Фан Клуб: Победа - Прилеп

Член од
7 декември 2009
Мислења
138
Поени од реакции
40
ПОБЕДЕН ПЕЛИСТЕР
Жестока контрола на второлигашите. Победа јуниор го совлада со 4-3 соседот Пелистер и му врати за поразот во Битола. Имаше неколку остри стартови и приговори, а судијата Горан Ангелески додели два црвени картона на Даниел Талески и Милан Ивановиќ. Беа досудени дури три пенала. Првиот и вториот ги реализираше Христијан Петрески, третиот на спротивната страна во гол го претвори Александар Коњарски. Најубавиот го даде Бекташ Јусуфоски со сув лист од 30 метри. Билансот на Победа јуниор е три победи (Питу Гули 7-2, Треска 3-2, Пелистер 4-3), две реми (Влазрими 2-2, Тиквеш 2-2) и само еден пораз (Пелистер 0-2). Сатртот на Втората лига е на 7 август кај Тиквеш во Кавадарци.
http://zenitprilep.com.mk/sport.html

MAKEDONEC_PP

ПОБЕДАШ
Член од
7 декември 2007
Мислења
778
Поени од реакции
74
1. Го симпатизирам 11-ти, ама ЈА САКАМ ПОБЕДА!!!

2. Се надевам дека ПОБЕДА че се врати на голема врата во Првата лига!!!

3. Ги сожалувам децана кои ја срамат ПОБЕДА со транспарентите Мајмуни - 11 Октомври... парите од Витаминка не се поважни од љубовта кон ПОБЕДА...

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
1. Го симпатизирам 11-ти, ама ЈА САКАМ ПОБЕДА!!!

2. Се надевам дека ПОБЕДА че се врати на голема врата во Првата лига!!!

3. Ги сожалувам децана кои ја срамат ПОБЕДА со транспарентите Мајмуни - 11 Октомври... парите од Витаминка не се поважни од љубовта кон ПОБЕДА...
љубов со пари не се купува! само се надевам дека Победа побрзо ќе се врати во 1 лига, па повеќе луѓе ќе се вратат на стадион! а во нк мајмуни треба сериозен ремонт!

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
љубов со пари не се купува! само се надевам дека Победа побрзо ќе се врати во 1 лига, па повеќе луѓе ќе се вратат на стадион! а во нк мајмуни треба сериозен ремонт!
А,зошто не си го вратите името Маркови Внуци како што беше пред да се именувате во Мајмуни.Визуелно многу подобро би изгледало така.За мене тоа име има многу поголема симболика за градот Прилеп отколку некакви си Мајмуни.Или преименувајте се во некое поубаво име .Многу грдо звучи Мајмуни.

Може некој да ми објасни уште колку години останаа од казната на Победа за настап во Европа?Сега Победа Прилеп под кое име се води официјално?

Член од
10 јули 2011
Мислења
385
Поени од реакции
205
А,зошто не си го вратите името Маркови Внуци како што беше пред да се именувате во Мајмуни.Визуелно многу подобро би изгледало така.За мене тоа име има многу поголема симболика за градот Прилеп отколку некакви си Мајмуни.Или преименувајте се во некое поубаво име .Многу грдо звучи Мајмуни.

Може некој да ми објасни уште колку години останаа од казната на Победа за настап во Европа?Сега Победа Прилеп под кое име се води официјално?
Многу работи треба да се менунваат, не само името.Како што кажаја погоре треба тотален ремонт.
Иначе Победа Јуниор е сега и играме во 2 лига.Со ова име слободно можиме да играме Европа ама
за тоа не гледам шанси додека е Ацуле во клубот.

Член од
7 декември 2009
Мислења
138
Поени од реакции
40
Голем ремон треба во мајмуни почнувајчи од лидерон кој навива за Победа, 11-ти и Корзо истовремено! Блазесиму во секоја лига си има по еден претставник!

Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38
koj naviva za korzo ziti se? i daj mi dve pricini zosto majmuni da ne bidat prisutni koga 11 ti igra protiv skopjani i Albanci te koga ima gostinski navivaci ? inaku so ova jadejne lajna nigde ne se odi ako nekoj ostana so pobeda koga bese najtesko toa bevme NIE a vie taka nareceni bivsi poranesni ili neznam kako navivaci slobodno zemete paloma i placete za minatoto ...ps go gledam 11 oti e prilepski klub ama POBEDA NEMOZI DA JA ZAMENI NIKOJ DRUG.. I NE MI E JASNO DALI SEUSTE MISLITE DEKA SO PISUVAJNE NA POSTOJ SO JADEJNE TRICI DEKA CE NAPRAJTE NESTO ? NISTO NE PRAJTE ...SAMO PATITE ZA MINATOTO

