Фан Клуб: Партизан

Mikky

Интераш
Член од
23 октомври 2008
Мислења
210
Поени од реакции
19
хахахахахаахха значи овој МИККИ не знае пак што збори.Па последни три или четири средби го јадете на сред ЧМАРАКАНА бе или не сакаш да признаеш???:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Ти изгледа појма немаш. Дај види статистика последниве години, па после зборувај кој кого тепа. Последниве 2 години само може да се пофалите поради внатрешните проблеми на Звезда. Дај погледни малку пред тоа да видиш кој кого ТОРПЕДИРАШЕ, и на Маракана, а богами и на ЈНА :wink:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Се гледаме на Маракан во април-мај

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Абе историја остај ти,не мешај баби и жаби.Туку кажи ми како сте по ова со МОРЕИРА убиецот на цигани:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ОЈ ЗВЕЗДО ЗВЕЗДАНА ТИ КУРВО ЈЕБАНА ЈЕБО ТЕ ВЕЛЕЖ,ЈЕБАЛИ ТЕ СВИ АЛ НАЈВИШЕ ГРОБАРИ лалала лала.СЕГА АЈДЕ ПЛАЧЕТЕ НА ВАШ ФОРУМ,НЕ ТУКА:salut:

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Абе историја остај ти,не мешај баби и жаби.Туку кажи ми како сте по ова со МОРЕИРА убиецот на цигани:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ОЈ ЗВЕЗДО ЗВЕЗДАНА ТИ КУРВО ЈЕБАНА ЈЕБО ТЕ ВЕЛЕЖ,ЈЕБАЛИ ТЕ СВИ АЛ НАЈВИШЕ ГРОБАРИ лалала лала.СЕГА АЈДЕ ПЛАЧЕТЕ НА ВАШ ФОРУМ,НЕ ТУКА:salut:
Кој плаче бе ај да сме изгубиле да плачеме ама нерешено на ваш терен и да плачеме хаха

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ПА ПЛАЧЕТЕ БЕ КАКО НЕ ПЛАЧЕТЕ.КРИВ БИЛ СУДИЈАТА ВАКА ТАКА,ОНАКА.НИЕ ТРЕБАШЕ ДА ВЕ ЗГАЗИМЕ ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ ЦЕЛО,ЕДЕН ГОЛ ПОНИШТЕН,ЕДНА ПРЕЧКА ШТО САКАТЕ ПОВЕЌЕ.СРЕЌА ВАКА ЗА ВАС ШТО ЗАВРШИ:vozbud::vozbud::vozbud:

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
ПА ПЛАЧЕТЕ БЕ КАКО НЕ ПЛАЧЕТЕ.КРИВ БИЛ СУДИЈАТА ВАКА ТАКА,ОНАКА.НИЕ ТРЕБАШЕ ДА ВЕ ЗГАЗИМЕ ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ ЦЕЛО,ЕДЕН ГОЛ ПОНИШТЕН,ЕДНА ПРЕЧКА ШТО САКАТЕ ПОВЕЌЕ.СРЕЌА ВАКА ЗА ВАС ШТО ЗАВРШИ:vozbud::vozbud::vozbud:
Па се гледа кој плаче поништен гол пречка статива.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ТИ КАЖУВАМ СО ТАКВА ИГРА ВО ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ СРЕЌА ШТО НЕ ГИ ПРИМИВТЕ И ТИЕ ДВА,КЕ ЈА ПРЕКИНЕВТЕ УТАКМИЦАТА:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Ја мислам дека Звезда треба да биде задоволна и со 1-1.
Мореира и на крај тој што ја пгоди статива и мислам дека влезе у гол, а не го досудија. Така да штета ке беше ако не израмнеше Партизан.:helou:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Сосема у право е Зоки,ама не може да им докажеш.
Пак судијата им е крив,ама нивни проблем е тоа.
Прво место,пак највеќе ќаривме од ова коло,со звезда останавме исто на +7,со Војводина сега сме на +4 значи еден зголемивме.
Грчевита борба ќе има до крај сезона.Мислев за третото место помеѓу звезда и Јавор.

Може и не е гол...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
ТИ КАЖУВАМ СО ТАКВА ИГРА ВО ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ СРЕЌА ШТО НЕ ГИ ПРИМИВТЕ И ТИЕ ДВА,КЕ ЈА ПРЕКИНЕВТЕ УТАКМИЦАТА:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Со каква игра бе брат? Која игра ја имаше Партизан само кажи ми? Единствено нешто што добро го правевте беше контрата, друго НИШТО! Апсолутно ништо. Никаква игра немавте. Ти кажав, ја користевте брзината за контри, освен тоа 0 за вчерашната утакмица.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Која нула бе,што збориш ти!!!
Како прво е дерби утакмица,јас воопшто не сум загрижен за играта на Партизан,ќе гази понатака,во дерби секогаш послабо се играло.
Звезда прво играше подобро,си искориси и поведе 0-1,Партизан у второ со влегувањето на Томиќ и Богуновиќ заигра по старо,направивме неколку супер шанси кои не ги искористивме.На крај 1-1 со супер погодокот на Мореира и тоа е.

