Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
Што се радуеш коај паѓате од лига годинава едно 80 % :)))

Нема шанси ПОБЕДА да отпадни, а и да е така, останува моја ОПСЕСИЈА!!!

Извини женска најмилааааааа
имам љубов помилаааааааааа
име и е ПРИЛЕПСКААААААААА
ПОБЕДААААААААААААААААААА

Нема шанси ПОБЕДА да отпадни, а и да е така, останува моја ОПСЕСИЈА!!!

Извини женска најмилааааааа
имам љубов помилаааааааааа
име и е ПРИЛЕПСКААААААААА
ПОБЕДААААААААААААААААААА
Никој ништо не рече него реално гледано не ја памтам Победа од осмостојување на МАкедонија да има толку слаб состав . Не би сакал да ве гледам во 2 лига ама времето ќе покаже :toe:

Никој ништо не рече него реално гледано не ја памтам Победа од осмостојување на МАкедонија да има толку слаб состав . Не би сакал да ве гледам во 2 лига ама времето ќе покаже :toe:

Ne samo od osamostuvanjeto tuku i vo bivsa sfrj nemala poslab sostav...

"Мајмуни" ќе идете да ги подржите нашава млада репрезентација до 21 год со англија??

Da ,da sigurno...Ne samo nie,eve oficijalna pokana i do site sto ja sakaat Makedonija,od bilo koja navivacka grupa se dobredojdeni vo Prilep,kako utre,taka i protiv Litvanija v Sreda...

POBEDA 2RA LIGA VAS NEOSTVAREN SON !!!

UTRE ANGLIJA (A JAS SEPAK MISLAM 4E BIDI OD KEC VO DVOJKA REDENA )
2:1 2:3 ILI 1:0 1:2:tv::tv::tv:

Во Вардар е доста нарушена атмосферата бидејќи Милосављевиќ си отишол а Ступиќ и Љубисављевиќ доколку до утре не им бидат подмирени долговите за кирии нема да играат во недела .Не дека и во Победа е се розево ама мислам дека имате реални шанси за да чепнете некој бод на Филип 2 . Со среќа во Недела :helou:

Nekogasnoto najgolemo derbi ili derbi so najdolga fudbalska tradicija vo MK pomegu Vardar-Pobeda zavrsi 0-0. Se na se slab natprevar a Pobeda mozi da zali so ne si zamina od SK i so 3 boda.Inaku 0-0 e najrealen rezultat i pokraj blagata dominacija na Vardar.To e moe mislenje.Prilepcani ima nadez za Pobeda ne se otkazuvajte!!!Dali gi slusavte dvajcana skopski HOMOSEKSUALCI na tribina???

Nekogasnoto najgolemo derbi ili derbi so najdolga fudbalska tradicija vo MK pomegu Vardar-Pobeda zavrsi 0-0. Se na se slab natprevar a Pobeda mozi da zali so ne si zamina od SK i so 3 boda.Inaku 0-0 e najrealen rezultat i pokraj blagata dominacija na Vardar.To e moe mislenje.Prilepcani ima nadez za Pobeda ne se otkazuvajte!!!Dali gi slusavte dvajcana skopski HOMOSEKSUALCI na tribina???
Што било тоа може инфо дружее ???:toe::vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom