Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Имаше грчки знамиња во публика,затоа дотичниот над мене праша дали го совладуваме грчкиот јазик.
Брат,освен Партизан ништо српско и поврзано со Србија не сакам.
Не знам што е проблемот,ама вистина.
......освен паролите,види на кој јазик пееат гробарите......слушни погоре на 6.30(не е провокација,само колку да ви ги отворам очите;)

Добро де, "Гаври муња", таа песна ја пејат Гејт 4 кога играат против Олимпијакос, а бидејќи едните со другите се збратимени, се испее еднаш-два пати на натпревар и толку :) И Комити, на пример да се збратимат со некоја навивачка група надвор од Македонија, и тие ќе испејат песна-две на натпревар во чест на браќата :wink:

Добро де, "Гаври муња", таа песна ја пејат Гејт 4 кога играат против Олимпијакос, а бидејќи едните со другите се збратимени, се испее еднаш-два пати на натпревар и толку :) И Комити, на пример да се збратимат со некоја навивачка група надвор од Македонија, и тие ќе испејат песна-две на натпревар во чест на браќата :wink:
па тоа ти е исто како некој од Комити да оди да навива за Левски или ЦСКА Софија,народ и навивачи кои исто како грците ни го негираат името,нација и идентитетот,а тој сепак од СЕ СРЦЕ го сака Левски/ЦСКА..........звучи глупо нели

Па никој не рекол дека Македонец ја пее таа песна кога е на Југ или на Север, барем јас незнам таков пример... јас имам идено и кога почне таква песна, што е само 2-3 минути во цел натпревар, иако ја знам, сепак не ја пејам... :toe:

......освен паролите,види на кој јазик пееат гробарите......слушни погоре на 6.30(не е провокација,само колку да ви ги отворам очите;)

Ти ако ни ги отвараш очите далеку ќе догураме и не си ми јасен што бараш тука,што сакаш да докажеш,овакви како тебе ги имало ги има и ќе ги има и на оваква тема како твојата се дискутирало и раправало милион пати,затоа културно те замолувам да не пишуваш више тука ако немаш ништо паметно да кажеш и ако не е поврзано со фудбалски клуб ПАРТИЗАН!

Ти ако ни ги отвараш очите далеку ќе догураме и не си ми јасен што бараш тука,што сакаш да докажеш,овакви како тебе ги имало ги има и ќе ги има и на оваква тема како твојата се дискутирало и раправало милион пати,затоа културно те замолувам да не пишуваш више тука ако немаш ништо паметно да кажеш и ако не е поврзано со фудбалски клуб ПАРТИЗАН!
а ти малку да набиеш стаж како навивач на СТАДИОН,а не на интернет не ќе биде лошо....Партизан,Реал,Милан во секоја лига за некој клуб навиваш.......:pos2:

а ти малку да набиеш стаж како навивач на СТАДИОН,а не на интернет не ќе биде лошо....Партизан,Реал,Милан во секоја лига за некој клуб навиваш.......:pos2:

А од кај па знаеш ти јас дали имам стаж на стадион или немам?? И ај види поубаво само каде пишувам и за кого навивам НАВИВАЧУ СО СТАЖ!

Партизан - Пролетер 3-0, стрелци Боја, Илиев и Шчеповиќ за пласман во 1/4 финалето на Купот на Србија... еве ги и головите :)

П.С. И ФК Телеоптик обезбеди пласман во 1/4 финалето на Купот по победата на пенали над ФК Смедерево на гости :icon_mrgr

Одлично што сега играме на гостински терен.Ако ги поминеме :) другиот натпревар со подобра екипа ке го играме дома :)

Карти за на север за преостанатите два натпревери од Лигата на Шампиони, по мошне „багателна цена“. Побрзајте нема уште многу.. Информации по ПП

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom