Гробар Мкд
Не дамо Титулу !!!
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 5.335
- Поени од реакции
- 1.442
па нека ги тргнат од тој нивниот никаков север, а не од југ. Гробарите воопшто не биле замешани ни во неделата ни вчера, а овие другиве биле и тоа убаво замешани, па не знам шо се плашат од штета на јужниот дел од стадионот...идиоти!
Зашто брука? Икс пати се случувал таков инцидент, да се кршат и палат столици, и од едните и од другите навивачи.Ова што се случи во Џенова беше само плус отварање очи за да колку толку се спречат некакви си инциденти ( ако е воопшто можно спречување на истите у вакво ривалство ) Не гледам ја никаква брука овде друже , и вашиот табор би направил исто доколку се играше на ЈНА, биди убеден.
Pa znajme de, oti ste Pederi! Toa na Lavorut moze da go brkis samo tapco! Inace arno vi napravi upraavta glodajte beton sea glodarcini!па нека ги тргнат од тој нивниот никаков север, а не од југ. Гробарите воопшто не биле замешани ни во неделата ни вчера, а овие другиве биле и тоа убаво замешани, па не знам шо се плашат од штета на јужниот дел од стадионот...идиоти!
Ако си ги гледал претходните дербија, ќе знаеш зошто.па нека ги тргнат од тој нивниот никаков север, а не од југ. Гробарите воопшто не биле замешани ни во неделата ни вчера, а овие другиве биле и тоа убаво замешани, па не знам шо се плашат од штета на јужниот дел од стадионот...идиоти!
Stoko vie najdete za stolici da lafte, poglednajte si go lavorut prvo... tamu sino, malko ponanaki zolto, pa cat pat i nekoj crven ki sa izmase (vie sigurno se od predhodnoto derbi ka gi vagahte) a neli bojata na klubot vi e CRNO-BELA pa togas so brkat vie drujste boi na stadionut ili dekorirte ?До некаде ја сфаќам управата на циганите... до вчера немаа пари три јадења на ден да му обезбедат на Клео, а не пак да плаќаат за нови столици
Бар името не ни е украдено, глупане :bip:Stoko vie najdete za stolici da lafte, poglednajte si go lavorut prvo... tamu sino, malko ponanaki zolto, pa cat pat i nekoj crven ki sa izmase (vie sigurno se od predhodnoto derbi ka gi vagahte) a neli bojata na klubot vi e CRNO-BELA pa togas so brkat vie drujste boi na stadionut ili dekorirte ?
LAVOR OSTAJE LAVOR!
Ако си ги гледал претходните дербија, ќе знаеш зошто.
Не се сеќавам на дерби на Маракана каде гробарите не кршеле столици.
Ваква превентива е најдобра.