Фан Клуб: Партизан

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
ZNACI DA SE RAZBEREME ROMCE JA OVA SO GO REKOV E MOJ LICEN STAV ZNACI NEKOJ MOJ KRITERIUM NA GLEANJE NA RABOTITE ZA NEKOJ MOZDA E OVA PREVISE OD DOBRO ALI TOA E STVAR NA VKUS JA KAZAV LICNO ZA MENE I ZA NASETO NAVIJANJE A ZA "DEMOKRATITE SA SEVERA" NE ISKOMENTIRAV TAKA DA NISTO NE SUM PRIZNAL!!A AKO SAKAS DA KAZAM ZA VAS MISLAM DEKA TOA E VEKE VIDENO 10000 PATI NISTO NOVO PAK 2 IPOL PESNI ISPEAVTE I NEZNAM SO E PROBLEMOT!!!ZA VAS SME BILE SME I ZAPAMTI SEKOGAS KE VI BIDEME IDOLI U NAVIJANJE A TOA SO IMATE VIE E SAMO EDNO GOLEMO "BEVME"ZNACI MINATO VREME I SEKOGAS KE SE FURATE NEZNAM SO LIGA SAMPIONI PREDALECNATA 91 KAO "ZASTO DA SE UBIJAMO" U STILOT NA NAJDEMOKRATSKO-PEDERSKI NACIN.SO KE RECE "NIE SME TOA SO SAKAME DA BIDEME A NE TOA SO SME"I SITE BALKANSKI POGOLEMI NAVIJ.GRUPI VE VIDOA I VE SKONTAA KAKO SE FOLIRATE KAO VIE STE NESTO A USTVARI SHUPAK MISLAM PROCESLAJ MALCE PO FORUMI VIDI KAKO I SO SE DESAVA VIDETE KADE SE NAOGJATE PA KE PRAEME MUABET!!!!

Како прво немора да пишуваш со капс лок и со болидарни букви, не сме ќори (можеби ти се незнам, ако си извини...). Како второ не реков дека си во право за навивањето (иако си), него реков дека си во право за играта. Ем ти потенцирав, ем се праеш пак “на Тошо“. А за навивањето, можеме лекции да ви држиме, како и за се останато. Ние ако испеавме 2 песни, вие не испеавте ниедна.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ај бе шетај ти од тука,доста мрсиш муда.
Вчера за вчера,ни украдоа гол ама тоа е,идното нема да биде така.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Боби4е ај те молам веќе марш од овој фан-клуб доста плачеш,аман веќе.Кореографија се едно исто правите,без врска(значи циганска работа).Нашата кореографија беше правена за ЗОКИ,му правеа чест дечките.А паролите не верувам дека ќе ги разберете некогаш(па цигани сте бе глуперди).Испеавте две песни,стари и тоа и се курчите хахахахахаха ееееее цигани цигани---НИЕ СМЕ БОГОВИ ЗА ВАС БРЕ,УБАВО ВИ ВИКААТ:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::salut:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530

Судија скапан!!!!

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
NEKOJ MOJ KRITERIUM NA GLEANJE NA RABOTITE ZA NEKOJ MOZDA E OVA PREVISE OD DOBRO ALI TOA E STVAR NA VKUS
Значи, мани што си ќор( видиш само црно бело, а порано си гледал и малце плаво),шљапаш глупости у боју. Ствар на вкус во фудбал???:pos2: Си ја погрешил темата, иди коментирај у делот за мода што е.

ZA VAS SME BILE SME I ZAPAMTI SEKOGAS KE VI BIDEME IDOLI U NAVIJANJE A TOA SO IMATE VIE E SAMO EDNO GOLEMO "BEVME"
Ѕирни ја сликичката што е ставена на Црвена Звезда фан клуб. Грло,длан,шалови,то су некад били Гробари. А ко сте ви??:smir:

А паролите не верувам дека ќе ги разберете некогаш(па цигани сте бе глуперди).

"ПРАВДА УВЕК И ЗА СВЕ ВАМА НЕ ТРЕБА А УРОШУ ЈЕ ПОТРЕБНА"
:vozbud:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
А море грев еден,ние сме биле и ке бидеме ваши идоли----МИ СМО ГРОБАРИ НАЈАКИ СМО НАЈАКИ.ПУШЕТЕ КУРАЦ ЦИГАНИ ЕДНИ:vozbud::vozbud:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
ау Мореира каков гол даде,дали беше сега оваа утакмица или од порано?пошо не пратам

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
:aplauz:тачно тачно. Гробари су наши идоли, њихове кореографије наши су снови.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ПА ЈЕБЕШ ГА ТАКА Е НИЕ СМЕ ВАШИ ИДОЛИ:pos2::pos2::pos2:

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
не ви е срам после оваа утакмица да викате дека сте подобри од делије.....па срамота беше ова за гробари бе...цело второ полувреме ќутеа...ццц бевте побројни а само ДЕЛИЈЕ се слушаа....па признајте некогаш

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Кај се слушале само делије бе,што збориш ти.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
има некои клипови од дербито?да видиме како навивале гробарите

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ти Боби4е учен ми изгледаш многу....ама тоа што го кажа дека Циганите се слушале само,ке ти кажам само едно---ЈАК ВИЦ ТИ Е,НЕМА ШТО:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:Ти дека си за Звездара така викаш,не сакаш да признаеш дека не се слушавте ама баш ни малце.Кореографијата немам зборови,едноставно без врска.
ТУКУ КАЖИ МИ ГИ СФАТИ ЛИ ПАРОЛИТЕ НА ГРОБАРИТЕ(што не верувам во тоа)СО ЕДЕН ЗБОР,ВЕ ЗАКОПАА СО ФАКТИ И ПЕСНА:pos2::pos2::pos2:АМА НЕ САКАТЕ ДА ПРИЗНАЕТЕ:salut:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Само да те потсетим ако не си знаел. Се гледа линијата од задната страна на стативите, не од предната. Џабе се праете луди со сила.
Добро,луд со сила се правиш или?!?!
Пишува во сите весници дека топката поминала со цел обем,па и не си слеп за да видиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom