Фан Клуб: Партизан

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
u naredno kolo bez zuka u vjestica......stizmo grobari........u sreda e kupot pa ete moznost da se revansirate...............NOT........

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Војводина-Партизан 1:1! Ај на здравје, 3 бода, оооп оооп! Абе се знае кај кого иде на крај титулата, кај ЗВЕЗДА нормално! Ви дадоа малку шанса да се понадевате...ама толку од вас :)
DAJ BE CIGANE ODJ..BI IDI NEKADE U NEKOJN KONTEJNER STAVI GLAVATA I TAKA I TAKA TOA VI E HOBI EEEEEEEEEEBATI PROLIVOT

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Стварно е срамота ова што го направија Гробарите....

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ооо партизаанее... волимооо те срце свим.. x) нека нее честито победата!

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
ЗВЕЗДА ГО ПОСИСА ПОВТОРНО И ТОА НА МАРАКАНА ај се финале со второлигашот Земун.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
so e odlicno be,cist gol na milijas go ponisti idiotot sudija...... toj treba da se provoza u gepek zaradi ova......crnecot bese u ofsajd a milijas bese 2 metra pozadi odbranata i po site pravila za pasiven ofsajd toa bese regularen gol....

inace,ja gleav samo vtoro poluvreme i mozam da kazam deka samo eden klub imase na teren ,zvezdaaaaaaaa.......... a vtoriot gol isto bese daden od prekin kade sto pred toa ne postoese faul nad jovetic..........

prvi 30 min imalo samo sedenje na sever i paroli za ubieniot firmas od vojvodina.....RIP brate......... a vtoro poluvreme pocna so koreografija,fantasticna slika na kosovo kako srce vo centarot na trobojkata.............

novoto zname "zemlja slavnih vitezova" bese odlicno isto taka.........

glodari,se izvlekovte sega ama koj posleden se smee ,najlsatko se smee......

pozz do vas,i ne vi ja cestitam pobedata poso e neregularna.............

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
so e odlicno be,cist gol na milijas go ponisti idiotot sudija...... toj treba da se provoza u gepek zaradi ova......crnecot bese u ofsajd a milijas bese 2 metra pozadi odbranata i po site pravila za pasiven ofsajd toa bese regularen gol....

inace,ja gleav samo vtoro poluvreme i mozam da kazam deka samo eden klub imase na teren ,zvezdaaaaaaaa.......... a vtoriot gol isto bese daden od prekin kade sto pred toa ne postoese faul nad jovetic..........

prvi 30 min imalo samo sedenje na sever i paroli za ubieniot firmas od vojvodina.....RIP brate......... a vtoro poluvreme pocna so koreografija,fantasticna slika na kosovo kako srce vo centarot na trobojkata.............

е па види го и прво полувреме и јави ми се:helou: ги згазија у прво и затоа си тепаа

PxFxCx

Јужни Фронт
Член од
15 септември 2007
Мислења
452
Поени од реакции
4

Пече нели ?!?!? Ако нека пече...!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Jas malku kasnam ama mora da kazam deka ubavo mu go dadovme vo usta na ciganite i toa na marakana. Ajde godinava dvojna kruna!

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
pa partizan moze da pobedi samo neregularno,drug nacin ne postoi.......

uzivajte glodari,malce radost i za vas......... i nemoj samo ako se sretneme pistol da mi izvadite............

PxFxCx

Јужни Фронт
Член од
15 септември 2007
Мислења
452
Поени од реакции
4
pa partizan moze da pobedi samo neregularno,drug nacin ne postoi.......

uzivajte glodari,malce radost i za vas......... i nemoj samo ako se sretneme pistol da mi izvadite............
Што ова нова фора а ?! Како што има и кај нас такви има и кај вас... Криминалци , Убијци , Наркомани има на секоја трибина... Ниедна навивачка груа не е сосема чиста (за поголемите зборувам)

Kajgana Shop

На врв Bottom