- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 3
- Поени од реакции
- 0
Хехе Партизан Шампион..!!
Да не беше судијава ќе ве видев како се тресете на -4, + гостување на Маракана. Но и вака имаме шанси. Има други екипи кои може да ве победат. Со 2 порази од кои еден на маракана нема што да барате! :wink: Браво за нашиот Чеде, одлично ја постави играта!WTF!?!?!?!?! се надевавте вие оваа сезона на титула?
ШАМПИОНИ СМЕТАКА Е БРАТЕ +7 ЗА МИРНА ПРОЛЕТ И НОВА ШАМПИОНСКА ТИТУЛА.ЗНАЧИ МОРЕИРА ТИ Е УБИЕЦ
Да не беше судијава ќе ве видев како се тресете на -4, + гостување на Маракана. Но и вака имаме шанси. Има други екипи кои може да ве победат. Со 2 порази од кои еден на маракана нема што да барате! :wink: Браво за нашиот Чеде, одлично ја постави играта!
Овој да не мисли дека енос почна сезоната?:pos2:Дечко во заблуда си?Жлезда-ПАРТИЗАН 0:2 на Маракана,за кое гостување збориш?
Да бе...си рече изглеа ова данско првенствоОвој да не мисли дека енос почна сезоната?:pos2:
Поминете ја прво ВојводинаАбе деца вие само викате и се радувате на голови во '95, изгледа појма немате
Во србија се играат 3х11 кола, така уште еден дуел има до крај, кај се радувате предвреме :jaj:.
Според моделот со кој се избира 3 дел од шампионатот (не сум 100% сигурен) ама третиот на табела после 2 дела (дома-гости) мислам дека игра дома со првиот! Али нема везе и на ваш терен има да губите титула кон крај на април, почеток на мај.
Pa vie samite neznaete od koga ne nemate tepano na JNA eeeeejjjjj sramota na 1-1 se raduvaat :jaj:хахахахахаахха значи овој МИККИ не знае пак што збори.Па последни три или четири средби го јадете на сред ЧМАРАКАНА бе или не сакаш да признаеш???
А на маракана колку беше Црвена Жлезда 0 : 2 ПАРТИЗАН.Се радуваме на првото место на табелатаPa vie samite neznaete od koga ne nemate tepano na JNA eeeeejjjjj sramota na 1-1 se raduvaat :jaj: