Фан Клуб: Партизан

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Имаше грчки знамиња во публика,затоа дотичниот над мене праша дали го совладуваме грчкиот јазик.
Брат,освен Партизан ништо српско и поврзано со Србија не сакам.
Не знам што е проблемот,ама вистина.
......освен паролите,види на кој јазик пееат гробарите......слушни погоре на 6.30(не е провокација,само колку да ви ги отворам очите;)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Добро де, "Гаври муња", таа песна ја пејат Гејт 4 кога играат против Олимпијакос, а бидејќи едните со другите се збратимени, се испее еднаш-два пати на натпревар и толку :) И Комити, на пример да се збратимат со некоја навивачка група надвор од Македонија, и тие ќе испејат песна-две на натпревар во чест на браќата :wink:

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Добро де, "Гаври муња", таа песна ја пејат Гејт 4 кога играат против Олимпијакос, а бидејќи едните со другите се збратимени, се испее еднаш-два пати на натпревар и толку :) И Комити, на пример да се збратимат со некоја навивачка група надвор од Македонија, и тие ќе испејат песна-две на натпревар во чест на браќата :wink:
па тоа ти е исто како некој од Комити да оди да навива за Левски или ЦСКА Софија,народ и навивачи кои исто како грците ни го негираат името,нација и идентитетот,а тој сепак од СЕ СРЦЕ го сака Левски/ЦСКА..........звучи глупо нели

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Па никој не рекол дека Македонец ја пее таа песна кога е на Југ или на Север, барем јас незнам таков пример... јас имам идено и кога почне таква песна, што е само 2-3 минути во цел натпревар, иако ја знам, сепак не ја пејам... :toe:

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
......освен паролите,види на кој јазик пееат гробарите......слушни погоре на 6.30(не е провокација,само колку да ви ги отворам очите;)
Ти ако ни ги отвараш очите далеку ќе догураме и не си ми јасен што бараш тука,што сакаш да докажеш,овакви како тебе ги имало ги има и ќе ги има и на оваква тема како твојата се дискутирало и раправало милион пати,затоа културно те замолувам да не пишуваш више тука ако немаш ништо паметно да кажеш и ако не е поврзано со фудбалски клуб ПАРТИЗАН!

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Ти ако ни ги отвараш очите далеку ќе догураме и не си ми јасен што бараш тука,што сакаш да докажеш,овакви како тебе ги имало ги има и ќе ги има и на оваква тема како твојата се дискутирало и раправало милион пати,затоа културно те замолувам да не пишуваш више тука ако немаш ништо паметно да кажеш и ако не е поврзано со фудбалски клуб ПАРТИЗАН!
а ти малку да набиеш стаж како навивач на СТАДИОН,а не на интернет не ќе биде лошо....Партизан,Реал,Милан во секоја лига за некој клуб навиваш.......:pos2:

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
а ти малку да набиеш стаж како навивач на СТАДИОН,а не на интернет не ќе биде лошо....Партизан,Реал,Милан во секоја лига за некој клуб навиваш.......:pos2:
А од кај па знаеш ти јас дали имам стаж на стадион или немам?? И ај види поубаво само каде пишувам и за кого навивам НАВИВАЧУ СО СТАЖ!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Партизан - Пролетер 3-0, стрелци Боја, Илиев и Шчеповиќ за пласман во 1/4 финалето на Купот на Србија... еве ги и головите :)

П.С. И ФК Телеоптик обезбеди пласман во 1/4 финалето на Купот по победата на пенали над ФК Смедерево на гости :icon_mrgr

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Одлично што сега играме на гостински терен.Ако ги поминеме :) другиот натпревар со подобра екипа ке го играме дома :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Карти за на север за преостанатите два натпревери од Лигата на Шампиони, по мошне „багателна цена“. Побрзајте нема уште многу.. Информации по ПП

Kajgana Shop

На врв Bottom