Фан Клуб: Партизан

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
- Drago mi je što je iza mene stao moj klub i navijači Partizana. U ovom trenutku to mi je najvažnije, a sve ostalo nije vredno pomena, jer problem su napravili ljudi, kojima reprezentacija ne znači ništa.

Partizan igra Ligu šampiona i ja moram da budem skoncentrisan za predstojeće okršaje, a ovaj problem neka rešavaju nadležne institucije.

Još jednom, hvala Partizanu i hvala Grobarima.

Hvala im što postoje!

http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=sr&IDV=807&akcija=&prikaz1=2010&prikaz2=10&sec=2

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
па нека ги тргнат од тој нивниот никаков север, а не од југ. Гробарите воопшто не биле замешани ни во неделата ни вчера, а овие другиве биле и тоа убаво замешани, па не знам шо се плашат од штета на јужниот дел од стадионот...идиоти!

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Зашто брука? Икс пати се случувал таков инцидент, да се кршат и палат столици, и од едните и од другите навивачи.Ова што се случи во Џенова беше само плус отварање очи за да колку толку се спречат некакви си инциденти ( ако е воопшто можно спречување на истите у вакво ривалство ) Не гледам ја никаква брука овде друже , и вашиот табор би направил исто доколку се играше на ЈНА, биди убеден.

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
па нека ги тргнат од тој нивниот никаков север, а не од југ. Гробарите воопшто не биле замешани ни во неделата ни вчера, а овие другиве биле и тоа убаво замешани, па не знам шо се плашат од штета на јужниот дел од стадионот...идиоти!
Pa znajme de, oti ste Pederi! Toa na Lavorut moze da go brkis samo tapco! Inace arno vi napravi upraavta glodajte beton sea glodarcini!

BobiPFC

1970
Член од
16 април 2010
Мислења
133
Поени од реакции
2
Stanojević: Stojković odlučio

Trener Partizana Aleksandar Stanojević potvrdio je uoči sutrašnjeg meča 8. kola Jelen Superlige sa Smederevom da će moći da računa na golmana Vladimira Stojkovića.
http://www.sportal.rs/news.php?id=37262

a derbivo najverovato ke se igra bes publika taka na rts nesto kazaa...

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Ако си ги гледал претходните дербија, ќе знаеш зошто.
Не се сеќавам на дерби на Маракана каде гробарите не кршеле столици.
Ваква превентива е најдобра.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
До некаде ја сфаќам управата на циганите... до вчера немаа пари три јадења на ден да му обезбедат на Клео, а не пак да плаќаат за нови столици :pos:

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
До некаде ја сфаќам управата на циганите... до вчера немаа пари три јадења на ден да му обезбедат на Клео, а не пак да плаќаат за нови столици :pos:
Stoko vie najdete za stolici da lafte, poglednajte si go lavorut prvo... tamu sino, malko ponanaki zolto, pa cat pat i nekoj crven ki sa izmase (vie sigurno se od predhodnoto derbi ka gi vagahte) a neli bojata na klubot vi e CRNO-BELA pa togas so brkat vie drujste boi na stadionut ili dekorirte ?

LAVOR OSTAJE LAVOR!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Stoko vie najdete za stolici da lafte, poglednajte si go lavorut prvo... tamu sino, malko ponanaki zolto, pa cat pat i nekoj crven ki sa izmase (vie sigurno se od predhodnoto derbi ka gi vagahte) a neli bojata na klubot vi e CRNO-BELA pa togas so brkat vie drujste boi na stadionut ili dekorirte ?

LAVOR OSTAJE LAVOR!
Бар името не ни е украдено, глупане :bip:

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Ако си ги гледал претходните дербија, ќе знаеш зошто.
Не се сеќавам на дерби на Маракана каде гробарите не кршеле столици.
Ваква превентива е најдобра.

Најбоље е да се тргнат сите столици на север и југ, и така ретко кој седи на нив.

Kajgana Shop

На врв Bottom