Кико Д.
ULTRAS - way of life
- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 11.435
- Поени од реакции
- 9.676
АWЕ ПУШИИИ МАЈМУНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!A WE TAPI STE BILE I KE OSTANETE KAKO MOZEVTE DA NE GO TEPATE VARDAR .EBAVE KLOSARI, NEMIJANI EDNI
АWЕ ПУШИИИ МАЈМУНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!A WE TAPI STE BILE I KE OSTANETE KAKO MOZEVTE DA NE GO TEPATE VARDAR .EBAVE KLOSARI, NEMIJANI EDNI
Кире тука не е место за провоцирање..на трибини не имаше колку што не има секогаш и славете ја оваа победа оти една ви е од ретките што ќе ви биди против Пелистер.....На трибини колку ве имаше,ама реално да кажете?
Кој провоцира бе друже,само прашав колку ве имаше на трибина по што нас не ни беше дозволено гостување богда чува еј сум провоцирал сссКире тука не е место за провоцирање..на трибини не имаше колку што не има секогаш и славете ја оваа победа оти една ви е од ретките што ќе ви биди против Пелистер.....
Од секогаш ми се допаѓале ваквите идиотски испади од ултрас дечиња...A WE TAPI STE BILE I KE OSTANETE KAKO MOZEVTE DA NE GO TEPATE VARDAR .EBAVE KLOSARI, NEMIJANI EDNI
Кај виде провокација во постот на Кире жити се!?Кире тука не е место за провоцирање..на трибини не имаше колку што не има секогаш и славете ја оваа победа оти една ви е од ретките што ќе ви биди против Пелистер.....
еми сега ај јас од форумот да ти влезам во психата па да знам дали си ироничен или не??.....според конструктивноста на прашањето заклучив дека идниректно провоцираш со тоа што прашуваш колку сме биле на трибини демек не сме се слушале и не сме навивале на ниво....ти си интераш и не сакам да се расправам со тебе за глупости но ако ти е за јадење тоа што не треба да се јади си имаш таму фан клуб Вардар и серете колку што сакате...Кој провоцира бе друже,само прашав колку ве имаше на трибина по што нас не ни беше дозволено гостување богда чува еј сум провоцирал ссс
Ајде ајде добро не беше провокација ...Кај виде провокација во постот на Кире жити се!?
А за болдираново, сигурно боли поразот од ваков мизерен тим на Вардар, па ќе се тешиш со овие зборови очигледно...
На пелистер многу е поарен тимот па на вардар бил мизеренОд секогаш ми се допаѓале ваквите идиотски испади од ултрас дечиња...
Кај виде провокација во постот на Кире жити се!?
А за болдираново, сигурно боли поразот од ваков мизерен тим на Вардар, па ќе се тешиш со овие зборови очигледно...
ајде таму играјте си вие трета лига..за Пелистер не сте кадарни да зборувате!A WE TAPI STE BILE I KE OSTANETE KAKO MOZEVTE DA NE GO TEPATE VARDAR .EBAVE KLOSARI, NEMIJANI EDNI
Тука некаде се екипите според мизеријата, може вие малку сте помизерни... Инаку и двете екипи се печени за втора лига, а со вакви состави и таму ќе бидеме на средина на табелаНа пелистер многу е поарен тимот па на вардар бил мизерен
Нормално Комити не идат и сите по дома ( се шалам)Бројка на Чкембари,некаде околу 250,можеби 300...не знам точно....
Запалени 20 бакли....
Се навиваше до 65 минута некаде,потоа почна да се скандира против Управата на клубот(ако воопшто клубот има управа,нема изгледа...)....и се одлучи да се прекини со навивањето...и сите седнавме и не навивавме до крајот на мечот....
Сигурно најслабо посетено дерби досега ...дали и 300 луѓе обична публика имаше....
Дете ај бе научи да пишуваш како што треба па после научи кирилица па научи да навиваш а не да сереш само!XA XA XA MN JAK E..C SI TI, ZNAJME ZA TEWE, NE SI TI TOJ SO MU JA UKRADE PUMPATA GLICERINSKA NA MAGARETO.TI MOZIS NA MAJMUNI DA MU PUSIS I LIZIS ISTOVREMENO.A SESTRATI SO DA KAZAM ZA NEZE , E RAZRANI RUPATA VO SKOPJE .
Па ете, го уништија најголемото дерби...пизда им материна мафијашка! Нема навивачи, нема ни обична публика, па за кој кур играат тие 22 на терен?Бројка на Чкембари,некаде околу 250,можеби 300...не знам точно....
Запалени 20 бакли....
Се навиваше до 65 минута некаде,потоа почна да се скандира против Управата на клубот(ако воопшто клубот има управа,нема изгледа...)....и се одлучи да се прекини со навивањето...и сите седнавме и не навивавме до крајот на мечот....
Сигурно најслабо посетено дерби досега ...дали и 300 луѓе обична публика имаше....
Не ми е јасно зашто воопшто пишуваме за ова?па колку паати се дискутирало?Еден ебан Хари и Ѕинго го уништија фудбалот во Македонија и ова единствено дерби што беше за пофалби...Коа ке ми текне коа крцаа и Градски и Тимбе кафе коа се играше и од двете страни какви кореографии и навивања имало...Али ај да не се навраќам во минатото.И обичната публика сака да гледа н ешто асално а не кадети што се со две леви!Па ете, го уништија најголемото дерби...пизда им материна мафијашка! Нема навивачи, нема ни обична публика, па за кој кур играат тие 22 на терен?