Фан Клуб: Партизан

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Значи ако дојде и стефан да се опорави марко со маркец и џиги нинкович ја мислам дека овие деца има да ПУНАААААТ!!!!!По мое мислење таков квартет партизан никогаш немал.Млади желни за докажување и само да се сочуваат од повреди па тоа е тоа шо му треба на партизан каков едуардо какви бакрачи.
И ова мора да се виде :pos::pos::pos:мишоооо краљинааааа!!!

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Како циганите слават титула 2009г................... али на PES Ха ха ха ха ја се згазив од смеа!!!
сањаааааа ку*ва да је прва билааааа!!!!коа нече у стварност бар на PES
--- надополнето: 30 мај 2012 во 00:19 ---
Значи ако дојде и стефан да се опорави марко со маркец и џиги нинкович ја мислам дека овие деца има да ПУНАААААТ!!!!!По мое мислење таков квартет партизан никогаш немал.Млади желни за докажување и само да се сочуваат од повреди па тоа е тоа шо му треба на партизан каков едуардо какви бакрачи.
И ова мора да се виде :pos::pos::pos:мишоооо краљинааааа!!!
Иначе шо се однаса до мишо имам читано некаде дека 89" у загреб некој од гробарите му платил хотелска соба и фино лепо земат уседнат го у када истушират го и му платат ку*ва!!
И нормално после очевидци кажувале дека "пургерка након секса са мишом није могла да седи''.:pos:

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92

1слика видете ги боите кај шо пишува ДЕЛИЈЕ
ПА СЕ ПИТАЈТЕ ЗОШТО ГЕЈЛИЈЕ?????????????????????????????????
МУАХАХАХАХА!!!!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Рнич ќе си оди сигурно така да ете шанса за Остојич добар играч е според мене а гледам ќе барале замена за Рнич да игра во тандем заедно со Иванов мислам дека ја имаме замената но ако може да се земе квалитетно засилување сега за квалификацииве ќе ни дојде добро.Башка лошо ќе биде без Камара,Дијара,Бабович и томич ако си одат сите ќе биде премногу тешко да се направи во ЛШ.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Рнич ќе си оди сигурно така да ете шанса за Остојич добар играч е според мене а гледам ќе барале замена за Рнич да игра во тандем заедно со Иванов мислам дека ја имаме замената но ако може да се земе квалитетно засилување сега за квалификацииве ќе ни дојде добро.Башка лошо ќе биде без Камара,Дијара,Бабович и томич ако си одат сите ќе биде премногу тешко да се направи во ЛШ.

Убаво кажа Илиќ Капитен, не очекувајте ЛШ оваа година, ќе биде претешко... Лига Европа ако може да влезиме во групите и да направиме некое добро резултатче, ќе биде супер... Да не ме сфатите погрешно, од мене нема поголем оптимист, ама за да бидеш оптимист, треба да бидеш и помалку реален... Дај Боже оваа година пак да се тресе мушамата на ЈНА, само да се донесат квалитетни засилувања за овие што ќе си заминат, а сега за сега нема ништо...

Ви кажувам, да не се надевате премногу, бидејќи големите очекувања, донасаат и големи разочарувања... Поука земите од ланската сезона, слуШамрок :D

Член од
13 декември 2011
Мислења
218
Поени од реакции
43
Што кур ми глумите бре партизан црвезда и што фаци сте ако навивате за србите ?????????? Наместо за македонски клуб да навивате глумите лудило клошари сте сите предавници !!!!!!! и македонска лига ке се праеле .... со кој ? со предавници?

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Што кур ми глумите бре партизан црвезда и што фаци сте ако навивате за србите ?????????? Наместо за македонски клуб да навивате глумите лудило клошари сте сите предавници !!!!!!! и македонска лига ке се праеле .... со кој ? со предавници?

Увек вака при крај на школската година се најдат експертите, си се логираат и како по обичај се*ат... Несакам да се замарам со тебе, оти оваа тема е зборена милион пати, затоа ако има модератор слободно нека те кикне од овој фан клуб, за да не тролаш...

П.С. Вака читајќи те, Предавници ова она, почнуваш да ми го менуваш мислењето, може ако продолжиш да бидеш волку убедлив, ќе ме убедиш да навивам за Вардар :pos:

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Што те боли тебе ку*от за кого ќе навијам ја бе

Kajgana Shop

На врв Bottom