Член од
7 декември 2009
Мислења
138
Поени од реакции
40
koj naviva za korzo ziti se? i daj mi dve pricini zosto majmuni da ne bidat prisutni koga 11 ti igra protiv skopjani i Albanci te koga ima gostinski navivaci ? inaku so ova jadejne lajna nigde ne se odi ako nekoj ostana so pobeda koga bese najtesko toa bevme NIE a vie taka nareceni bivsi poranesni ili neznam kako navivaci slobodno zemete paloma i placete za minatoto ...ps go gledam 11 oti e prilepski klub ama POBEDA NEMOZI DA JA ZAMENI NIKOJ DRUG.. I NE MI E JASNO DALI SEUSTE MISLITE DEKA SO PISUVAJNE NA POSTOJ SO JADEJNE TRICI DEKA CE NAPRAJTE NESTO ? NISTO NE PRAJTE ...SAMO PATITE ZA MINATOTO
Па нели ти не беше лидер!? А инаку, вие навивате за сите три клуба, Победа, 11-ти, Корзо.Ако сакаш попрецизно ти, вашио лидер и децана по15 години шо сте гисобрале а ги има и многу помали! Ама за срека малце сте и не сте реален одраз за Прилеп. За јадејне трици и сам знајш дека колку тебе никој нема изеено на форумов! Нема да ти се налутам само затоа што си од Прилеп и двајцата ја сакаме Победа, и затоа шо си крајно изманипулиран. Еднаш ти пишав да пишуваш поконкретно ако имаш нешто разбрано во врска со Победа а не целта да ти биди ОПОЗИЦИЈА на форумов и да даваш контра и крајно неконкретни одговори и претпоставки!

Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38
ALO PA KOGA SNE NAVIVALE ZA KORZO BE STVARNO KAZI KOGA SO ZNACI AKO VIDIS TI NEKOJ NA UTAKMICA MLEKAR MAZUCISTE I ZA MLEKAR NAVIVAME A ? STVARNO NE ZNAJS SO ZBORUVAS INAKU JAS JA PISUVAM VISTINATA KURO ME ZABOLE I ZA PARI I ZA VITAMINKA I ZA 11 EDINSTVENO RANLIVO MESTO MI E POBEDA INAKU NITU SUM BIL VODAC NITU SAKAM DA BIDAM DA ODEV LICNO JAS OD INTERES ODAMAN NEMASE DA ME IMA NA TRIBINA AMA ZA INAET ZA TIE SO CEKA DA UMRI SKORS NAVIVAJNETO CE OPSTOJUVAME PA MAKAR I SO 4 BAJPASI :)

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Многу работи треба да се менунваат, не само името.Како што кажаја погоре треба тотален ремонт.
Иначе Победа Јуниор е сега и играме во 2 лига.Со ова име слободно можиме да играме Европа ама
за тоа не гледам шанси додека е Ацуле во клубот.
Со кој тим се фузиравте и што се случи со старата Победа Прилеп?Дали некогаш може пак да се врати старото име Победа Прилеп и кои се процедурите околу тоа?

Член од
7 декември 2009
Мислења
138
Поени од реакции
40
Со кој тим се фузиравте и што се случи со старата Победа Прилеп?Дали некогаш може пак да се врати старото име Победа Прилеп и кои се процедурите околу тоа?
Името јуниор е колку да се избегни забраната за натпреварување од 8 години! После то си останува Победа Прилеп. Да ти ги објаснам процедурите незнам подобро да објасни некој поупатен! Сега засега во името имаме додавка на пр. како Вардар шо има 1947!

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Името јуниор е колку да се избегни забраната за натпреварување од 8 години! После то си останува Победа Прилеп. Да ти ги објаснам процедурите незнам подобро да објасни некој поупатен! Сега засега во името имаме додавка на пр. како Вардар шо има 1947!
ФК Вардар нема додавка 1947,тоа можеш слободно да го провериш http://www.crm.com.mk/ каде што официјално се заведуваат и регистрираат сите правни субјекти во Република Македонија.Уште колку години останаа од суспензијата на старата Победа Прилеп?

Член од
7 декември 2009
Мислења
138
Поени од реакции
40
ФК Вардар нема додавка 1947,тоа можеш слободно да го провериш http://www.crm.com.mk/ каде што официјално се заведуваат и регистрираат сите правни субјекти во Република Македонија.Уште колку години останаа од суспензијата на старата Победа Прилеп?
5 години мислам освен ако не се намали казнава.

Z

ziko bt

Гостин
5 години мислам освен ако не се намали казнава.
Победа Прилеп ти е никот и незнајш,уште 7 ви се останати од првичната казна од 8години,а поентата со Победа Јуниор изгледа после врвењето на суспензијата на вистинската Победа е да се напрај фузија налик на Вардар со Миравци па да се заштеди на време да не мора да ги врви трета и втора лига.

Член од
7 декември 2009
Мислења
138
Поени од реакции
40
Победа Прилеп ти е никот и незнајш,уште 7 ви се останати од првичната казна од 8години,а поентата со Победа Јуниор изгледа после врвењето на суспензијата на вистинската Победа е да се напрај фузија налик на Вардар со Миравци па да се заштеди на време да не мора да ги врви трета и втора лига.
Не ја сметав оваа сезона а и мислам дека треба да се смета како отслужена и годината ко бевме дисквалификувани ама за то не сум сигурен!

Kajgana Shop

На врв Bottom