Фан Клуб: Пелистер

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
942
Поени од реакции
1.254
@Boce1234 кажи колку уплати имаше на Вардар 2ка, 3.60 коефициент беше.

Честито победа, на мускули ама победа е победа, Бошко се врати со стил, реков дека ќе е подобар од сите бекој и крила шо го имаме, само да влези во ритам.

Ѓуриќ исто добро назад, одбраната на ниво, Оцко ја размрда малце средината, јапонецот креативен, Мирко не губи топка, првото и ќе задржеше и пренос и се, второто многу фалеше.

Јапонецот не беше лош и денес, креативен, добар преглед на играта, не е лош.

Керим се полош и полош... незнам шо да речам, голем залак му е прва лига очигледно...

Се на се, честито победа и опстанок, а на Воска честито 2ра лига, таму кај шо му е местото.

Член од
2 септември 2016
Мислења
908
Поени од реакции
2.099
skendija - pelister
skupi-pelister
pelister-vmro/vardar
struga-pelister
pelister-brera
rabotnicki-pelister
pelister- tikves
gostivar-pelister
pelister-voska
sileks-pelister
pelister-besa
ako mozi da mu se veruva na sport ( ako mozi oti datite se od 2021) ova bi trebalo da e rasporedo za 3 krug

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
942
Поени од реакции
1.254
Коло 1:
Shkendija - Besa 1976, Sileks - Voska Sport, Gostivar - Tikveš, Rabotnički - AP Brera Strumica, Struga - Vardar, Shkupi - Pelister

Коло 2:
Shkendija - Voska Sport, Besa 1976 - Tikveš, Sileks - AP Brera Strumica, Gostivar - Vardar, Rabotnički - Pelister, Struga - Shkupi

Коло 3:
Shkendija - Tikveš, Voska Sport - AP Brera Strumica, Besa 1976 - Vardar, Sileks - Pelister, Gostivar - Shkupi, Rabotnički - Struga

Коло 4:
Shkendija - AP Brera Strumica, Tikveš - Vardar, Voska Sport - Pelister, Besa 1976 - Shkupi, Sileks - Struga, Gostivar - Rabotnički

Коло 5:
Shkendija - Vardar, AP Brera Strumica - Pelister, Tikveš - Shkupi, Voska Sport - Struga, Besa 1976 - Rabotnički, Sileks - Gostivar

Коло 6:
Shkendija - Pelister, Vardar - Shkupi, AP Brera Strumica - Struga, Tikveš - Rabotnički, Voska Sport - Gostivar, Besa 1976 - Sileks

Коло 7:
Shkendija - Shkupi, Pelister - Struga, Vardar - Rabotnički, AP Brera Strumica - Gostivar, Tikveš - Sileks, Voska Sport - Besa 1976

Коло 8:
Shkendija - Struga, Shkupi - Rabotnički, Pelister - Gostivar, Vardar - Sileks, AP Brera Strumica - Besa 1976, Tikveš - Voska Sport

Коло 9:
Shkendija - Rabotnički, Struga - Gostivar, Shkupi - Sileks, Pelister - Besa 1976, Vardar - Voska Sport, AP Brera Strumica - Tikveš

Коло 10:
Shkendija - Gostivar, Rabotnički - Sileks, Struga - Besa 1976, Shkupi - Voska Sport, Pelister - Tikveš, Vardar - AP Brera Strumica

Коло 11:
Shkendija - Sileks, Gostivar - Besa 1976, Rabotnički - Voska Sport, Struga - Tikveš, Shkupi - AP Brera Strumica, Pelister - Vardar

Вака би требало да биди, ако не лажи ChatGPT.

Вечното дерби, за шлаг на тортата, идеално време за ноќна

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.156
Поени од реакции
8.136
ke da se greshni datumite ovde 9ti mart so shkendija posle 16ti so sloga pa pauza reprezentativna pa 30 mart doma so vemero

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.489
Поени од реакции
8.647
Честито победа мислам дека на Воска ако и на сите други ако не ми беше јасно ние не смееме годинава да отпадниме без разлика кој е управа, стручен штаб или се играчи кај нас!

