M
marko 1996
Гостин
Канал 5На која ТВ ке ја даваат? Ако воопшто ја даваат...
Канал 5На која ТВ ке ја даваат? Ако воопшто ја даваат...
web.maxtv.mk и ќе си избериш канал 5На интернет ќе има ли некаде ?
Има ли шанси CPB да го бодрат своето свето име ? .
Што има врска знамево со цпб ?
се определија они сезонава. Секнаа ланч-пакетите од Трифун сеа ќе питаат на друго место.
иначе, мислам дека денес ќе биде весело, убеден сум дека Рабе ќе помине пошто заслужија, за местење не се секирајте, нема да се деси таква работа, утакмицава има преголем публицитет за да си дозволат такво нешто.
Max.tv ne mozhe da se gleda ako si nadvor od Republika Makedonija...samo ako si vo Makedonija ti dava signal ) inache falaweb.maxtv.mk и ќе си избериш канал 5
на зулу.мк си бираш Канал 5На интернет ќе има ли некаде ?
Пробав и тоа ,но не ми дава сигнал од Зулу уште одамна...некој стрим ако имате како за сите други европски утакмици,не мора преку македонски канална зулу.мк си бираш Канал 5
epa za kanal 5 ke si instaliras real player i na web stranata na kanal 5 levo gore kade sto e ikonceto do sledi ne vo zivo ke si kliknis i ke gledas i ne koci mnogu se razbira pred toa moras da instaliras real playerot i na ikonceto ke ti se pojavi lunch aplication i gotovoПробав и тоа ,но не ми дава сигнал од Зулу уште одамна...некој стрим ако имате како за сите други европски утакмици,не мора преку македонски канал
http://www.web.maxtv.mk/index.aspxПробав и тоа ,но не ми дава сигнал од Зулу уште одамна...некој стрим ако имате како за сите други европски утакмици,не мора преку македонски канал
На Канал 5 од 20 часот.
ДанкешенКанал 5