Фан Клуб: Партизан

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Да ви ебам идиотите увек наседнувате на овие провокации, ќе ми дојде клошар некој шо кур навијаш за Српски клуб не за Македонски и ја да фатам да му се замарам. Па види му правопис бе жити се....

Ај сеа ако не фатете да му кажувате дека има луѓе што се за Челси, Баерн, Манчестер... Па он да ви каже дека не е исто, па вие дека е исто итн. Цел живот на форумов и не научија како да ги игнорираат „србофобиве“ :facepalm:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Да ви ебам идиотите увек наседнувате на овие провокации, ќе ми дојде клошар некој шо кур навијаш за Српски клуб не за Македонски и ја да фатам да му се замарам. Па види му правопис бе жити се....

Ај сеа ако не фатете да му кажувате дека има луѓе што се за Челси, Баерн, Манчестер... Па он да ви каже дека не е исто, па вие дека е исто итн. Цел живот на форумов и не научија како да ги игнорираат „србофобиве“ :facepalm:
Што вреѓаш бе? :D
Го насочувам горенаведениот да не стиска веќе фан клуб Партизан, ништо посебно... Не за друго, да не се отвори темата на дискусија стара еден век :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Што вреѓаш бе? :D
Го насочувам горенаведениот да не стиска веќе фан клуб Партизан, ништо посебно... Не за друго, да не се отвори темата на дискусија стара еден век :D
Епа нема да стисне фан клуб Партизан само ако му мавнете игнор на ваквите провокации. Ако му вратиш ќе напне :)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Кое газење ќе ни биде тимов :vozbud:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Стефан Шчеповиќ, Забија, Бранко Пауљевиќ, Ловре и Стефан Савиќ (младинец потпиша со првиот тим) :D

Марко Шчеповиќ :)

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Катаи во Партизан ?!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Кими 16 месеци затвор за глупост го судеа и го осудија бе не ми се верува ова само у Србија и кај нас може да се деси,срамота !!!

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Б92 полициска емисијааа , лагаче вам тог четвртка БРАНКИЦА КУ*ВЕТИНА!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Е шо знам дали уопште треба да се преговара со мајмунов пошто глеам преговара со олимпиГЕИКОС таков не ни треба!!!
Другар, Катаи е играч на Олимпијакос и позајмен на Воша... Сега педерите грчки го праќаат на позајмица кај нас, ама за среќа не успеа да дојде...

Кими 16 месеци затвор за глупост го судеа и го осудија бе не ми се верува ова само у Србија и кај нас може да се деси,срамота !!!
Абе ненормална работа... Секој месец во затворот, година помалку од животот на таа курва... Све да и е*ам... :mad:... Па и овие, је*ем ти држава, за песна која не ја пеел 16 месеци (и пред тоа два пати по 4 месеци) :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom