Фан Клуб: Пелистер

Член од
29 февруари 2012
Мислења
35
Поени од реакции
19
дечките од ШКУПИ наместо да одат сестрите да ги приберат од кај планинците,тие на теми за Пелистер пишат.Идат на наши теми и викат комплексаши?! Првен исчистетего ШКУПИ па после ке имате време за дебатирање и дркање на НАЈДОБРИТЕ-ЧКЕМБАРИ БИТОЛА

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.826
Па тапа сте незнаете да пријавите за бришење :D

Ilumious Syn чистете малце низ темава :icon_mrgr:

Се размрдавме малце пред првенствово, досадно е иначе :icon_mrgr:

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.047
Поени од реакции
554
Во претходните 4 страници прочитав се само не то шо барав за да видам шо се случва во фудбалот..

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.047
Поени од реакции
554
Ако знајте нешто за фудбалот кажете а не чачара пачара.

Д

Дуле Пацов

Гостин
Абе тое другар, нема ништо ново , сега ни останва да го чекаме распоредот на натпреварите и со господ напред ова сезона да се израдваме на некаков успех .

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
А да свртеше некоја страна поназад и да прочиташе не ќе беше лошо....;)(детално е објаснето шо се случва и на играчки и на кадровски план)....

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.047
Поени од реакции
554
Прочитано ми е се уживај знам шо се случва ама муабетот ми беше пишете за фудбалот не за да му објаснувате на некој шо не заслужва

Член од
10 декември 2010
Мислења
110
Поени од реакции
63
Бабата нов играч на Пелистер,добар фудбалер ама го мразам од дното на душата,птица прелетница воопшто не сум задоволен од овај потег гледано од страна на Чкембар.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.149
Поени од реакции
8.118
Бабата нов играч на Пелистер,добар фудбалер ама го мразам од дното на душата,птица прелетница воопшто не сум задоволен од овај потег гледано од страна на Чкембар.
абе друже така ако гледаш сите играчи се..глеаш сега се враќат ко ќе има подобри деној

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Од каде ова? Официјално е?

Инаку како играч е одличен, ама како личност, карактер и националност не ми се бендисва !

Член од
10 декември 2010
Мислења
110
Поени од реакции
63
Нема врска за националност,него неговата приврзаност за шкендија неговите радувања со балисти итн то ме нервира најмногу и плус ова веќе му е трето враќање во ПЕЛИСТЕР а како играч е 5ка за нашата лига

Kajgana Shop

На врв Bottom