте доверба во галактосите ке донесат многу титули додека се во Реал
HALA MADRID !!!

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Абе незнам дали прочитавте,наводно Роналдо бил бесен кога излегол против Херез......вистина или....по што не ја гледав утакмицата?????

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462
Абе незнам дали прочитавте,наводно Роналдо бил бесен кога излегол против Херез......вистина или....по што не ја гледав утакмицата?????
Кај го прочита ? Ако си го прочитал од некоја македонска страна, или од goal.com, сигурно е шпекулација. А и мене не ми делуваше така кога излезе, два гола дае, што сака повеќе. :tv:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Кај го прочита ? Ако си го прочитал од некоја македонска страна, или од goal.com, сигурно е шпекулација. А и мене не ми делуваше така кога излезе, два гола дае, што сака повеќе. :tv:
pisuvase i na dnevnik.hr,index.hr i na as......valjda ne e spekulacija :toe::toe::toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Ова е од тренингот од понеделник, ден после утакмицата. Ви личи на незадоволен или лут? :) Абе остајте што пишуваат, кој ги е*е :)

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48

Ова е од тренингот од понеделник, ден после утакмицата. Ви личи на незадоволен или лут? :) Абе остајте што пишуваат, кој ги е*е :)
Ama zatoa vidi go kaka:S:S...mi e strav da ne mu padne motivot....ovaj samo kaci golovi i cela javnost kon sebe ja vrti ......

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933

Тука само кака ми изгледа незадоволен нешто:pipi:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
И фризурата не ја наместил, готово, пропаднавме :nesum:Сеа ќе треба да го продаваме:tapp:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Не бееее зошто да го продаваме ееејјј...боље да го пратат некаде на позајмица..:toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Шо ќар ако го продадеме сега, ние дадовме 60 и нешто мил. а сега не вреди ни 4 мил.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Еј ај доста некој ќе помисли дека сме озбилни...:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop