Фан Клуб: Победа - Прилеп

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Задоволен би бил јас!!!:smir:

Жално изгледаше стадионо.Мајмуни 25, Лојал Фанс 15 души и се на се околу 2000 гледачи.
Се додека се зборува за наместени натперевари што барам, пред време се знае резултатот.

Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
Се додека се зборува за наместени натперевари што барам, пред време се знае резултатот.
Така е.:toe:

tocno
od pobeda sloga 0:6 publikata izbega os stadion vo prilep i se pamalce i pomalce ima :helou:

more mitic netuku spekuliraj x ova ona lugevo misla stvarno e gi demoraliziras
aj belki ce bidi jaka so renova ce vidime a pojakao ce bidi sabota na rakomet pozz i ukluci se malce na msn:baeh:
И Победа-Слога има влијание, ама Победа-Пјуник беше капак на се, од тогаш гледаноста и навивајнето кај нас почна нагло да го снемува!:toe:Види слики пред и по 2005.Разликата е очигледна.
Крсте дај информирајне за ракомето нешто!

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Да бе и шо е тоа три за три, и да не сака некој карта да му платам 100 денари. А бе по скали слегувам не гледам натаму, а пак не карта да платам.
Дури не почнат да го играат секој натпревар ко последен во животот да им е, нема шанси, да се врати публиката.
И таму тоа управата комарџии, пијаници, курвари, местачи на натпревари сето надвор да оди, на Ацуле можи татко му му го препиша клубот....

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
Да бе и шо е тоа три за три, и да не сака некој карта да му платам 100 денари. А бе по скали слегувам не гледам натаму, а пак не карта да платам.
Дури не почнат да го играат секој натпревар ко последен во животот да им е, нема шанси, да се врати публиката.
И таму тоа управата комарџии, пијаници, курвари, местачи на натпревари сето надвор да оди, на Ацуле можи татко му му го препиша клубот....
Милсам дека баш од таткому му е препишан.Така знам јас.

Член од
7 декември 2009
Мислења
138
Поени од реакции
40
Доколку би сметале на трите бода кои ни се одземени, за кои треба да се плати казна од неколку илјади евра сега че имаме 19 бода и многу блиску до едно од местата кои бодат во европа.Ајде сега да го чекаме 16 да дојди!!!

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
Нека продолжи дискусијава овде!
Цитат:
Напишано од bobi4e
Гледаме последниве години колкав интерес има за овие утакмици. Едноставно неможеш да кажеш дека Победа била поголема екипа од Тетекс. По што го заклучи тоа незнам. По наместените титули или по што?

Него темава не е ни малку за овој муабет, што почнавте да го терате не ми е јасно.

Да, не можам да кажам дека сне поголема, туку далеку поголема екипа.Фудбал се играло дооооолго пред Тетекс да изигра една сезона во прва ЈУ лига и во цело минато Тетекс бил далеку послаб од Победа(за кое има статистика,списанија ТЕМПО,разни фудбалски книги како"Фудбалот во Прилеп"),а исто така и по одиграната сезона во прва ЈУ лига(сите памтиме дека Победа е далеку поуспешна дури и без тие две сезони за кои тврдиш дека се местени а не е точно дека само Победа мести.Истата сезона се договорија Победа и Вардар да се намеси цело првенство шо го оценувам како голема брука).И сега??????Сите поранешни славни фудбалери(на Пр. Мутибариќ), дедовци кои следеле фудбал то го вела дека Победа имала навивачи од сите краеви на Македонија.И сега кој е релевантен да пресуди???

Немој пак да ми одговориш Тетекс има играно прва ЈУ лига а вие не.Едноставно Победа не била поголема од Тетекс само кога Тетекс велегувал и играл во прва ЈУ лига, а фудбал се играло мнооооогу пред то и долго после тоа.

Доколку соберам информации че доставам и статистики и табели за денешниве македонски екипи како котирале во поранешна ЈУ.

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Доколку би сметале на трите бода кои ни се одземени, за кои треба да се плати казна од неколку илјади евра сега че имаме 19 бода и многу блиску до едно од местата кои бодат во европа.Ајде сега да го чекаме 16 да дојди!!!
Што има на 16-ти? Арбитража за казната? Ме интересира кое се аргументите за одбраната на Победа. Знае некој?
Демек казнете го раководството, а не клубот?

Член од
7 декември 2009
Мислења
138
Поени од реакции
40
Што има на 16-ти? Арбитража за казната? Ме интересира кое се аргументите за одбраната на Победа. Знае некој?
Демек казнете го раководството, а не клубот?
Да, очекуваме конечна одлука по жалбата.Сите знајме дека Победа го намести тој натпревар арно ама ние (мислам на Прилепчани) си ја сакаме и одиме до крај да се извлечиме.Че се оди на то шо нема ниту еден валиден доказ врз кој Победа би требало да биди казнета со 8 год. забрана за настап во еврокуповите.
А дали некој знај од која година казната има стапено во сила, дали ова е втора година???

Уште пореално е да се кажи дека Победа играше за да изгуби отколку дека натпреваро беше наместен.Пјуник врска немаја дека че победа во Прилеп, за нив то беше успех!:toe:

П

Паспарту

Гостин
Да, очекуваме конечна одлука по жалбата.Сите знајме дека Победа го намести тој натпревар арно ама ние (мислам на Прилепчани) си ја сакаме и одиме до крај да се извлечиме.Че се оди на то шо нема ниту еден валиден доказ врз кој Победа би требало да биди казнета со 8 год. забрана за настап во еврокуповите.
А дали некој знај од која година казната има стапено во сила, дали ова е втора година???

Уште пореално е да се кажи дека Победа играше за да изгуби отколку дека натпреваро беше наместен.Пјуник врска немаја дека че победа во Прилеп, за нив то беше успех!:toe:
Ова е прва сезона, но дали казната е 8 години или 8 пати доколку избори настап Победа во еврокуповите тоа не сум 100% сигурен...

Јас знам дека е 8 години, а тој дописникот од Прилеп на радио што пренесуваше Победа-Вардар рече дека играчите се бореле да освојат место што води во Европа, а доколку успеат во тоа, ќе "елиминирале" една од 8те години казна... :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom