the Consigliere
не читам дугачки постови
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 5.595
- Поени од реакции
- 263
u naredno kolo bez zuka u vjestica......stizmo grobari........u sreda e kupot pa ete moznost da se revansirate...............NOT........
DAJ BE CIGANE ODJ..BI IDI NEKADE U NEKOJN KONTEJNER STAVI GLAVATA I TAKA I TAKA TOA VI E HOBI EEEEEEEEEEBATI PROLIVOTВојводина-Партизан 1:1! Ај на здравје, 3 бода, оооп оооп! Абе се знае кај кого иде на крај титулата, кај ЗВЕЗДА нормално! Ви дадоа малку шанса да се понадевате...ама толку од вас![]()
Не мораш на српски напиши Македонски сите да те разберат а за настанот no coment сега можеби така требало да биде не сме ние тие што треба да судиме.:salut:
е па види го и прво полувреме и јави ми се:helou: ги згазија у прво и затоа си тепааso e odlicno be,cist gol na milijas go ponisti idiotot sudija...... toj treba da se provoza u gepek zaradi ova......crnecot bese u ofsajd a milijas bese 2 metra pozadi odbranata i po site pravila za pasiven ofsajd toa bese regularen gol....
inace,ja gleav samo vtoro poluvreme i mozam da kazam deka samo eden klub imase na teren ,zvezdaaaaaaaa.......... a vtoriot gol isto bese daden od prekin kade sto pred toa ne postoese faul nad jovetic..........
prvi 30 min imalo samo sedenje na sever i paroli za ubieniot firmas od vojvodina.....RIP brate......... a vtoro poluvreme pocna so koreografija,fantasticna slika na kosovo kako srce vo centarot na trobojkata.............
novoto zname "zemlja slavnih vitezova" bese odlicno isto taka.........
glodari,se izvlekovte sega ama koj posleden se smee ,najlsatko se smee......
pozz do vas,i ne vi ja cestitam pobedata poso e neregularna.............
Пече нели ?!?!? Ако нека пече...!so e odlicno be,cist gol na milijas go ponisti idiotot sudija...... toj treba da se provoza u gepek zaradi ova......crnecot bese u ofsajd a milijas bese 2 metra pozadi odbranata i po site pravila za pasiven ofsajd toa bese regularen gol....
inace,ja gleav samo vtoro poluvreme i mozam da kazam deka samo eden klub imase na teren ,zvezdaaaaaaaa.......... a vtoriot gol isto bese daden od prekin kade sto pred toa ne postoese faul nad jovetic..........
prvi 30 min imalo samo sedenje na sever i paroli za ubieniot firmas od vojvodina.....RIP brate......... a vtoro poluvreme pocna so koreografija,fantasticna slika na kosovo kako srce vo centarot na trobojkata.............
novoto zname "zemlja slavnih vitezova" bese odlicno isto taka.........
glodari,se izvlekovte sega ama koj posleden se smee ,najlsatko se smee......
pozz do vas,i ne vi ja cestitam pobedata poso e neregularna.............
Што ова нова фора а ?! Како што има и кај нас такви има и кај вас... Криминалци , Убијци , Наркомани има на секоја трибина... Ниедна навивачка груа не е сосема чиста (за поголемите зборувам)pa partizan moze da pobedi samo neregularno,drug nacin ne postoi.......
uzivajte glodari,malce radost i za vas......... i nemoj samo ako se sretneme pistol da mi izvadite............