Фан Клуб: Работнички

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.791
Поени од реакции
49.714
Има ли шанси CPB да го бодрат своето свето име ? .

се определија они сезонава. Секнаа ланч-пакетите од Трифун сеа ќе питаат на друго место.

иначе, мислам дека денес ќе биде весело, убеден сум дека Рабе ќе помине пошто заслужија, за местење не се секирајте, нема да се деси таква работа, утакмицава има преголем публицитет за да си дозволат такво нешто.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059

се определија они сезонава. Секнаа ланч-пакетите од Трифун сеа ќе питаат на друго место.

иначе, мислам дека денес ќе биде весело, убеден сум дека Рабе ќе помине пошто заслужија, за местење не се секирајте, нема да се деси таква работа, утакмицава има преголем публицитет за да си дозволат такво нешто.
Што има врска знамево со цпб ?

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
На која позиција игра четрнајската (14) од Работнички ?

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
на зулу.мк си бираш Канал 5
Пробав и тоа ,но не ми дава сигнал од Зулу уште одамна...некој стрим ако имате како за сите други европски утакмици,не мора преку македонски канал :)

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.356
Поени од реакции
8.459
Пробав и тоа ,но не ми дава сигнал од Зулу уште одамна...некој стрим ако имате како за сите други европски утакмици,не мора преку македонски канал :)
epa za kanal 5 ke si instaliras real player i na web stranata na kanal 5 levo gore kade sto e ikonceto do sledi ne vo zivo ke si kliknis i ke gledas i ne koci mnogu se razbira pred toa moras da instaliras real playerot i na ikonceto ke ti se pojavi lunch aplication i gotovo

ili na http://209.44.113.146/ go pritiskas posledniot link teretiot i gotovo

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
На мојот комшија екс македонски фудбалер му ја јавиле работнички 1-3 конечен резултат...

Kajgana Shop

На врв Bottom