Goran Bt
локал патриот
- Член од
- 28 јуни 2009
- Мислења
- 9.455
- Поени од реакции
- 8.585
Не се ич високи туку релани со малку среќа се е можно !Па многу високи цели си поставил
Металург е мртва екипа, ама е многу тешко да се совлада. Играат цврсто, и вадат нерешени на гости а на домашен ќе победат со некој слободен удар.
А и според имињата имаат подобра екипа од Пелистер, мада тоа немора да биде никакво мерило...
Ренова сум сигурен дека ќе заврши пред вас. Едноставно имаат солидна екипа, добри финансии, и чим лани успеаа да догураат во прв дел на табелата, за годинава кога Шкендија нема амбиции, сигурен сум дека ќе бидат во први три.
Ќе се јадете со Брегалница според мене, ќе видиме кој ќе дојде до четврто место
Мој тип е дека Пелистер ќе заврши на петата позиција ако не се смени нешто во меѓувреме![]()
Металург има буџет три пати поголем од нас односно сите во пирва лига имаат поголем буџет од нас се разбира освен дрита ,но реков не најважно со какви играчи имиња ќе настапуваат клубовите по важно ќе биди мотивираноста делегирањето и сега за сега најважно е какко ќе се заврши приказната со ффм и хари
за ренова исто важи и за брегалница тие се силни екипи но до колку не се смеша политиката може да се носиме колку толку посебно со брегалница ренова по некоја логика како што рече ако шкендија не излегва во европа ќе треба тие да одат а зад брагалница стои вледеачката партија исто како и зад напредок и зад силекс туку не бо го вброил Пелистер оти никој од партијата нема врска со клубот освен оптшина Битола што ќе биди спонзор другиот дел ќе си го тераат бившите фудбалери инаку да кажам најверојатно прецедател на клубот ќе биди Сашо Илиевски
За крај ако не излеземе во европа не битно за мене дали ќе бидиме 5 или 9 место