Задоволен би бил јас!!!:smir:so renova mal kiks, ce zavrsi iks![]()
Се додека се зборува за наместени натперевари што барам, пред време се знае резултатот.Задоволен би бил јас!!!:smir:
Жално изгледаше стадионо.Мајмуни 25, Лојал Фанс 15 души и се на се околу 2000 гледачи.
Се додека се зборува за наместени натперевари што барам, пред време се знае резултатот.
tocnoТака е!:salut:
more mitic netuku spekuliraj x ova ona lugevo misla stvarno e gi demoralizirasso renova mal kiks, ce zavrsi iks![]()
Така е.Се додека се зборува за наместени натперевари што барам, пред време се знае резултатот.
И Победа-Слога има влијание, ама Победа-Пјуник беше капак на се, од тогаш гледаноста и навивајнето кај нас почна нагло да го снемува!tocno
od pobeda sloga 0:6 publikata izbega os stadion vo prilep i se pamalce i pomalce ima :helou:
more mitic netuku spekuliraj x ova ona lugevo misla stvarno e gi demoraliziras
aj belki ce bidi jaka so renova ce vidime a pojakao ce bidi sabota na rakomet pozz i ukluci se malce na msn:baeh:
Милсам дека баш од таткому му е препишан.Така знам јас.Да бе и шо е тоа три за три, и да не сака некој карта да му платам 100 денари. А бе по скали слегувам не гледам натаму, а пак не карта да платам.
Дури не почнат да го играат секој натпревар ко последен во животот да им е, нема шанси, да се врати публиката.
И таму тоа управата комарџии, пијаници, курвари, местачи на натпревари сето надвор да оди, на Ацуле можи татко му му го препиша клубот....
треба да гостувате БитолаКрсте дај информирајне за ракомето нешто!
teska rabota ali ne i nevozmoznaтреба да гостувате Битола
да не идат Мајмуни?
Што има на 16-ти? Арбитража за казната? Ме интересира кое се аргументите за одбраната на Победа. Знае некој?Доколку би сметале на трите бода кои ни се одземени, за кои треба да се плати казна од неколку илјади евра сега че имаме 19 бода и многу блиску до едно од местата кои бодат во европа.Ајде сега да го чекаме 16 да дојди!!!
Да, очекуваме конечна одлука по жалбата.Сите знајме дека Победа го намести тој натпревар арно ама ние (мислам на Прилепчани) си ја сакаме и одиме до крај да се извлечиме.Че се оди на то шо нема ниту еден валиден доказ врз кој Победа би требало да биди казнета со 8 год. забрана за настап во еврокуповите.Што има на 16-ти? Арбитража за казната? Ме интересира кое се аргументите за одбраната на Победа. Знае некој?
Демек казнете го раководството, а не клубот?
Ова е прва сезона, но дали казната е 8 години или 8 пати доколку избори настап Победа во еврокуповите тоа не сум 100% сигурен...Да, очекуваме конечна одлука по жалбата.Сите знајме дека Победа го намести тој натпревар арно ама ние (мислам на Прилепчани) си ја сакаме и одиме до крај да се извлечиме.Че се оди на то шо нема ниту еден валиден доказ врз кој Победа би требало да биди казнета со 8 год. забрана за настап во еврокуповите.
А дали некој знај од која година казната има стапено во сила, дали ова е втора година???
Уште пореално е да се кажи дека Победа играше за да изгуби отколку дека натпреваро беше наместен.Пјуник врска немаја дека че победа во Прилеп, за нив то беше успех!![]()