MAKEDONEC_PP
ПОБЕДАШ
- Член од
- 7 декември 2007
- Мислења
- 778
- Поени од реакции
- 74
Ајде сега да ги ебеме....само напред....ПОБЕДАААА ОЛЕЕЕ!!!
вардар 0 - 2 ПОБЕДА
Што се радуеш коај паѓате од лига годинава едно 80 %Ајде сега да ги ебеме....само напред....ПОБЕДАААА ОЛЕЕЕ!!!
вардар 0 - 2 ПОБЕДА
Нема шанси ПОБЕДА да отпадни, а и да е така, останува моја ОПСЕСИЈА!!!Што се радуеш коај паѓате од лига годинава едно 80 %))
Никој ништо не рече него реално гледано не ја памтам Победа од осмостојување на МАкедонија да има толку слаб состав . Не би сакал да ве гледам во 2 лига ама времето ќе покажеНема шанси ПОБЕДА да отпадни, а и да е така, останува моја ОПСЕСИЈА!!!
Извини женска најмилааааааа
имам љубов помилаааааааааа
име и е ПРИЛЕПСКААААААААА
ПОБЕДААААААААААААААААААА
Ne samo od osamostuvanjeto tuku i vo bivsa sfrj nemala poslab sostav...Никој ништо не рече него реално гледано не ја памтам Победа од осмостојување на МАкедонија да има толку слаб состав . Не би сакал да ве гледам во 2 лига ама времето ќе покаже![]()
Daj be ne kobi ebatePOBEDA 2RA LIGA VAS NEOSTVAREN SON !!!
UTRE ANGLIJA (A JAS SEPAK MISLAM 4E BIDI OD KEC VO DVOJKA REDENA )
2:1 2:3 ILI 1:0 1:2:tv::tv::tv:
Што било тоа може инфо дружее ???Nekogasnoto najgolemo derbi ili derbi so najdolga fudbalska tradicija vo MK pomegu Vardar-Pobeda zavrsi 0-0. Se na se slab natprevar a Pobeda mozi da zali so ne si zamina od SK i so 3 boda.Inaku 0-0 e najrealen rezultat i pokraj blagata dominacija na Vardar.To e moe mislenje.Prilepcani ima nadez za Pobeda ne se otkazuvajte!!!Dali gi slusavte dvajcana skopski HOMOSEKSUALCI na tribina???
se slusna edniot "vidi druze kakov zadnik ima ovaj od A1":pos2:Што било тоа може инфо дружее ???![]()