- Член од
- 9 април 2012
- Мислења
- 42
- Поени од реакции
- 10
добро бе грешка...Како можи море да е од лани, ко ЛАНИ немаше Гробари на последниот меч,и титулата се славеше пред празни трибини??
добро бе грешка...Како можи море да е од лани, ко ЛАНИ немаше Гробари на последниот меч,и титулата се славеше пред празни трибини??
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa ФК - СЛЕДЕЧА СЕЗОНА!ТЕШКИТЕ КОМПЛЕКСИ НА БОРО ЧОРБИЦА!!!!!!
ОД 0:48 ПА НА ДАЉЕ
Абе пази само да не е огромно засилување Аксентијевиќ. Подобро засилувања е заминувањето на Лазевски, отколку враќањето на НиколаМиљкович и официјално во Брага, додека во Партизан се врати Аксентијевич тоа е огромно појачање
Стојкович во Турција потпиша околу пола милион, после од Манга и Давидов више од милион..се на се се собраа не така лоши пари со што е земен и квалитетен голман како замена за Стојкович за безпари..
Иванов нема да си оди доколку нема јака понуда, тоа е добро ако остане он со Остојич кој е оправен би било супер..исто и за Волков нема сеуште но ако си одат они ќе земат и добри пари за трансфери.
Лазевски си отиде незнам он дали имаше договор не најдов за цена нешто но и онака не е нешто посебно, вака ако остане Волков таму е далеку поарен од него а како замена Ашковски да е.
Рашович највероватно и двајцата Шчепович кажа дека ќе си одат така да ќе се ослободи простор за нови играчи а и онака не треба толку..Митрович заедно со Нинкович и Јојич треба да газат следната сезона, Илич искуство..тука се Лука и Којич.
Да 2 има,од кој играч ти е ?Скубнав оригинал дресче од вас.. и ме интересира од поупатените зошто на дресот има две ѕвездички?
10 милиони, шо Аксентијевич слаб беше додека беше во Партизан??? лол газеше десно..да остане и Волков каков Лазевски цреп невиден поарно што го продадоа..инаку и Ашковски ќе лета од Партизан или па на позајмица ќе оди не ни отиде на припреми со тимот.Абе пази само да не е огромно засилување Аксентијевиќ. Подобро засилувања е заминувањето на Лазевски, отколку враќањето на Никола
Како и да вртиш Партизан не добива ништо, ни со заминувањето на Лазевски, ни со враќаето на Аксе
А овој Лазар Марковиќ, зашто пред неколку месеца прочитав дека потпишал за Челзи
И колку вреди неговиот трансфер во Бенфика?
Коа ќе ми текне Хасани како му го отвори гзот на Аксе и во Белград и во Скопје Преисфорсиран беше пред да отиде во Белгија, отиде таму, и не заигра, тренинг-играч, тоа кажува све10 милиони, шо Аксентијевич слаб беше додека беше во Партизан??? лол газеше десно..да остане и Волков каков Лазевски цреп невиден поарно што го продадоа..инаку и Ашковски ќе лета од Партизан или па на позајмица ќе оди не ни отиде на припреми со тимот.
Беше во Витесе но се врати сега а и за оваа лига е далеку од солиден..од тој дуел со Шкендија доста е напреднат бар пред да направи трансфер беше доста солиден.Коа ќе ми текне Хасани како му го отвори гзот на Аксе и во Белград и во Скопје Преисфорсиран беше пред да отиде во Белгија, отиде таму, и не заигра, тренинг-играч, тоа кажува све
А Ашко, јас се чудам до сеа како го држат, момчето е ујдурма, ама ете кога имаш луѓе, ќе те чуваат у екипа по секоај цена...