Фан Клуб: Пелистер

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Кире Степановски денеска играше за Напредок нели ќе се враќаше у Пелистер ако не се лажам почна да тренира со Пелистер?
Тренираше и изигра една или две утакмици ама ете изгледа се реши да се врати во Напредок. Незнам како е можен таков трансфер ама то е, се е можно во мак фудбалот.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.725
Поени од реакции
3.095
Панта брат, ај поштедине од вакви искомплексирани постој... ;)
На крај краева не ни мора да избориме место годинава во Европа,се додека станува збор за долгорочен,финансиски стабилен проект.
Neznaci ako duzam pivo imam komplek
s :D

--- надополнето: 30 јули 2012 во 03:02 ---
Шо јадиш :гомце: тркало едно !
Последните две -три години финалето на купот се игра надвор од вашата метрополата во штип ,прилеп ...
Никој не може да ја жртвува брегалница едниствено ние сме секогаш убаво запамти едниствено ние секогаш сме црна овца и го влечиме подебелиот крај во било кој случај и во било кој аспект во државата
ps.само за ивица Да живее независна Битола! :D
Ne ti e le
sno legendo jbg ti ne
si kriv...

--- надополнето: 30 јули 2012 во 03:05 ---
ај бе извештај за со Новаци денес :D
--- надополнето: 29 јули 2012 во 20:20 ---

ти многу знајш дали Брегалница појака е..
Pa
so Toni Veljanov
ski, Pavlov i Glavev
ski
sigurno ne
ste pojaki, tuku ajde dvojce ke
se pomoli po parti
ska linija da vi davaat bodovi
pa i va
s malce da ve ogree
sonce da zaigrate na grad
ski, evrop
ski natprevar

--- надополнето: 30 јули 2012 во 03:06 ---
Edit: Izvinite za fontov jbg toa e

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Neznaci ako duzam pivo imam komplek
s :D

--- надополнето: 30 јули 2012 во 03:02 ---

Ne ti e le
sno legendo jbg ti ne
si kriv...

--- надополнето: 30 јули 2012 во 03:05 ---

Pa
so Toni Veljanov
ski, Pavlov i Glavev
ski
sigurno ne
ste pojaki, tuku ajde dvojce ke
se pomoli po parti
ska linija da vi davaat bodovi
pa i va
s malce da ve ogree
sonce da zaigrate na grad
ski, evrop
ski natprevar

--- надополнето: 30 јули 2012 во 03:06 ---
Edit: Izvinite za fontov jbg toa e
Нешто слично како вас шо ви дадоја титула од град скопје?

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.725
Поени од реакции
3.095
Нешто слично како вас шо ви дадоја титула од град скопје?
Па ке ни дадат , Вардар е Вардар виде и сам на 25.07 како беше на Градски , вие само може да сонувате за такво нешто ебати навивачката група, повеке песни имаат за анти вардар и скопје него за пелистер и тие за пелистер што ги имате ниедна ваша оригинална опрајте се помалце умарајте се за Вардар

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Па ке ни дадат , Вардар е Вардар виде и сам на 25.07 како беше на Градски , вие само може да сонувате за такво нешто ебати навивачката група, повеке песни имаат за анти вардар и скопје него за пелистер и тие за пелистер што ги имате ниедна ваша оригинална опрајте се помалце умарајте се за Вардар
Баш гледав едно клипче кое беше насловено „комити 30+“ и забележав кај шо пејте „И да ми ја нудите Каролина Гочева.... “ . Ај кажи ми сега кој од кој има комплекс? Ние од вас или вие од Битола? Јас како шо памтам кога Пелистер играше во Европа ние не испеавме ниедна песна анти-скопје. Сигурно ние имаме комплекси, не вие!
И шо видов на 25.07? Како вашиот „шампионски“ вардар-миравци неможи да му ја земи топката на играчите на Бате и неможат да сврзат 2 додавања играчите. То го видов од утакмицата.
А за то шо беа исполнети трибините беше само заради шо народот е жеден за евро фудбал во нашата е*ена држава и фудбалска лига. Видовме колку беа сите за вардар-миравци со дресој од милан, интер и др. странски тимој.

п.с. другиот ден пак го побарав клипчето кое беше објавено на мактифо на фб за да го постирам тука ама сигурно и админот го изгледа и мораше да го тргни. Исто и од јутуб е тргнато.
Од кај знајш ти дали ќе ја тепаме ние Брегалница или не? Туку заборајв, вие сте од „метрополата“ и се знајте. Ебаве буљаши ебаве.

И нема потреба да ја труеме овде темата со лечење на твоите комплекси.