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
ZNACI REALNO!!!!!!
IGRATA U PRVO POL.KATASTROFA U VTOROTO I TAKA I TAKA SE NA SE NISTO POVEKE OD PROSECNO!!!NAVIJANJETO MOZAM DA GO OCENAM SO MALCE PODOBRO OD OCAJNO!!!!NISTO OD OVA DERBI JA LICNO POVEKE OCEKUVAV ALI SLABO.MEGJUTOA CIST GOL PONISTEN SO ZNACI POBEDATA OD RACE NI IZBEGA(NI JA UKRADOA) ALI GLEAM NESO ROMITE SE ZALAT NA SUDENJE.ALOOOOOOOO!!!ZNACI 100 GODINI SE SUDIITE IM SE KRIVI NA SEKOJA UTAKMICA NE MI SE VERUVA ALI CIGANARIJA!!!JE.I GA!PA KE POVTORAM NAVIJANJETO BESE SLABOOO!!!!

ALI NE SE NADEVAJTE CIGANI ZA VAS SME BOGOVI!!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
ZNACI REALNO!!!!!!
IGRATA U PRVO POL.KATASTROFA U VTOROTO I TAKA I TAKA SE NA SE NISTO POVEKE OD PROSECNO!!!NAVIJANJETO MOZAM DA GO OCENAM SO MALCE PODOBRO OD OCAJNO!!!!NISTO OD OVA DERBI JA LICNO POVEKE OCEKUVAV ALI SLABO.MEGJUTOA CIST GOL PONISTEN SO ZNACI POBEDATA OD RACE NI IZBEGA(NI JA UKRADOA) ALI GLEAM NESO ROMITE SE ZALAT NA SUDENJE.ALOOOOOOOO!!!ZNACI 100 GODINI SE SUDIITE IM SE KRIVI NA SEKOJA UTAKMICA NE MI SE VERUVA ALI CIGANARIJA!!!JE.I GA!PA KE POVTORAM NAVIJANJETO BESE SLABOOO!!!!

ALI NE SE NADEVAJTE CIGANI ZA VAS SME BOGOVI!!!

Конечно некој да си признае, а не другиве ми ја прават како Барселона да играла вчера на ЈНА против Звезда. Браво за ова. А за тоа дека ви ја украле победата? Од кај знаеш дека ќе тепавте и да ви го признаеја голот? Може после тоа Звезда ќе дадеше гол. А до крај го јадете слушајте, со ваква игра ништо не праете, освен ако од наредната не почнете да играте многу подобро.

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Конечно некој да си признае, а не другиве ми ја прават како Барселона да играла вчера на ЈНА против Звезда. Браво за ова. А за тоа дека ви ја украле победата? Од кај знаеш дека ќе тепавте и да ви го признаеја голот? Може после тоа Звезда ќе дадеше гол. А до крај го јадете слушајте, со ваква игра ништо не праете, освен ако од наредната не почнете да играте многу подобро.
ZNACI DA SE RAZBEREME ROMCE JA OVA SO GO REKOV E MOJ LICEN STAV ZNACI NEKOJ MOJ KRITERIUM NA GLEANJE NA RABOTITE ZA NEKOJ MOZDA E OVA PREVISE OD DOBRO ALI TOA E STVAR NA VKUS JA KAZAV LICNO ZA MENE I ZA NASETO NAVIJANJE A ZA "DEMOKRATITE SA SEVERA" NE ISKOMENTIRAV TAKA DA NISTO NE SUM PRIZNAL!!A AKO SAKAS DA KAZAM ZA VAS MISLAM DEKA TOA E VEKE VIDENO 10000 PATI NISTO NOVO PAK 2 IPOL PESNI ISPEAVTE I NEZNAM SO E PROBLEMOT!!!ZA VAS SME BILE SME I ZAPAMTI SEKOGAS KE VI BIDEME IDOLI U NAVIJANJE A TOA SO IMATE VIE E SAMO EDNO GOLEMO "BEVME"ZNACI MINATO VREME I SEKOGAS KE SE FURATE NEZNAM SO LIGA SAMPIONI PREDALECNATA 91 KAO "ZASTO DA SE UBIJAMO" U STILOT NA NAJDEMOKRATSKO-PEDERSKI NACIN.SO KE RECE "NIE SME TOA SO SAKAME DA BIDEME A NE TOA SO SME"I SITE BALKANSKI POGOLEMI NAVIJ.GRUPI VE VIDOA I VE SKONTAA KAKO SE FOLIRATE KAO VIE STE NESTO A USTVARI SHUPAK MISLAM PROCESLAJ MALCE PO FORUMI VIDI KAKO I SO SE DESAVA VIDETE KADE SE NAOGJATE PA KE PRAEME MUABET!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom