Sluzbarski
Македонец
- Член од
- 21 јули 2009
- Мислења
- 3.364
- Поени од реакции
- 78
абе какви судии,не можеш да добиеш меч со еден-единствен удар кон противничкиот гол-ова е пребледена сенка на ланскиот Пелистер...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вториот гол е чист како солза,нема ни О од Офсајд..така да нема дилеми..
За пеналот,не се гледа најдобро,но и штоперот на Пелистер се залета во напаѓачот на Брегалница,и секој судија на онакво НАИВНО натрчување и влегување во противнички играч...ќе досуди пенал....
Нема шо да се замерува,поразот е чист....
Не знам дали текстот на блогот на Мишевски го пишувал тој,или некој друг...ама треба реално да пишуваат,не само да се правдаат за поразите,судијата беше крив,овај беше крив..
Точно е дека судиите не исекоа оваа сезона...ама не ни се криви тие..во 80% од утакмиците,лошата игра на Пелистер,пред се во одбраната не чинеше порази....
За нападот немам коментар-КАТАСТРОФА!!!!
Помина тоа,сега следи Вардар.....
Утакмица која мора да се добие...
[/COLOR]ps. tie od uge muge svabite se nadevam deka znaat da plivaat oti dragorot bajagi e nadojden
Нема да присуствуваме, за твоја информација...
Сигурен си ?!
Добро ко велиш ти така само нека си носат гуми за пливање ако не :smir:
Инаку утре ако ен го победиме овај убедливо најслаб вардар во ситоријата не знам кога ќе ги победиме и очекувам победа од 3-1 и се разбира да биди интересно ан трибина и покрај највата за дождот дек анема да престане
Напред ПЕЛИСТЕР !!!
abe majmun da go ebam crveniot gazot na setstraiti ebate tutunar eden a tatkoti da mi go pusi i majkati da mi lizi madinata a ti da gledas kopile selskoA WE TAPI STE BILE I KE OSTANETE KAKO MOZEVTE DA NE GO TEPATE VARDAR .EBAVE KLOSARI, NEMIJANI EDNI