Фан Клуб: Работнички

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
панче ќумбев им е ѕид во одбраната но сам не може ништо да направи

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
панче ќумбев им е ѕид во одбраната но сам не може ништо да направи
Kaко човек сум имал можност да направам краток муабет и можам да кажам дека се работи за исклучителен карактер од човек ! Да играш во клуб како Легија не е мала работа ... Измислен е и за Вајс, Кралевски. Шиков, Мојсов итн итн. Само другар да го видиш сељакон од Битола (без навреда) Брдаревски како се шета во град ... мисли улицата на татко му е ! Е затоа кога викав дека ќе се уфилмаат играчиве ме правеа будала ... Тие се веќе ѕвезди нели ;)...

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.743
Поени од реакции
39.615
Kaко човек сум имал можност да направам краток муабет и можам да кажам дека се работи за исклучителен карактер од човек ! Да играш во клуб како Легија не е мала работа ... Измислен е и за Вајс, Кралевски. Шиков, Мојсов итн итн. Само другар да го видиш сељакон од Битола (без навреда) Брдаревски како се шета во град ... мисли улицата на татко му е ! Е затоа кога викав дека ќе се уфилмаат играчиве ме правеа будала ... Тие се веќе ѕвезди нели ;)...
Дошол од село у град, и ќе се курчи...нормална работа е тоа...

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Фудбалскиот клуб Работнички се наоѓа на 160. место на листата на најдобрите фудбалски клубови на светот, која секој месец ја објавува германскиот Институт за историја и статистика во фудбалот (ИФФХС).
Во однос на претходниот месец, "романтичарите" го влошија пласманот за 5 позиции и моментално имаат 96,5 бода.

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.046
Поени од реакции
547
Пошто не сум сељак да се курчам, и не сум дошол од село у град ете затоа !
Пошто не сум сељак да се курчам, и не сум дошол од село у град ете затоа !
Пошто, дошол, у се гледа дека си граѓанин од 5 зборови 4 ти се селски рурални зборови кои се употребувани во селата

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.915
Поени од реакции
73.251
Словенецот Роберт Певник е нов тренер на Работнички

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Па фала богу ќе си оди Ѓоре, не е мрднат да остане.

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Поубаво е да одговорат кај се тие илјадници навијачи на работнички!? :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom