- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
панче ќумбев им е ѕид во одбраната но сам не може ништо да направи
Kaко човек сум имал можност да направам краток муабет и можам да кажам дека се работи за исклучителен карактер од човек ! Да играш во клуб како Легија не е мала работа ... Измислен е и за Вајс, Кралевски. Шиков, Мојсов итн итн. Само другар да го видиш сељакон од Битола (без навреда) Брдаревски како се шета во град ... мисли улицата на татко му е ! Е затоа кога викав дека ќе се уфилмаат играчиве ме правеа будала ... Тие се веќе ѕвезди нели ...панче ќумбев им е ѕид во одбраната но сам не може ништо да направи
Дошол од село у град, и ќе се курчи...нормална работа е тоа...Kaко човек сум имал можност да направам краток муабет и можам да кажам дека се работи за исклучителен карактер од човек ! Да играш во клуб како Легија не е мала работа ... Измислен е и за Вајс, Кралевски. Шиков, Мојсов итн итн. Само другар да го видиш сељакон од Битола (без навреда) Брдаревски како се шета во град ... мисли улицата на татко му е ! Е затоа кога викав дека ќе се уфилмаат играчиве ме правеа будала ... Тие се веќе ѕвезди нели ...
Пошто не сум сељак да се курчам, и не сум дошол од село у град ете затоа !Се курчи бе си можи оти ти не се курчиш ?
Пошто не сум сељак да се курчам, и не сум дошол од село у град ете затоа !
Пошто, дошол, у се гледа дека си граѓанин од 5 зборови 4 ти се селски рурални зборови кои се употребувани во селатаПошто не сум сељак да се курчам, и не сум дошол од село у град ете затоа !
Ѓоре не си отиде по своја волја, туку по барање на спонзорите од "Кореја"...Па фала богу ќе си оди Ѓоре, не е мрднат да остане.
Можеби сеа од кореа ке ги донесат и нивПоубаво е да одговорат кај се тие илјадници навијачи на работнички!?
И тие ќе бидат за вардар само нема да сакаат да признаат !!!Можеби сеа од кореа ке ги донесат и нив