Фан Клуб: Победа - Прилеп

П

Паспарту

Гостин
И јас да имам милиони не би вложувал во клуб, а некои други да ми ги лапаат парите... Тоа е случај со нашиве поголеми клубови, па поради тоа не можат да се најдат спонзори. Во сите клубови како и во федерацијата се инсталирани такви луѓе кои само чекаат некоја пара од спонзор, макар и минимална, за да можат да лапнат дел од неа (или цела).

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
И јас да имам милиони не би вложувал во клуб, а некои други да ми ги лапаат парите... Тоа е случај со нашиве поголеми клубови, па поради тоа не можат да се најдат спонзори. Во сите клубови како и во федерацијата се инсталирани такви луѓе кои само чекаат некоја пара од спонзор, макар и минимална, за да можат да лапнат дел од неа (или цела).
Истото се случуваше и со Победа.Победа ја бараше витаминка за спонзор ама Ацуле да раководи и понатаму со клубот.Кај го има ова???Дури не се истреба нашиве фудбалски штетници тешко дека че имаме фудбал, публика и ривалство во Македонија!

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Кога од клубовите ќе се тргнат лешинарите и ќе дојдат салам луѓе,бизнисмени со јасни визии и планови за развој е дури тогаш ќе кренат глава и Вардар и Пелистер и Победа!
:aplauz:

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
Јас од кога го зборувам истото, го зборував и на темата за Хари.Преку кур ми е од сите.Немаме фудбал, немаме публика, ривалствово постепено се губи кај помладите, жално е ова шо ни се случува!

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Па ние самите навивачи и симпатизери со нашата пасивност им дозволивме на таквите лешинари (ги има многу да не ги набројувам) како да „просперираат“ во клубовите и да направат милион срања. А најмногу лешинари се знае имаше во Вардар, Победа и Пелистер како најинтересни клубови. Е, сега кога дојде нож до коска и клубовите дојдоа во ситуација да се борат за опстанок (што беше незамисливо пред 10 години) и никој намера да се нафати да ја оправува работата, сфативме колку е часот. Сега ќе биде многу потешко отколку пред 10 години. Премногу проблеми се имаат наталожено за разрешување

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
Прилепчани, нема уште многу од конечната пресуда по жалбата на Победа во арбитражниот суд во Лозана.Да држиме срејча сите!!!Колку и да се мали шансите јас имам искра надеж во мене дека ако ништо друго че се намали казнава.Како и да е, без оглед на се јас и понатаму сум во срцето за Победа и не постои друг клуб шо можи да ми го надомести изгубеното(доколку казната би се потврдила Победа сигурно би се нашла во состојба"борба за опстанок").Блиску е 16-ти и се че биди јасно!!!

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Да се надеваме на позитивен исход иако тешко дека ќе биде така.:toe:

Mario Naumoski

Мајмун до смрт
Член од
5 октомври 2009
Мислења
76
Поени од реакции
3
лани за лани гледај ти годинава никогаш ние немаме дојдено кај вас а да сме пред вас на табелата и стално имало публика а утре не сум сигурен дека ќе има и овие деца сега што играат се најдобрите што некогаш играле за нас мислам со срце и без пари што играат и време да се платат некој стари долгови баш денес и како што реков дека ако не тепате а не вервам дека ќе тепете се надевам на релно судеќе ви се гледа крајот жално но вистиното :smir:
и за тоа кај нас што праша ти пишав овде колку е картата?
и планирам да идам јас со другарчина и се надевам дека прв пат нема да јадиме ќотек од џандарите :)оти ги имате убедливо нај селските песој кој леќат комлекси на помала вредност со навиваќите од градот БИТОЛА!
Сеа шо туку изиграваш еве шо сум,кога знаеш дека во битола кога кје дојда кој и да биле навивачи јада чотек од џандари фала богу ние само 1 јадено иаме јас колку шо знам

G

grande-juve

Гостин
Двајца од тројцата сведоци на Победа не се појавиле денес во Лозана. Повеќе информации во вестите на Канал 5, во 17 часот.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Па ние самите навивачи и симпатизери со нашата пасивност им дозволивме на таквите лешинари (ги има многу да не ги набројувам) како да „просперираат“ во клубовите и да направат милион срања. А најмногу лешинари се знае имаше во Вардар, Победа и Пелистер како најинтересни клубови. Е, сега кога дојде нож до коска и клубовите дојдоа во ситуација да се борат за опстанок (што беше незамисливо пред 10 години) и никој намера да се нафати да ја оправува работата, сфативме колку е часот. Сега ќе биде многу потешко отколку пред 10 години. Премногу проблеми се имаат наталожено за разрешување

Не е за кој најмногу имал, туку дали имал или немал, а факт е дека државата по природа ни е лешинарска, коа глеа секој на секој да му брцне у гз и да украде нешто!:toe:

Стварно не глеам излез за Македонскиот Фудбал.
Мислам дека никогаш нема да имаме фудбал во оваа држава!taga

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.199
Поени од реакции
75.801
Единствен кој ве бранел и тоа без никакви аргументи бил Брацо. А тројца ве закопале со аргументи. Го наебавте:salut:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Единствен кој ве бранел и тоа без никакви аргументи бил Брацо. А тројца ве закопале со аргументи. Го наебавте:salut:

Брацо досега како и да бил нарекуван, факт е дека ако тој не беше овде овие години, нашата лига можеби одамна ке завршеше.

Тој е хранопроводникот на Мак Фудбалот, само шо лоша е работата шо ги мести и натпреварите!:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom