Фан Клуб: Победа - Прилеп

MAKEDONEC_PP

ПОБЕДАШ
Член од
7 декември 2007
Мислења
778
Поени од реакции
74
Ајде сега да ги ебеме....само напред....ПОБЕДАААА ОЛЕЕЕ!!!

вардар 0 - 2 ПОБЕДА

MAKEDONEC_PP

ПОБЕДАШ
Член од
7 декември 2007
Мислења
778
Поени од реакции
74
Што се радуеш коај паѓате од лига годинава едно 80 % :)))
Нема шанси ПОБЕДА да отпадни, а и да е така, останува моја ОПСЕСИЈА!!!

Извини женска најмилааааааа
имам љубов помилаааааааааа
име и е ПРИЛЕПСКААААААААА
ПОБЕДААААААААААААААААААА

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Нема шанси ПОБЕДА да отпадни, а и да е така, останува моја ОПСЕСИЈА!!!

Извини женска најмилааааааа
имам љубов помилаааааааааа
име и е ПРИЛЕПСКААААААААА
ПОБЕДААААААААААААААААААА
Никој ништо не рече него реално гледано не ја памтам Победа од осмостојување на МАкедонија да има толку слаб состав . Не би сакал да ве гледам во 2 лига ама времето ќе покаже :toe:

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.386
Поени од реакции
333
Никој ништо не рече него реално гледано не ја памтам Победа од осмостојување на МАкедонија да има толку слаб состав . Не би сакал да ве гледам во 2 лига ама времето ќе покаже :toe:
Ne samo od osamostuvanjeto tuku i vo bivsa sfrj nemala poslab sostav...

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
"Мајмуни" ќе идете да ги подржите нашава млада репрезентација до 21 год со англија??

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.386
Поени од реакции
333
Da ,da sigurno...Ne samo nie,eve oficijalna pokana i do site sto ja sakaat Makedonija,od bilo koja navivacka grupa se dobredojdeni vo Prilep,kako utre,taka i protiv Litvanija v Sreda...

Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38
POBEDA 2RA LIGA VAS NEOSTVAREN SON !!!

UTRE ANGLIJA (A JAS SEPAK MISLAM 4E BIDI OD KEC VO DVOJKA REDENA )
2:1 2:3 ILI 1:0 1:2:tv::tv::tv:

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Во Вардар е доста нарушена атмосферата бидејќи Милосављевиќ си отишол а Ступиќ и Љубисављевиќ доколку до утре не им бидат подмирени долговите за кирии нема да играат во недела .Не дека и во Победа е се розево ама мислам дека имате реални шанси за да чепнете некој бод на Филип 2 . Со среќа во Недела :helou:

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
Nekogasnoto najgolemo derbi ili derbi so najdolga fudbalska tradicija vo MK pomegu Vardar-Pobeda zavrsi 0-0. Se na se slab natprevar a Pobeda mozi da zali so ne si zamina od SK i so 3 boda.Inaku 0-0 e najrealen rezultat i pokraj blagata dominacija na Vardar.To e moe mislenje.Prilepcani ima nadez za Pobeda ne se otkazuvajte!!!Dali gi slusavte dvajcana skopski HOMOSEKSUALCI na tribina???

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Nekogasnoto najgolemo derbi ili derbi so najdolga fudbalska tradicija vo MK pomegu Vardar-Pobeda zavrsi 0-0. Se na se slab natprevar a Pobeda mozi da zali so ne si zamina od SK i so 3 boda.Inaku 0-0 e najrealen rezultat i pokraj blagata dominacija na Vardar.To e moe mislenje.Prilepcani ima nadez za Pobeda ne se otkazuvajte!!!Dali gi slusavte dvajcana skopski HOMOSEKSUALCI na tribina???
Што било тоа може инфо дружее ???:toe::vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom