uste pred meseci drobite deka ke go zemite kupo i ne bila meatena.. vazi ke vervameниту во купот беше местена
Шпонските екипи не се даваат, особено Шкендија. Свињата уште од старт сакаше да ја мести со Силекс, куп за првенство, ама они не сакаа и затоа цело време плука по Блашко. Ферски ги добивме, помошта гледај ја во некои судиски одлуки. Засега не се крупни, ама ситните фаули повеќето се судат за Вардар. Неправилно преновен пенал со Шкендија. Голот со Силекс беше од офсајд, ама тука повеќе е до знаењето на судиите отколку намерно фаворизирање.uste pred meseci drobite deka ke go zemite kupo i ne bila meatena.. vazi ke vervame![]()
Составот никогаш послаб. Дај боже само среќа да имаме оти само така можи до бодој денес. На среќа некој глуп гол и да се држи до крај.![]()
Sostavot ako vi e poznat to e oti se forsiraat samo edino 8 dusi so posle pobedata so Voska bea odneseni na sauna i bazen vo Epinal a drugite aber nemaa so znaci sportskiot direktor i trenerot imaat milenici a drugite mu se da lecat kompleksi da gi vrekgat i plukaat a za seto ova e kriv samo Mitko so znaj kakvi podelbi i gluposti se prat pa ne prevzema nisto neka se krstat vo partijata i sega novoto ffm so nema da otpadnat
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Nie slabi bez klasicen spic, bez nekoj salam na sredina samo so odbrana i golman plus mrdnata uprava no so da recime za skendija ovie treba da bidat prvaci so nadovor od forma na ibrami se prosecna ekipa edino to tamba deli drugoto se prosek od esenta mnogu po slabiСоставот никогаш послаб. Дај боже само среќа да имаме оти само така можи до бодој денес. На среќа некој глуп гол и да се држи до крај.
Љамче, Штеф, Фиката и Филип на клупа? УПРАВО, како бе не ви е страм? Како бе сте толку суетни до степен да бушите играчи како Љамче, Мирко, Иљо, Фиката, Спиркоски а да го форсирате факинг ВИЛДАН КЕРИМ шо не разболе уште од втора лига. Јапонецо ви нема допирна точка. Вештини за тик ток. Како знајте да ги вратите во игра Мирко и Љамче. Сите бодој заедно со Егри се од нив а и то шо сте уште во клубо и шо сте спасени е благодарејки на нив. Страм бе сте немале вие идиоти за играчи шо ви изгинаја за клубо од старт на кариерите сега ќе ги бушите. Да не беа Мирко и Љамче ќе ја сонвавте победата дома против Вардар. Ама вие така им враќате со бушење.
Спиркоски ви беше ок додека ви клаваше голој цела сезона во втора лига, сега не чини? Вилдан поќе чини од Спиркоски? По шо?
Шпонските екипи не се даваат, особено Шкендија. Свињата уште од старт сакаше да ја мести со Силекс, куп за првенство, ама они не сакаа и затоа цело време плука по Блашко. Ферски ги добивме, помошта гледај ја во некои судиски одлуки. Засега не се крупни, ама ситните фаули повеќето се судат за Вардар. Неправилно преновен пенал со Шкендија. Голот со Силекс беше од офсајд, ама тука повеќе е до знаењето на судиите отколку намерно фаворизирање.
За купот може да наместат ждребка со Брера и финале да биде се или ништо.
Па, по можност![]()
А што е крупно според тебе, да даде гол судијата
Па, по можност
Покрупно е досудени непостоечки пенали или како црвениов за Силекс денес![]()
Новото нормално на СвињенкоЗнај некој за шо му даде црвен??