опуштено, пополека, без мака си стигнаа до 3 гола. без нервози, без ништо. тоа е добро. Што е уште побитно сите останаа живи и здрави за со Брага. Мора да се победи на тој дуел, а не гледам зошто и да не биде така!
Честито нека ни е победата, лесно издвојувана, без поголем отпор од страна на противникот, и што е најважно без повреди на играчите пред одлучувачкиот натпревар во Европа за оваа година, против Брага во Среда
Со Брага не смее да има залетување уште од одма да бркаме победа од 2 гола,пошто може некоја контра да ни направат и чао пријатно.
Нормална игра и што е наше ќе си дојде.
Јас сум сигурен дека Брага нема ниеден бод да освои против Шахтјор на гости и дома со Арсенал,ние исто на гости со Арсенал нема што да бараме ама имаме реални шанси барем за бод на утакмицата со Шахтјор исто дома ја играме,тука е нашата шанса,значи било каква победа против Брага и бод против Шахтјор,зашто да не и две 3-ки
Утре играме многу важна утакмица,дома со Брага,со било каква победа јас би бил презадоволен
ќе биде тешко ама мислам дека имаме сила и квалитет да ги победиме,атмосферата во екипата
е на завидно ниво така да може утре да се очекува добра претстава од нашите играчи.
Напред Партизан
Да не ја даваат случајно на 5+??? На страната на канал 5 не пишува...На РТС ќе ја давале, ама на РТС 1, а не и на сателитскиот кој ние го гледаме
Ако знае некој за на 5+ нека каже, ако не, ќе си гледаме на нет :tv:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.