Сега најважно уште од денес е општината да бара трајно и единствено решение за спонзор односно газда во клубот се друго е само мачење !

P.S .Од трите бода два денес се на Фуркан и еден да си делат Бошко и Андреј
Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Последно уредено:
Член од
21 јули 2022
Мислења
98
Поени од реакции
102
Вилдан Керим незнам по кој пат е најслаб играч на секоја утакмица. Не ми е јасно како е старт 11 секоја можна утакмица. :pos: Ликот само трча а гла не користи ни 1% а нема фудбалска интелигенција се познава. Смешен е веќе и очигледно форсиран.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.391
Поени од реакции
5.509
Кое местење е лигата :facepalm: :pos:
Овде катанец на стадионите со закон треба, се знај кој опстанва кој бараж, ова е договорено на маса, формалност е само зелениот терен и ако не даеше Бошко гол, мислам ќе ни судеја пенал, печено беше денес Пелистер да победи исто и Вардар, вчера котите 1.20 за Работнички, 9.50 за Вардар па после ненормалните уплати за победа на Вардар да дојдат изедначени коефициентите 2.55 со 2.75 :pos:
Изненади победата на Тиквеш, ама Шкупи реков не е ништо посебно, плус со играч помалце цел сат играја.
Распоредот ни е изгор од почеток, првите 4 кола, ќе јадиме тука нерви оти ќе бидиме над зоната, па после со тие конкурентите долу мора победи, Беса испаѓа после овај дебакл денес мислам ќе почнат со нивното, на 2 недели да менват тренер, една од македонските ќе оди курбан а ми мириса дека ќе е Тиквеш за жал, Брера и Воска со нас борба да се избегни бараж

Член од
20 септември 2023
Мислења
361
Поени од реакции
2.062
Кое местење е лигата :facepalm: :pos:
Овде катанец на стадионите со закон треба, се знај кој опстанва кој бараж, ова е договорено на маса, формалност е само зелениот терен и ако не даеше Бошко гол, мислам ќе ни судеја пенал, печено беше денес Пелистер да победи исто и Вардар, вчера котите 1.20 за Работнички, 9.50 за Вардар па после ненормалните уплати за победа на Вардар да дојдат изедначени коефициентите 2.55 со 2.75 :pos:
Изненади победата на Тиквеш, ама Шкупи реков не е ништо посебно, плус со играч помалце цел сат играја.
Распоредот ни е изгор од почеток, првите 4 кола, ќе јадиме тука нерви оти ќе бидиме над зоната, па после со тие конкурентите долу мора победи, Беса испаѓа после овај дебакл денес мислам ќе почнат со нивното, на 2 недели да менват тренер, една од македонските ќе оди курбан а ми мириса дека ќе е Тиквеш за жал, Брера и Воска со нас борба да се избегни бараж
Со добар дел од текстов се сложувам, но нонсенс и вон памет е давањето на коефициент 1,20 за Работнички.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.128
Поени од реакции
75.068
Тиквеш е 10 пати појак од Брера, нема шанси под нив да завршат.

Член од
28 септември 2011
Мислења
752
Поени од реакции
1.101
се знај кој опстанва кој бараж, ова е договорено на маса, формалност е само зелениот терен
една од македонските ќе оди курбан а ми мириса дека ќе е Тиквеш за жал, Брера и Воска со нас борба да се избегни бараж
Gore se znaj , dolu ne se znaj( besa i 4 ekipi pisani deka mozat da ispadnat ) , odlucete se so sakate da kazite ko ke pisite

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.391
Поени од реакции
5.509
@Kamehameha толку беше вчера :D
Нон сенс е и знаев дека ќе е променет, мал стадион, поголем притисок овде сте во пол позиција шо не се играше на Арената, а уште пред 2 недели знаев дека ќе ги тепате, ме изненади Беса шо не ја тепавте викендот, на крај и средина на табелата ќе завршите :pos:

@Saber Rider врска нема и Тиквеш, види му распоред следни 5 кола, не гледам кај би победиле, а ако не соберат тука бодови, замина возот....
Не знам оти сите Брера ја отпишвате така лесно, доста сум сигурен дека и вгодина ќе се 1 лига :)

Kajgana Shop

На врв Bottom