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Па што ако не сме сврзале две додавања и не сме можеле топка да земеме ? Некој 0:0 со Бате Борисов, некој 1:1 со Новаци :P :D

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Па што ако не сме сврзале две додавања и не сме можеле топка да земеме ? Некој 0:0 со Бате Борисов, некој 1:1 со Новаци :P :D
Исти курац, и ние и вие ќе играме само ПМФЛ ова сезона.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
и да се разбериме..и јас сум од Битола и јас го сакам Пелистер ама за постот колку што си во право секоја чест мислам...ЧИСТА ВИСТИНА ...па и мене лично ме нервира што дотолку Чкембарите се замараат со Вардар наместо да смислат нешто за Пелистер ама ајде таков е менталитетот битолски

Член од
17 ноември 2011
Мислења
887
Поени од реакции
360
како вас шкупјаните не ви се смачи да коментирате на овие теми?!!?шо ве мачи толку?значи на секој наш мегусебен коментар мора да коментирате?!!?и куро ме боли и за ебениот вардар и за бате шо сте напрајле ебе те си мајката таму и не досадвајте све да ви ебам...Шо се однесува на темата за вчерашното реми со новаци,прво мислам дека се пробваја голем дел од играчите дополнително како ќе функционираат и во глобала ја држевме топката најголем дел од утакмицата..Првото полувреме немавме контрола на ценатарот некако ко збиени да беа.Второ полувреме ги потпикнавме вшестнаесетник и само се чекаше на гол ама ништо....сепак колку шо видов не играше со првиот тим тренерот и мислам дека ќе има подобра игра,некни со работнички добро функционираше најголем дел од тимот

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.725
Поени од реакции
3.095
Баш гледав едно клипче кое беше насловено „комити 30+“ и забележав кај шо пејте „И да ми ја нудите Каролина Гочева.... “ . Ај кажи ми сега кој од кој има комплекс? Ние од вас или вие од Битола? Јас како шо памтам кога Пелистер играше во Европа ние не испеавме ниедна песна анти-скопје. Сигурно ние имаме комплекси, не вие!
И шо видов на 25.07? Како вашиот „шампионски“ вардар-миравци неможи да му ја земи топката на играчите на Бате и неможат да сврзат 2 додавања играчите. То го видов од утакмицата.
А за то шо беа исполнети трибините беше само заради шо народот е жеден за евро фудбал во нашата е*ена држава и фудбалска лига. Видовме колку беа сите за вардар-миравци со дресој од милан, интер и др. странски тимој.

п.с. другиот ден пак го побарав клипчето кое беше објавено на мактифо на фб за да го постирам тука ама сигурно и админот го изгледа и мораше да го тргни. Исто и од јутуб е тргнато.
Од кај знајш ти дали ќе ја тепаме ние Брегалница или не? Туку заборајв, вие сте од „метрополата“ и се знајте. Ебаве буљаши ебаве.

И нема потреба да ја труеме овде темата со лечење на твоите комплекси.

Младичу ептен те убиле Вардар и Комити очигледно е за жал...а јас?! Епа имам тежок комплекс од фб навивачи како вас ајде ке почекате некое дерби за да речете најдобри сме пошто сте се собрале 500 души после кој знае колку време.

Опрајте се сеуште има време!!!

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Sto treba da se desi za da reagira moderator ?

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.725
Поени од реакции
3.095
и да се разбериме..и јас сум од Битола и јас го сакам Пелистер ама за постот колку што си во право секоја чест мислам...ЧИСТА ВИСТИНА ...па и мене лично ме нервира што дотолку Чкембарите се замараат со Вардар наместо да смислат нешто за Пелистер ама ајде таков е менталитетот битолски
Другар тоа е ни они не се криви пак ке кажам

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Алооооо темата е ФК Пелистер...не ФК Вардар(екс ФК Миравци од село Миравци)...
Дај аман не тупете....посебно Битолчани...гледајте си за Пелистер.....то е НАЈВАЖНО,а не Вардар,Комити или некои трети.....
ПЕЛИСТЕР Е НАЈВАЖЕН!
Кое место ќе биди Пелистер на крај ќе видиме....а дотогаш ги замолувам експертите од метрополата да се воздражт од беспотребни провокации,коментари и анализи на квалитетот на лигата:гик: ....долга е сезона ќе видиме,не е се до имињата и до буџетот...;) ........:)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Младичу ептен те убиле Вардар и Комити очигледно е за жал...а јас?! Епа имам тежок комплекс од фб навивачи како вас ајде ке почекате некое дерби за да речете најдобри сме пошто сте се собрале 500 души после кој знае колку време.

Опрајте се сеуште има време!!!
Е да, незнам дали јас провоцирам во ваши теми или ти овде јадиш бурек. По то се гледа кој има комплекс.

Kajgana Shop

На врв Bottom