Фан Клуб: Партизан

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Поздрав
Не се сеуште,99% потпишува Вашингтон од Македонија Ѓорче Петров,исто така сигурни се уште двајца Никола Вијовиќ од Могрен и Бране Илиќ од Рад па за друго нешто ќе видиме,мене се повеќе ми мириса дека ќе биде некој бум и ќе купиме некој јак играч!
Вашингтон иде у Партизан?!

F i c O

Шампион во домино на 100м
Член од
17 септември 2008
Мислења
233
Поени од реакции
5
Сеуште не сигурно дали Вашингтон ке помине во Партизан додека Партизан не ја плати бараната сума - ова го изјавил Јовица Николовски претседателот на Македонија ЃП.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Очекуваме Вашингтон да потпише:zlo:

Сега баш читав дека тој Вујовиќ што ќе потпишува е најдобар играч во Црногорското Првенство,неговиот клуб е есенски шампион,значи дечкото би требало да биде добар!Имал понуди од Русија и од Бундес Лига ама он изјавува дека сака само во Партизан да потпише.
Можеме само да чекаме!!!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Washington potpisa vcera,so sreka neka mu e!
U derbi neka dade barem 1 gol so glava:vozbud:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ќе му го стаеме Туториќ во одбрана, па ќе видиме колку пати ќе го натскока :smir: (не го сфаќајте одма како провокација) :)

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
ај со среќа на вашингтон а иначе колку им платија на македонија ѓорче петров за вашингтон?

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Хехе Туториќ може нема да игра во дерби,и Вашингтон исто така не се знае иначе мислам дека 250.000 евра беше трансферов!„

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И јас не верувам дека ќе биде стандарден Вашингтон (истиот случај е и со Туториќ).

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
http://www.crvenazvezdafk.com/burzanovic-4-fereira-3-gola-1354-c20-video.htm

Видете какви припреми имаат звезда:pos2::pos2::pos2:
Прво Короман со која брзина ги прави вежбите,после тоа Џеф Силва како ќе се потсопне,у позадина проаѓа кола,и згора на се каква е целата околина мене многу ми личи на депонија,зашто нели припреми се прават на мирни места:toe:

Член од
5 јули 2008
Мислења
175
Поени од реакции
2
Goran Gavrancic najverovatno ce potpise za Partizan vo narednive denovi se ocekuva doadjanje na uste eden igrac (krilo) vo kombinacija e Gustavo Varela sto igras za Shalke ama od toa se uste nisto ne se znae

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
резиме на Гробари!

Иначе сега и јас баш читав дека преговорите со Гавранчиќ се скоро готови искусен играч е таков и треба иначе се спомнува нешто и Роке Жуниор
ќе видиме!

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Еве прв пат читам тука дека сне биле заинтересирани за Горан Гавранчич,Варела и Роке Жуниор.

Горан Гавранчиќ го паметам во фресот на Динамо Киев кога на Реал Мадрид му даде гол од слободен удар инаку ваков профил на играч искусен и квалитетен добро би ни дошол во така пијаната одбрана што ја имавме во есенскиот дел.

За Густаво Варела ако е оној на кој што мислам што играше во Шалке 04 Уругваец изузетно брз играч и добар техничар може да игра и лево и десно а и како полушпиц по потреба незнам што се случи со него одкако си замина од Шалке пред две години али знам дека талентот и формата што ја имаше после светското мислам во Јапонија и Кина му ја попречија голем број на повреди и ако го ангажираме би бил одлична замена за Бамби..

A за Роке Жуниор нема што да се дискутира има настапи за Бразилската репрезентација играше во Баер Леверкузен искусен играч али во последно време одкако си замина од Леверкузен некако е анемичен настапува по бразилски слаби екипи исти како што беше Тарибо Вест на времето одкако замина од Интер па во Кајзерслаутерн па во Партизан али се на се добар играч беше Вест и Партизан барем 2 од овие наведените играчи да доведе би било супер:helou:

Член од
5 јули 2008
Мислења
175
Поени од реакции
2
i definitivno Gavrancic od sabota ke bide igrac na Partizan, a od Varela izgleda nema nisto

Kajgana Shop

На врв Bottom