Фан Клуб: Работнички

П

Паспарту

Гостин
Па у рок од 1,5 месец да се земат тие пари и не е малце.Плус транферот на Столе кој не е помал од 500 илјади евра сигурно
Не е работата за колку време се земени, туку како треба да се потрошат... Работнички со тие пари се спонзорира, а ако тие пари одат во скапи играчи, верувај дека ќе нема кој да ги плаќа најосновните трошоци. На крај на сето ова доаѓа и парата во џеб што треба да се стави...

Член од
17 август 2011
Мислења
10.322
Поени од реакции
18.403
имам чуство ко последниве години работнички да не атакува кон титулата..туку само кон ЛЕ со цел полесно да се пројдат првите кола.Да бидеме рални во ЛШ тоа нема да се деси.Клубов ко буквално да преживува без внесување пари од страна..изиграј 2-3 кола,земи пари,продај некој играч ..и тоа е целата сезона на работнички..после без проблем ке си стигнат пак до 2-3 место,не е проблем и да се плати кај нас ако треба.

M

marko 1996

Гостин
Не е работата за колку време се земени, туку како треба да се потрошат... Работнички со тие пари се спонзорира, а ако тие пари одат во скапи играчи, верувај дека ќе нема кој да ги плаќа најосновните трошоци. На крај на сето ова доаѓа и парата во џеб што треба да се стави...
Све тоа го сфакам ама барем еден асален да земе , мисли со 15 годиншни играчи ке земе титула се согласувам дека треба да се има млад состав ама од нив да зависиш? Сепак не го оправдувам колку пари зема а ништо не уложува другите тимови се појачуваат а овој лапа пари.

П

Паспарту

Гостин
Све тоа го сфакам ама барем еден асален да земе , мисли со 15 годиншни играчи ке земе титула се согласувам дека треба да се има млад состав ама од нив да зависиш? Сепак не го оправдувам колку пари зема а ништо не уложува другите тимови се појачуваат а овој лапа пари.
Тоа да, во Македонија никогаш не може да се освои титула со млади играчи... Ете и против Вардар се виде, Вајс еднаш го издигна Аврамовски (мислам дека он беше) од земја и потоа не му текна да му се приближи, да не зборуваме пак за терените каде што има милијарда притисоци, таму возрасен не издржува, а не пак матурант...

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.677
Поени од реакции
31.606
Е сега ме замисли искрено, па дали навистина се случувале овие работи, стварно работнички отсекогаш бил мисловна именка за Вардар? Ај те моли чичо да му објасниш во подолг пост...

Кисче Шутрак
e aj sea ., poslednoto., pa kazhete deka ne ste gejchinja., i deka samo za dubari ve biva., nema vreme chicho veke da se zanimava so vakvi raboti ., zimaj literatura i educiraj se ., sportska se razbira ., drugata ., ke ti bide shpansko selo:LOL:

П

Паспарту

Гостин
e aj sea ., poslednoto., pa kazhete deka ne ste gejchinja., i deka samo za dubari ve biva., nema vreme chicho veke da se zanimava so vakvi raboti ., zimaj literatura i educiraj se ., sportska se razbira ., drugata ., ke ti bide shpansko selo:LOL:
Чичо, не сум јас крив што некои ти правеле реденка во младоста...

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.677
Поени од реакции
31.606
abe dete ., veke dvaeset godini .. od renova i shkendija pa do turnovo ., ., i lukovo od gorna planina ve shupat i ve dupat koj kako ke stigne ., edvaj glava spasuvate ., ;) a ti mi zboruvash za redenki ., ., ...redenka pravea na site makedonski klubovi., ., i zatoa sefa ste ., toa shto ste., aj bidi mi zhiv i zdrav ., i na kraj na sezona pak da se chueme(y)

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
abe dete ., veke dvaeset godini .. od renova i shkendija pa do turnovo ., ., i lukovo od gorna planina ve shupat i ve dupat koj kako ke stigne ., edvaj glava spasuvate ., ;) a ti mi zboruvash za redenki ., ., ...redenka pravea na site makedonski klubovi., ., i zatoa sefa ste ., toa shto ste., aj bidi mi zhiv i zdrav ., i na kraj na sezona pak da se chueme(y)
Ти стварно си бил шутрак!

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Тоа најде да го кажува некој што навива за клуб кој не верувам дека повеќе од 500 души слушнале во Македонија до пред нешто помалку од 10 години.Замисли нас не гузел кој ќе стигне 20 години,а најтрофеен клуб сме во тие 20 години.....јака ти логика братле.Али што да очекуваш од некој кој навива за клуб кој скоро и да нема навивачи (уствари ги има дур играат во ЛЕ и кога играат против Вардар),кој еден богаташ го направи нешто да биде, кој истиот заради Вардар ко истрошена крпа го напушти (а тоа покажува колкаво значење има тој клуб),....................
Работнички кога ќе порасне сака да биде Варадар...........сака сака,ама нема .!.

П

Паспарту

Гостин
Работнички играле допингувани во Европа?

Дали фудбалерите на Работнички играле допингувани на дел од натпреварите на европската сцена? УЕФА, според сознанија на „Спортефе", телефонски го известила клубот од Дебар Маало дека дел од фудбалерите на Работнички биле позитивни на допинг тестот извршен по еден од европските натпревари. Во текот на денот, во канцеларијата на Работнички ќе треба да пристигне и детален допис од Европската куќа на фудбалот за овие случувања.
За телефонското известување од УЕФА, потврдува и спортскиот директор на клубот, Игор Ангеловски.
- Точно е дека добивме телефонски повик од УЕФА во кој не известија за споменатиот настан и побараа број на факс каде ќе можат да ни ја испратат документацијата за целиот случај. Се уште не можам ништо поконкретно да кажам, додека не пристигнат официјални документи, изјави Игор Ангеловски.
Во текот на денот, најверојатно ќе следат и нови информации околу овој случај, ќе се дознаат имињата на фудбалерите кои биле позитивни на допинг тестовите и што ќе преземе Работнички, а пред се УЕФА, за расчистување на случајот.

http://sportefe.com/makfudbal/rabotnichki-igrale-dopinguvani-vo-evropa

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Изворов е батал а и на реваншот во Скопје кога све беше отидено допинг,не знам 1% не ми е точно ова и веројатно.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.686
Поени од реакции
22.799
Да, бе, 100% се допингувале. Го тепаа Анортозис 0-2 и сега одма се допингувале.
Место да речат 'гледале филм со Чак Норис пред утакмица'..

Kajgana Shop

На врв Bottom